Írta itt már valaki, de én is azt gondolom, hogy csak magát égeti, aki ilyen "szopjon le" feliratot hurcolászik a kocsiján. Aztán, amúgy, most kit akar ezzel bosszantani? Az Il Ferrot? Szerintem nemigen érdekli őket az ilyen, pár millió ójró árnyékából...
Az sokkal jobb volt, amikor valaki vett egy ML Mercit, és az mindig elromlott, szopatták a szervízben, stb.. Az ember megunta, egy táblát szerelt a kocsi tetejére, hogy: itt ez a 15Millás kocsi, amit nem tudok használni emiatt a szalon-szervíz miatt, majd odaparkolt hetekre a szalon elé... Na, ez tökösség. Az ezüst Fóka tulaja meg csak mégjobban égeti magát...
Az bizony nem a kosz miatt látszik! Most hogy nézem, én is ilyen visszamaradt "árnyékmatricákat" laáttam, csak azok jóval feltűnőbbek voltak! Nem hinném, hogy egy polírozás segítene rajtuk!
Szerintem ötletes! Teganap a TESCO parkolóban számoltam az matricás autókat, 15-nél abbahagytam! Volt vagy 5 db, ahol furcsa halvány sz ínű volt a felirat, nem néztem közelebbről, de lehet, hogy a levett matrica végeredménye?! Ezesetben nagyon durva, olyan, mimtha ott lenne a ragyacs, csak kicsit halványabb! Ja, és láttam egy matricás Nissan x-trailt! No comment!
Nyilván a való életben az embernek nincs szüksége felesleges konfliktusokra, és ennek megfelelően is viselkedik.
Itt meg leszarom, minek tartanak a véleményem miatt. Nem barátkozni járok ide.
"Ja, szóval ha valaki kevésbé iskolázott, mint Te, akkor azzal nem beszélgetsz, hanem inkább megpróbálod megalázni, fitogtatván, hogy Te mennyivel műveltebb vagy"
A dolog másik oldala az, hogy tökéletesen megértem a 6 általános iskolai osztályt végzett ML 420-tulajdonos vállakozót, ha engem - a diplomás szuzukist - egy balfasznak tart azért, amennyit keresek. Nekem meg a tanulatlanságáról van meg a véleményem.
csak, hogy a témánál maraggyunk, ti tökk hüjék vagytok mindd én meg okkos! Reméllem nem irtam semit roszul.
Hozzávalók:
4 szemelyre: 1 zoldhusos paprika, kockakra vagva 1 piroshusos paprika, kockakra vagva 1/2 uborka, kockakra vagva, kimagozva 1 hagyma 2 kanal citomle 1 gerezd fokhagyma 1/8 Cayenna bors, tetszes szerint, el is hagyhato 600 ml paradicsomle
Elkészítése:
Egy turmixban a paradicsom kivételével mindent összeturmixolunk egy percig - mig jól össze nem keverednek. Hozzáadjuk a paradicsomlevet és még 30 másodpercig vagy míg teljesen homogén nem lesz turmixoljuk. Jéggel tálaljuk!
A hutoben eltertheto 5 napig, Nagyon meleg napokra, jo husito ital!
Na ez már tényleg kezd elmenni nagyon rossz irányba! A helyesírás szabályainak betartására való figyelmeztetés miért diszkrimináció????? Egyébként a mkondandód többi részével mélységesen 1etértek! Amúgy meg ne OFF-oljuk már szét a topicot :)
csak a nyomatek kedveert es mivel ugyis ertelmetlen mar a forum, beirom hogy maximalisan egyetertek G6-tal.
ilyen tolerancia hiany kellett pontosan a nepcsoportok vagy a vallasok alapjan inditott uldozeseknek. viszont az, hogy valaki a helyesiras alapjan diszkriminaljon, az mar tenyleg vad :)
Ha a hibákra való figyelemfelhívás (amiből tanulhatna) lenézésnek minősül, akkor vállalom. Én nem tartom elenézhető dolognak, ha valaki 0 szíintű helyesírással írogat. Ha nem tudom, hogy kell leírni egy szót, akkor megnézem, mert égne a pofám, ha soroztaban, figyelmeztetések ellenére is rosszul írnám! Tudod, az is hozzátartozik az intelligenciához, hogy tanulunk a saját- és mások hibáiból, megfogadjuk mások javaslatát, ha az megfogadandó! Hidd el, én maximálisan toleráns vagyok, és nem nézek le egy zéró értelmi szintű embert sem addig, amíg nem kezd el okoskodni! Ja és egy tanács! Ne használd ugyanazt az elérhetőséget regisztrációhoz, és közösségi szájtokon, mert sokan visszaélnek vele! (aki ilyet tesz, az tényleg tahó, de sajnos mindíg lesznek ilyenek)
A kötélmászás is általános iskolai anyag tornaórán :)
De mindegy, a lényeg az, hogy egy intelligens ember felülemelkedhet azon a problémán, hogy a másik fél nem tud helyesen írni, az intelligenciába ugyanis beletartozik a tolerancia, a tapintat és a tisztelet is szvsz.
Naaaaa! A kettő nem ugyanaz! A nyelvatni szabályok ismerete és a helyesen írás MINDEN magyar anyanyelvű embertől elvárható ALAPSZINTŰ dolog! A felvetésed akkor lenne helytálló, ha egy atomfizikában járatlan ember beugat (vagy inkább jószándékkal szeretne valamilyen számára érthetetlen dologra választ kapni) az atomfizika topicba, mire az atomfizikusok lefikázzák! Ez bunkóság, mert az atomfizikában való jártasság nem az alapműveltség része! Na de a helyesírás az!
Persze, elvárható lenne. De ahogy Te elvárod a nyelvtani szabályok pontos ismeretét a vitapartneredtől, ő is elvárja azt a minimális tiszteletet, hogy emberszámba vedd, és ehhez méltóan reagálj a hozzászólására. Te sem örülnél, ha azért közösítenének ki egy beszélgetésből, mert mondjuk nem tudsz kötelet mászni :)
Ez nem egészen van összefüggésben az iskolázottsággal. Elvárható lenne, hogy az általános iskolát befejezvén mindenki tudjon helyesen írni, de sajnos sokan még a nevüket sem tudják leírni. És manapság már az ilyen embereknek is lehet/van valamiféle diplomájuk, sőt... Szóval a műveltség, és a helyesen írni tudás nem iskolázottság (ez alatt valamiféle iskolai bizonyítványt, netán diplomát értek) függvénye.