Neo, köszi, hogy megemlítetted, nekem kiszállt a beted agyamból! Saab-box -nak óriási köszönet és hála, hogy életben tartotta a falkát, amíg elkészült a kaja és zenével is ékesítették a rendezvényt! Nem is tudtam, hogy a szerelő srácok (Robi, Attila) ilyen ügyesek a sörcsapolásban! Igaz, tech2-val nem lehetett a sörcsap beállításait módosítani, de a végén egész jól feltalálták már magukat!!
Neo, gratula, hogy beléptél a halandó NG900-addal a halhatatlan ketegóriába!!
Remélem, hogy ketyosz ha ma felkel, elfelejti végre, hogy azt mondtam, hogy retkes a kocsija :-)) és nem orrol többet rám! ;-)
Szerintem a Poláros és a privát autók tesztvezetését a térség egy darabig nem felejti el! Amikor MuzX és Frankye autójára a porfelhőben állva rázták az ölküket valószínűleg irigységből tették! ;-)
Isten volt a tegnapi napocska. Megégtem a napon, csináltam sok fotot, találkoztam veletek, akik eddig csak fórum nickek voltak. Jo volt találkozni veletek, és megnyugtató volt, hogy nem csak én vagyok "saab-beteg" :)))) Csináltam pár képet, majd feltolom valahova webre, akit érdekel leszedheti. Aminek nagyon örültem, az az volt, hogy csak 2 szavazattal került elém a saab 99 es csoda :DDD. Nem a helyezés miatt vagyok erre büszke, hiszen igazából ha szavaznom kellene én is a szépséges 99 est választanám. De egy NG900 al bekerülni mellé 2 szavazattal.... Nagyon nagy dolog azthiszem. Köszönet a szervezöknek, akik többször is megmentették az életünket a nap folyamán, egy-egy kola, ásványviz vagy sör formályában (SAAB-BOX).. Köszönet minden "betegnek" ezért a napért. Nagyon jól éreztük magunkat.
Üdv a márkatársaknak, fórumtársaknak! Szuper volt a találkozó, jómagam annak örültem, hogy végre találkoztam azokkal az arcokkal, akikkel itt fórumozok már pár éve! :-) A kaja szuper volt, még ha ketyosz (főszakács) kicsit csalódott is volt a végén. Azt hiszem, hogy jómagam nem néztem volna ki az összetákolt bográcstartóból, hogy ilyen jóízű kaját lehet összedobni ranta, ugyanis nem lehetett állítani a bogrács magasságát, így a tűz erősségével elég nehéz volt járszadozni, de bátran mondhatom, hogy: ketyosz, gratula!!
Van egy hírem: SAAB 95 Harman Kardon hifi kompletten (9 hangszóró és erősítő!) ELADÓ! :-) Azt hiszem megpróbálkozom maradandót alkotni egy 95 audió rendszerben :-) majd meglátjuk mi sül ki belőle. Egy biztos, megint belevágom a fejszémet valami nagyon brutálba. :-) ....azt hiszem.
Sajnos ez annál bonyolultabb... szállást Vácon terveztem a sógoréknál, asszony is jönni akart. Ehhez saját kocsi kell(ett volna) Most meg melózok, mint félbolond...
Jajj Laca ne hisztizz! Derrogált volna egy utat tenni a 9-5 kényelmes bőrgarnitúrájában? Reggelig még meggondolhatod - az ajánlat áll! (Erősíthetnéd az alföldi szekciót, mert ráférne ahogy a társaágot elnézem...)
Korzo, te mindig szép és jó képeket nyomsz nekünk estiképnek, de ez most... Ha hordanék kalapot - hát most Isten bizony megemleném! Ez frenetikus! (Pedig "csak" egy kommander...) :P
Emberek, Neo900 megmentett, képes volt hozzánk kijönni Telkibe, elvinni a defektes kerekemet gumishoz és visszahozni! Köszönöm még egyszer, Alex!
Egyébként 2 lyuk is volt rajta, szerintem akkor szedtem össze, mikor délután a felhőszakadásban keveregtem Budaörsön, és több út is le volt zárva, mert tengelyig ért a víz... nem lehetett látni semmit, hogy mi van a víz alatt az úton...
Budapesten van egy a Szépvölgyi út környékén, de nem tartom jó ötletnek egy ki tudja, milyen állapotú leeresztett gumival Telkiből bemenni oda. A szomszéd faluban a gumis reálisabb reggel nyolckor.
Amúgy még az a kérdés, hogy érek majd oda a találkozóra, mert egyelőre fogalmam sincs, merre kell menni... :((( Tudom, A2, B2, M2, nézzem meg a Wikipédián...
Főzősök! Lefaggyaztam a húst és fel is kockáztam, úgyhogy nem lesz sok vesződség a pörköltel. Amíg a leányok küzdenek a galuskával nekünk CBI-vel lehetőségünk nyílik arra, hogy - egy palack száraz vörös mellett - megbeszéljük a világ nagy dolgait. :))) Sőt, ha ügyes leszek még arra is futja majd, hogy megnyerjek valami SAAB-os versenyt! :P
Vegyél fel miniszoknyát és mélyen dekoltált blúzt. Ez a tankör- és évfolyamtársaimnak szinte mindig bevált. (Javasolt még a diszkrét, ártatlanságot tükröző smink...) :DDD