Ez a cikk szerintem egy olvasást megér :D Főleg annak, aki autót szeretne vásárolni és hisz az erkölcsös, jóindulatú eladókban! Nincs bajom velük, tudom, hogy ők a legjobbat akarják kialkudni :D
Ez a cikk szerintem egy olvasást megér :D Főleg annak, aki autót szeretne vásárolni és hisz az erkölcsös, jóindulatú eladókban! Nincs bajom velük, tudom, hogy ők a legjobbat akarják kialkudni :D
Felejtsd el, ez csak turbós autóknál működik, bár ezek a boxos csodák még ott is kérdésesek, ha jól tudom tulajdonképpen a MAP szenzort verik át, igazi tuning általában abból áll, hogy több levegőt és üzemanyagot kell a hengerbe juttatni, vagyis nagyobb turbó, intercooler, és hozzá írják a befecskendező programot.
Elvileg holnap megkapom a gépet, remélem gurulni is fog meg minden:)
Azért hozzászólok az autóvédelmi/lopási dologhoz is. Minden autót ellopnak, ha épp azt nézték ki, ha telepakolod védelemmel, sztem max annyit érhet el az ember, hogyha 2 áll egymás mellett, akkor inkább a védelem nélkülit viszik el, de meg nem akadályozza őket sajnos semmiben. Szal minél többet bele, de leginkább casco-t:)
Illetve írta valaki, hogy a KIA-t max amatőrok fogják lopni, mivel nem akasztanak érte sokat... hát ha beválik a kocsi és egyre több lesz belőle, akkor ugyanúgy lehet lopott kategória, mivel ebben a szegmensben párszázezerért mennek el a lopott autók úgy olvastam, szal bagó, de annyit a KIA-ért is megkapnak. Sztem. De ne legyen igazam!:) Mindenesetre biztosan roszabbul aludnék, ha a leglábakelendőbb német kocsim lenne. Amúgy ajánlják az okosok, hogy szedjük le a típusjelzést, példának okáért cdri a dízelnél, benzinesnél nincs. Ha utcán keresnek dízelt, akkor nem lövik ki a tiédet, ha meg benzinest keresnek és azt hiszik a tiéd az, akkor remélhetőleg elmegy a kedvük miután felcsapták a motorháztetőt. Ugyanis elvileg rendelésre dolgoznak, keményen évjárat (esetünkben ez sajnos nem határol be semmit), illetve felszereltség-motor adatok alapján. Plusz a védelmet ne matricázd ki az ablakra, illetve mivel állítólag biztosítós adatbázisból is kikeresnek célpontot, ne jelentsd le a biztosítónak milyen utólagos védelmet rakattál bele.
Főleg a kérdésem Páncéloshoz szól, de érdekel a többiek véleménye is:
Ugye volt szó itt a dízel tuningról, amit már be is szereltek 1-2 embernél és láttuk milyen szépen teljesítenek. Engem most inkább a benzines érdekelne, ugyanis azt is lehet kapni 55.000 Ft-ért a már ismert helyen. Érdekelne vajon azzal mit lehetne kihozni mondjuk az 1.4 és 1.6-os motorokból, esetleg fogyasztásban itt is lenne e csökkenés? 10-15% teljesítmény növekedés, esetleg 20%? Ha már ilyen jóban vannak egyesek a tulajjal, megérdeklődhetnék mik a tapasztalatok, vélemények! :)
Eredetileg a listát én irtam és örülök hogy nem csak én foglalkozom vele. Szerintem a 4. pont és 8. pont azonos, de meg kéne kérdezni akiknél jelentkezett, hogy menniük kell e lengéscsillapító vizsgálatra.Ha igen akkor egyértelmű.
Nálam a hifinek olyan problémája van, hogy Mp3-at hallgatok CD-ről (LX) és egyszercsak kiírja, hogy Disc Error és átkapcsól rádióra. Majd pár perc múlva ismét visszakapcsol CD-re és elkezdi előlről a számokat lejátszani. Ha Disc ERROR-al megáll, kinyomom a CD-t majd vissza és rendesen működik.
Második probléma az a kormányon a MUTE gomb. Benyomtam és kész semmi hangja. Csak úgy működik utána, hogy kikapcsolom a rádiót majd be. Végülis elnémítja elég rendesen, de szerintem nem erre szánták. :D
Fogyasztási adataim: 0km-es 1.4 LX. Tegnap délután vetem át a gépet. Tehát friss.
44,9 literrel 710km ez 6.3 átlag komputer szeritn 6.1
Ebből 200km budapest a többi M3 és országút 110-120-al 3 személlyel.
Valami gyötrelmesen vacakká vált az index fórum formátuma és egyszerűen nem tudom visszaállítani.Nem álltam át indaPASSRA és nem is akarok!Tud valaki segíteni?
No kigubancoltuk Péterrel, a kolléga dezinformált minket.
A teljesítménylistában a bejegyzés nem azt jelenti, hogy új box érkezett, hanem, hogy új KIÁkhoz érkezett box. Vagyis nem érkezett, csak arra akart utalni, hogy vannak boxok a listában nem szereplő típusokhoz is, mint pl cee'd.
Szóval nincs és képben sem nagyon van új, korszerűbb tuning, mint az M-Power.
Ezzel azé' csak óvatosan. Ne adjunk tippeket. Ha mozgásban látod, az OK, de azt hangsúlyozni h ez és ez itt meg itt áll rendszeresen, hát, én nem örülnék, ha az én (sokkal gyakoribb, mint a ceed) autómat igy látnám viszont.
Már a T-34-es harckocsi is alkamazta az elvet, igaz, csak indítómotorként. :) Mi elég sokat szereltünk palackokat ki-be, még harcjárművesként. Ki gondolta volna, hogy nem csak a tüzelőanyaggal, a sűrített levegővel is így lehet takarékoskodni? :)
A dolog valahogy úgy áll, hogy a Japán, és Magyar klikkelő-szoftverek fullra leterhelték a szervert, ergo, csak akkor léphetett be valaki, ha valaki kiszállt a játékból... jó esetben ha egy japán leállt, beléphetett egy magyar, de lehetett fordítva is, meg ügye az sem kizárt, hogy saját honfitársadat váltod...
Nos nekik jött ki az időeltolódás, ugyanis mikor mi felébredtünk, ők már full gázon nyomták 7 órája... és ekkor evidens módon több japán bejelentkező volt, akiket nem bírtunk kiütni a végelszámolásig, mert non-stop nyomták... hát ez van... ha éjfélig tartott volna, akkor megfordítottuk volna megint, ez szinte tuti...