A kötelező az nekem kb. 1000Ft-tal lenne több, de hozzá jön még a felár hiteltöbblete, a több teljesítményadó, a valamivel több cascó, meg az, hogy átlagban a saccográfom szerint fél literrel többet eszik mint az 1.4-es.
Szerintem kicsit a Suzuki Swift 2re hasonlít, fent a "szent kvarcóra" a műszerek és az ülések miat. De anyagaiban inkább egy 90-es évekbeli japán autókat idézi. A futóművet meg hagyjuk :D. Nem is hiszem el hogy a totalcaron ílyet írtak.
Az ízlésünk azonos! (ezüst) :D A sötét színek nekem túl kényesek, egy jó fél év múlva nézzétek meg a kilincsek és környékét. Nagyon szépek-elegánsak, de a legkisebb karc is messziről világít. Én az ügyfeleimnek szoktam javasolni a fóliázást, a kilincsek környékén. (színtelen) :)
Tényleg jól tűri a koszt a bézs meg a piston grey is, de ha már 3,5 milláért veszek egy autót nálam ez nem számít. Végre megvettem az első olyan autómat aminek a színét én választhattam ki. Eddig volt világos kék, sötét kék, zöld és szürke, ja és céges fehér. Most már akartam egy komolyabb színt és a fekete mellett döntöttem, mert elegáns és komoly. Nekem is mondták hogy azon meglátszik a kosz, de ha városban megkarcolják a lökháritot az a világos színűn nagyon csúnya. Sajnos én jártam így nem egyszer. Vannak ezek a felragasztható hülyeségek a lökösre és az oldalára. Ezeknek semmi értelme, kicsi az esély rá hogy azon a 3cm magasságon belül találkoznak. A Focuson is volt és mindig vagy alatta vagy felette húzta meg valami vadbarom. Ráadásul Lx-nél nincs színrefujva semmi, így legalább megvan az összhang, minden egy színű.
A színtémához nem akartam hozzászólni, de szerintem a Beige a legkosztűrőbb szín és utánna jön az ezüst. Messziről nem lehet látni rajta a koszt. (kb 3-4 méterről) A garázsnál mindenki mondja, hogy miért mosom a kocsim hisz tiszta. Gondolom mondják magukban "Nézd az autó bu... nem elég tiszta a kocsija!" :DDD
Nem szakmám, de a villamosági kollégámat nem engedem a saját autóm közelébe! :D Egyszerü nem komplikált ha ismeri az ember a kapcsolási rajzokat és hogy mi merre található a kocsiban. A legnehezebb kimérni mindent, és megkeresni az ideális helyét a cuccoknak, utánna már megy minden.:)
A baloldali "A" oszlopba megy be és jön ki az első ajtó vezeték kötege, onnan mindent le lehet venni. Csak a két (v négy) ablakemelő kapcsolót kell kimérni és rálötni a modult. Szerintem nem kell fúrni semmit.:F
Nekem "csak" 3 ezerrel jönne ki drágábban havonta a kötelezőből adódóan (27/férfi/A0/első autó :D) a fentartása az 1.6 benzinesnek, mint az 1.4. Részletek miatt meg még plusz kb 2000 Ft. Így összesen már 5000...
"Le sem lehet takarítani tőle az üveget belül." A cuppantósat 5mp alatt le lehet szedni. Van egy kis füle, azt kell meghúzni :) Amúgy meg szerintem nem néz ki gagyin, nekem pont ez a proclip módszer nem tetszik, pont ez néz ki úgy, hogyha egyszer felraktad, egy életre ott is marad. Nem sok szabad hely van már a műszerfalon, még oda rakni valamit, nem kéne.
Semmi pánik! :-D Egyszer kipróbálod, és megtudod, hogy ez a tuti, semmi kívánni valót nem hagy maga után. A csukló max 1500Ft, tehát összesen kb 6000Ft a projekt ára.
Ha van pénz PDA-ra, akkor legyen már erre is, ne kelljen azzal az ultragagyi cuppantóssal közlekedni. Le sem lehet takarítani tőle az üveget belül.
Nekem visszataszító, hogy több milliós kocsikban a látómező közepében ott figyel az ablakon a tapadókorong, a fószer meg még ráadásul kézzel telefonál.
Apropó, láttam Cee'd-et dakar yellow színben, nagyon állat! Szerintem a világos színek közül ez a legütősebb és nagyon praktikus is, mert ugyanolyan jól tűri a koszt mint az ezüst! (A kettő egymás mellett volt igy volt viszonyítási alap) Azonkivül ilyet sárgát más típusú kocsin még nem láttam, olyan okkersárgás.