Na de a képemen melyik állomás van. Mármint amelyiket a 4085-ös beszólásomban szúrtam be. Lehet, hogy túl nehéz a feladvány, mondjuk a váltók számozása segít. :-)
Az nem is D70. Inkább valami felturbózott D55 lehet, márminthogy akkor D67. Talán Monor régen?
Hát eléggé messze. Még a debrecenire lennék nagyon kíváncsi. Állítólag ott is két táblakezelő van, mint a Keletiben. Na de a képemen melyik állomás van. Mármint amelyiket a 4085-ös beszólásomban szúrtam be. Lehet, hogy túl nehéz a feladvány, mondjuk a váltók számozása segít. :-)
...szuskulcs! Mondtm én, hogy ismerem az összes D-betűs állomást! ;-)
Gyékényest én is tervezem megnézni, mert 3 hete jártam arra, és meglepett, hogy Múrakeresztúr (Őrtilos) felől 80-as bejárat volt villogó zöld előjelzéssel és döngettünk is rajta. Igaz 35 perc késés volt. Szép, nagy állomás az is, csak baromiiiiii messze van.
Siófokit volt szerencsém már látni, de lefényképezni még nem. Ami Bilken van, arról csak netről letöltött képem van és az sem a legjobb minőségű. Viszont a gyékényesire kíváncsi vagyok, mert azt még nem láttam. De tessék, amúgy itt egy nehezebb (nem D70):
Én azt mondtam, ha ki van égve a sárga, vörösről zőldre az életben nem vált, csak ha térközzarvart oldanak, természetesen, ha minden izzó jó, és megkapja a jelző a zöld sarkítást, akkor zöld lesz, de nem vörösről, hanem sárgáról.
A fényáramkört a térközben a vezérmágnesek (meg a szigsin) vezérlik. Zöld vezér is húz akkor van zöld. Ha sárga vezér húz csak akkor sárga. És zöld vezér csak sárga vezér után tud meghúzni. Ezért nem lehet vörösről zöld. Csak ha a sárga ki van égve.
És blokkzavaroldást csak húzó (szabad)szigsinnél lehet végezni.
Szerintem lehet olyan is, hogy a jelzőn kiég a sárga. Ilyenkor, amikor a fedezett térköz szabaddá válik, a jelző marad vörösben, mivel sárgát nem tud kijelezni. Aztán amikor a következő jelző sárgára vált, a jelzőnkön megjelenik a zöld.
Na ja, attól függ, hogy honnan közelít a Renault... :)
Az izzócseréket megoldom saját hatáskörben, adott esetben a szig. sin gondokat is. Csak nem szeretném ezzel a csapat alatt vágni a fát, mert a végén még széjjel lesztek kergetve, mert nincs munkátok. Ezért kérdezem, hogy ezzel segít vagy árt nektek az ember.. :)))
Egyébként jöhettek a 208-as angolon váltózárat szabályozni, ha nagyon ráértek. :)))
"Az első, második jelző kezelés után ezek az izzók végleg megadják magukat, és jó időre elfelejtődik a hiba."
Szerencsére a hiba megszűnt. Izé. Érdemes bejelenteni nektek az ilyet, mindenféle teljesítmények miatt, vagy annyira azért nem nagyon szerettek kisétálni a Kaiser's-ig? :-) (T221, asszem).