Hiányoltam egy olyan topicot, ahol vasúti fényjelzőkről szerepelnek képek - ezért hát nyitottam egyet. :-) Jöhetnek ide fotók mindenféle elő- és fő-, ismétlő- és tolatójelzőről: a lényeg, hogy ne ábrák, hanem valódi képek legyenek, és minél több különféle jelzésképet láthassunk rajtuk. :-)
Ránézésre ez Nagy-Britanniában van, és ha jól tudom ez a jelzéskép azt jelenti, hogy csökkents sebességet, a következőn megállj várható. (Ha nem ott van, akkor viszont passz...)
Képet sajna nem tudok mutatni, de a 30b-n kapásból három is van. (Balatonszentgyörgy Khely felőli bejárat, Balatonszentgyörgyi elág Khely felől, Tapolca bejárat Khely felől)
Az ismétlőjelző pedig Vinyén van. :-)
Kérdezhetek én is? Hol található olyan fedezőjelző az országban, amin egy vörös és egy sárga fény van, és a sárga tud villogni is. Ez a jelző párban van és a pálya túloldalán háromfényű térközjelző található.
Ja, és hol található az országban (az egyik) olyan három optikás ismétlőjelző, ahol az optikák közvetlenül egymás alatt vannak, tehát nincs közöttük "szünet"? :-)
Kétvágányos (mármint kétvágányú fővonalon lévő) állomás ívben: pl. Tatabánya (egy része), Tata (S-kanyar), Komárom egy része. A 30-as a déli parton egyvágányú.
A villamosítás előtt azért jobb volt, nem volt oszloperdő.
Csörgővel és szergejjel a nemeztközi gyorsok (rákóczi, cracovia, karpathy) és a személyek... Tehervonatok szergejjel dübörögtek. Mindig tudtam előre, hogy mikor mi jön. Most meg...
Azért nem lehet villogó sárga, mert az 40-re ad előjelzést, de a két sárga + egy függőleges sárga lámpasor az 15km/h, tehát erre a megállj jelzésre vonatkozó előjelzés van.
Én ezzel mind tisztában vagyok. Én arra próbáltam értelmet adni, hogy az előjelzőn nem vörös és sárga optika van, hanem zöld és sárga, és nem azon múlik egy kijárati jelző fényeinek a száma, hogy milyen messze van a következő jelző, bár mondjuk erre van kivétel pl. ha az első térközjelző nincs megfelelő fékúttávolságban, mert akkor egyvágányú pályán az átmenő fővágányban lévő kijárati a 3 fényű helyett 4 fényű.
De tényleg pl.: a két sárga és egy függőleges sárga lámpasornak mi az előjelzése?
Ez az egyvágányú pályákon mindig más és más. Menetirányváltáskor ellenőrzik a foglaltságot, a sorompók működését, stb. Az, hogy te mit látsz menetirányváltáskor, az nagyban függ attól, hogy hol vagy. Minden térközjelzőnél ez más és más.
1. A MÁV-nál sebességjelzési rendszer van. Fényjelzőnél minden jelző egyrészt azt mutatja meg, hogy az adott jelző mellett mekkora sebességgel lehet elhaladni, másrészt utal a következő jelzőn várható jelzésre (teljes vagy csökkentett sebesség, vagy továbbhaladást tiltó jelzés).
2. Mi értelme van a 2,3,4 optikának?
Ez logikai összefüggés. Amennyiben a következő jelző pl. egy előjelző, tipikusan az állomásközi közlekedésre berendezett pályán van ilyen, egyvágányú pályákon, akkor az állomás kijárati jelzői 2 ill. 3 optikásak, mégpedig azért, mert az előjelző három jelzésképet tud (általában):
- egy zöld (szabad Vmax-szal, a következő jelzőn Vmax várható)
- egy sárga (szabad Vmax-szal, a következő jelzőn "Megállj" várható)
- egy villogó sárga (szabad Vmax-szal, a következő jelzőn csökkentett sebességet engedélyező jelzés várható).
Namost ha visszamegyünk az állomás kijárati jelzőjéhez, akkor az egyenesen átmenő vágány kijárata, ha szabad, akkor csak zöld lehet (itt Vmax, mert egyenes, az előjelzőn Vmax).
Ha kitérőből haladunk ki, akkor az alsó sárga a jelző melletti elhaladást engedélyezi 40 km/h-val, a felső zöld pedig az előjelző bármely jelzésképét jelzi előre, tehát mindenképp fokozhatjuk a sebességet a kihaladás után Vmax-ra.
Ha térközös a pálya, akkor rögtön az első térközjelzőn már megjelenhet pl. egy vörös fény is, ez esetben az engedélyezett kihaladás 40 km/h-ja után nem fokozhatjuk a sebességet, mert a következő jelző megállj-állású, tehát a felső zöld helyett felül egy sárga jelenik meg. A 4 optikás jelzőben tehát alulról felfelé: sárga-vörös-sárga-zöld fények vannak. (Mindig alulról felfelé értelmezzük a jelzéseket).
Az irányjelzés szerint működőket a 60-as években átalakították sebességjelzésire, akkor jöttek be a mostani "nyalóka" jelzők, így a 3 és 4 fogalmú térközjelzőket átalakították sebességjelzésire, ezeket a 70-es évek végéig mind leszerelték, helyettük a szabvány térközjelzők vannak. Az 5 és 6 fényű kijáratikat pedig a 60-as években kezdték megszűntetni. A lényeg, hogy a 70-es években leszerelték az összes ilyen régi jelzőket.