Egy 306-os boldog tulaja vagyok, bár az elmúlt hetekben inkább boldogtalan. A kocsi az alábbi hibajelenségeket produkálja: Néha nem akar indulni, az indításkor hallom, hogy probálkozik, de nem akar beugrani motor, csak ha gázt is nyomom neki, vagy éppen ellenkezőleg beindul, de rögtön 3000-4000-es fordulatszámon megy a motor, és idővel megy csak vissza, és persze van amikor minden normálisan működik. A szakszervíz szerint a kozponti elektronika ment tönkre. Segítségeteket szeretném kérni, hogy esetleg volt-e valakinek ilyen problémája, sajnos külföldön vagyok, és javítást a csereként oldanák meg elég borsos áron, tudtok esetleg mondani összehasonítást, hogy otthon mire lehet ilyen esetben számítani, bár nem is nagyon mernék nekivágni vele sok száz km-nek. Ismerősi körben volt aki szóba hozta az elektronika memoriajanak törlését aksi kivétellel, szerintetek az használhat?
Kérlek világosítsatok fel, hogy egy 1995ös évjáratú 1,4i 306osnak milyen a fogyasztása, nagyon érdekelne mert a gyári adato szerint 9l /100km ez hihetetlen!
Segítségeteket szeretném kérni, immár 3 éve vagyok boldog tulajdonosa egy Peugeot 306-nak, eddig abban a szerencsécs helyzetben voltam, hogy semmihez nem kellett hozzányúlni, minden működött rendesen.
Sajnos a héten megadta magát az első ablaktörlőm, utána olvastam, és megtudtam, hogy fegyülemlett a kosz az ablktörlő motornál...
Kérdésem, hogy hogyan lehet kitisztítani, esetleg a tisztítással van-e még reményem arra, hogy megjavul a motor, én elég analfabéta vagyok ezekhez a dolgokhoz, de azért megpróbáloznék a hiba kijavításával.
2001-es, 1,6-os motorral, 150 e km-t futott autónk azt produkálja, hogy időnként, menet közben leáll. 1 óra pihenés után újra indul. Szakszervíz tanácstalan, computer nem ír semmilyen hibát. Lehet h azzal van a baj? Találkozott már valaki hasonló problémával? Nagy segítség lenne, vmi hasznos tipp!
Köszi srácok!
Remélem a WD40 megoldja majd a problémát.Ha nem majd kérdezek.
Holnap vagy holnapután szétkapom mint hülye gyerek a meséskönyvet.Csak le ne törjek valamit!
üdv
Hali mindenkinek!
Valaki tudja hogy az utastér ventit hogyan lehet kiszedni?Sípoló hangot ad.Szerintem csapágyas már ha van benne ilyen.Nem tudom.Vagy kicserélném vagy cseppentenék bele egy kis olajat.Baromira idegesít a hangja!
Köszike!
üdv
"Az emeberek többségével ellentétben én nagyon szeretem a fehér autókat."
Ezt egyébkén meg tudná vki magyarázni nekem??? Golf ezért maradt a nyakamon mert, hogy "fehér"... A kereskedésben, ahol volt 100 autóból az egyetlen fehér volt, mondom: aha, tényleg gyakori szín...:-/