Gyári R310 mm íven (tehát nem flexiből hajtott) a Szergejem (Tillig) megszorul?!:)
A hibák vélhetően a pályában van, mert egyenes szakaszokon semmi probléma.
Nem biztos. Nekem újabban csinálja az M62-es azt, hogy az ívekben lelassul. A lámpa fényereje nem csökken. BTTB-s vágányaim vannak. Régen ugyanezeken nem volt ilyen problémám.
Biztos az, hogy csak TT-s modellek forgalmazásából fenn lehet tartani azt a boltot? Ha igen, nálam "tervezőasztalon" van 3 db TT-s jelző is, azzal megtámogathatlak majd Titeket, olyanból aztán nem sokaknak van! :)
Nagyon szuper helyen tudok boltot, valamelyik hétköznap du,v. este (csütörtök kivétel) egyelőre csak elviekbeb egy laza kötetlen beszélgeést javasolok.
Ehhez le kéne ülni megbeszélni a dolgokat. Több gyártóval közvetlen kontaktom van, a sajna a Kühn-nel még nincs, de remélem kialakul. Kell hozzá egy üzlethelység, de nem bérelni valahol, mert soha nem termeli ki a bolt a bérleti költségeket (ugye senki nem akar majd 70.000Ft-os Tillig BR81-et venni?:-)))), és fel kell tölteni árúval. Továbbá be kell vezetni a piacra a boltot, tetszik nem tetszik erős konkurrencia mellett, mert a mostaniak, ha ekkora volumenbe belekezdünk, bizony kiássák a csatabárdot, és felveszik a kesztyűt. További eszmefuTTatásimat ez ügyben nem kívánom _itt_ leírni, mert nem csak mi olvassuk a topicot!:-) Nem olyan egyszerű a dolog, de megoldható!
De a belváros kizárva! Engem nem fognak szidni, hogy nem lehet rendesen parkolni, akkor is csak pénzért, és egy óra bedugózni hozzánk, mert Demszky-City-ben közlekedés, az nincs!
Szia Elég szép az 500 - 550 sugarú íved! Én is ilyet csinálnék, de nincs elég helyem az asztalon :( A tauruszos szerelvényed második kocsiját az ÖBB-s "talán IC kocsit", hol vetted? Milyen márkájú kocsi, és mennyibe kerül?