Üdv itt valaki-k valoban tt-s boltot szeretne nem rossz ötlet ,de szerintem egy kis HO is beférne abba az üzletbe na megyek és hivom a sogorom ugyanis sokan tudjátok mi alapítottuk ezt a topicot akkor még sikumegalifter néven én szoritok nektek hogy sikerüljön valamit összehozni
Köszi szépen az infót. Ez a Németh utca, Kispesten van az 50-es villamos vonalán? Amúgy szerinted van olyan kidolgozása, mint a Tillig személykocsiknak?
vágányaljat készítenék. Tillig sín, Noch zúzottkövek, különböző színben, parafa "alépítmény".
Hogyan tudom megoldani, hogy a teljes töltés kialakuljon úgy, hogy a sínszakaszokat csak annyira tudjam beleágyazni, hogy az valósághűen helyezkedjen el a kőágyban?
mostmár tényleg nem tudom magyar vagy német vasutat építsek. az épületeim németek, és a modelljeim is, főleg azért nem is bántam eddig, meg németet is rendeltem, mert úgysincs elég magyar tartozék, jelző sorompó ilyenek, egyszerűbb lesz németet építeni.
erre ittvannak teaház gyönyörű magyar modellei, most jönnek a jelzők, ...
na majd ha egyszer egy újat kezdek az magyar lesz:) előbb ezt kéne befejezni
Gyári R310 mm íven (tehát nem flexiből hajtott) a Szergejem (Tillig) megszorul?!:)
A hibák vélhetően a pályában van, mert egyenes szakaszokon semmi probléma.
Nem biztos. Nekem újabban csinálja az M62-es azt, hogy az ívekben lelassul. A lámpa fényereje nem csökken. BTTB-s vágányaim vannak. Régen ugyanezeken nem volt ilyen problémám.
Biztos az, hogy csak TT-s modellek forgalmazásából fenn lehet tartani azt a boltot? Ha igen, nálam "tervezőasztalon" van 3 db TT-s jelző is, azzal megtámogathatlak majd Titeket, olyanból aztán nem sokaknak van! :)
Nagyon szuper helyen tudok boltot, valamelyik hétköznap du,v. este (csütörtök kivétel) egyelőre csak elviekbeb egy laza kötetlen beszélgeést javasolok.