Paraszttal, mint jelzővel nem sértettél meg, egy ősi szakma, amit lehet jól és rosszul végezni. Inkább lennék paraszt, mint mondjuk strici, maffiozó,stb.
A kisfiam már bántott, nem szeretnék ilyen apukát
Azt látom, hogy olyan régóta nem laksz Kecskeméten ( Ha egyáltalán itt élsz ), hogy megértsd amit írnak neked.
Tehát annak drukkolsz akinek akarsz, de ha szolnok érzelmü vagy, ne használd a Kecskeméti apuka nicket. Igen drukkolnak szombathelyiek Körmendnek, de nem szombathelyi apuka néven.
Téged teljesen hidegen hagyott eddig a kecskeméti kosár, még soha nem szóltál hozzá Univer meccshez, csak ha a Szolnokkal játszottunk. Engem szombathelyinek gondoltál, pedig főleg a kecskeméti topicba írogatok.
Speciel az se egy dicsőség, hogy 2 kiemelkedő egyéni tljesítmény elég az 5. helyhez. De a Falco 4 közé jutása is ilyen necces dolog, de még inkább elkeserítő, hogy mindenki verhet mindenkit, s a felvonult légiósok minősége.
Gratulálok a Szolnoknak. Teljesen megérdemelték a bajnoki címet (de amúgy mi szükség van 8-1-es fault arányra az első negyedben???). Volt-e valaha olyan, hogy a bajnokságban és a kupában is ugyanaz a végeredmény?
Körmend pedig egy csoda. A Hungáriázás szerintem is hülyeség... de mindegy. Az igaz, hogy sok jó játékos volt, van nálunk, de soha nem volt olyan, hogy mindenki a csapat rendelkezésére állt volna. (többnyire 2 sérült) Sőt szerintem Grgat távozása után centerben nagyon vékonyak voltunk.
Tegnap hallottam a MAFC Kosársuli egyik vezetőjétől. Emlegette Fehérvár és Bp. közelségét is, és hogy Ricsi nem érzi jól magát a kevés játéklehetőség miatt.
Na mindenkinek kellemes vasárnapot, azt hiszem lesz itt termés ha fellépnek majd a körmendiek és a szolnokiak ! Jó olvasgatást, majd hétfőn átrágom magam rajta ! :)))
vagy akkor azzal van gondod, hogy kecskemétiként baromi szimpi nekem az Olaj játéka és szurkolói? Merthogy Szavardnak ez volt a gondja. Vagy akkor azokat is el kell ítélni, akik Szombathelyen élnek és Körmend drukkerek? Ugye, ugye.
te valami ritka nagy paraszt vagy kisfiam! nincs elég szombathelyi itt a neten, aki körmendi kötődésű? vagy kötelező , hogy csak egy csapat legyen szimpatikus mindenkinek? tudod mit? kabd be te , de jó mélyen. amit meg összehasonlítassz a szolnokiak felelgetősével, na az meg vicc...
tekintettel arra, hogy kicsiny hazánkban Körmenden és Szolnokon kívűl nem találsz sehol eredeti nótát, mert minden a focipályákról lett átvéve, azt hiszem nem számonkérhető senkin az átköltés. Sőt, még ami megy Körmenden és Szolnokon, azok 80%-a is focipályákról van...
Innen kezdve sztem kár ilyen hülyeségeken fanyalogni....persze megértelek, ha amiatt nyafizol, hogy nálunk ez kibaszottul nem szól :))
A szolnokiak által az ünnepléskor begyújtott 8 fáklya überbruál volt. Meg is lett az eredménye, mintha harctéren lettünk volna , olyan füst állt meg a csarnokban:)