Lefelejtetted az Andókút utáni fát (arról nincs kép). :) A képekhez is kommentár (sorban): Átjárótakarítás Egy szép szalamandra (összesen 37-el találkoztunk) A nagy fa, fellelési állapotában... ...majd félrepakolva, 50 perccel később. Ez egy másik fa,ami a naggyal együtt dőlt a sínekre. A "kikönnyítés" nyomai a nagy vadcseresznyefán. Egy varázslatos állomás - Mahóca A "bizonyíték" (szerencsére alig volt már fent szemét,így nem telt meg)
Ezt találtam a boonon. Nem a legjobb képek (igaz pixelesek, de az más), nemtudom, hogy ki csinálta őket. Akit én gondoltam, hogy az Északtól van, jobb képeket vártam volna tőle :S.
Ma megtartottuk önkéntes akciónkat, mely keretén belül bejártuk a parasznyai vonalat, s összeszedtük a pálya környékéről a szemetet. Változatos időjárásban volt részünk. 6 nagy zsák szeméttől szabadítottuk meg az erdőt. Leginkább a műanyag tejeszacskó (fél liter 2,80Ft volt anno) és egyéb műanyag flakon vitte a pálmát. Útközben 3 kidől fát is leszedtünk a pályáról.
Az új Márta bánya felavatása is egyszerűen szuper volt! Ahogy beértünk a vonattal, muzsikált a Perecesi bánya fúvószenekara, egyszerűen fantasztikus volt! Gratula a szervezőknek!
Ahogy kiértünk az erdei iskolába, ott is jókedv uralkodott, jó hangulat volt. A házban kilehetett próbálni az MSTS LÁEV-es 'változatát' is, és Zsocab gyönyörű papírmakettei is a nyilvánosság elé kerültek.
Az ebéd is finom volt, egyedül egy dolgot hiányoltam a helyszínről: a tavaly jelenlevő árust, akinél mindenféle tömegközlekedéssel kapcsolatos dolgot lehetett venni.
Mégegyszer gratulálok a szervezőknek e szinfonalas rendezvény megszervezéséért, és lebonyolításáért!
Áááá nem, ezeket én tervezem méretezett jellegrajz alapján, számítógépes tervező -CAD- program segítségével. A főbb méretek megadása után a munka oroszlánrészét alap Paint-tel végzem pl. színezés, apróbb részletek megrajzolása. Az ABmotor az eddigi legnagyobb munkám, 2 és fél hónap volt maga a tervezés. Ha minden jól megy és időm is engedi, a kisvasúti nap keretén belül megrendezett kiállításon már ez is ott lesz.
Bocsánatot kérek, kettő után voltam, de a netre nem néztem fel, csak most, így nem láttam a hozzászólásod! Melyik terepasztalnál voltál? Egyébként csodálatos volt a kiállítás, telis-tele jobbnál jobb vasútmodellel.