Bárki mástól bántó lett volna, de ismerve téged ez eszembe sem jutott. Kicsit túlpörögted, de túl vagyunk rajta Iván... (Kitta esetleg nem csinált egy képet, ahogy a homlokodat ráncolva épp a pallasz nagylexikont forgatod a piké definícióját kutatva?) ;)
Elnézést, ha bántónak sikerült, nem állt szándékomban. Ahogy írtam is, inkább emailben bonyolítsuk le, mert nem akarom a fórumot telenyomni a "pólóbiznisszel", így is már néha kínosnak érzem. Mail megy.
Elcsúszott, a fene enné meg! Szóval: Kérek egy "turbogauge"-osat feketében L-es, vagy XL-es méretben, egy "addiction"-t sötétkékben (ahogy a képen van) L-es, vagy XL-es méretben, és egy női rövidujjú "griffin"-t a képen látható szürke-sötétszürke színben, S-es méretben. Mi a helyzet a méretekkel?
Na! Ne tessék bántani a leendő vásárlót! Szeretnék rendelni, de anyagi okok miatt nem vásárolhatok annyit amennyit szeretnék. Kérek egy ilyet (nem depression, addiction!) L-es, vagy XL-es méretben:
Az érrendszert én húzom a helyére, úgyhogy a gondos kéz én leszek :)
Köszi a részvétet, legszebb, hogy esküvőre is mennem kell, gyermeknap is hétvégén, asszem kikészülök rendesen...:) Kitartást valszeg egy trabival vagy bringával vagy egy 43-as bigfoot-tal vészelem át :)
Nem, Ketyosz nem rendelt semmit, hanem hiányolt valamit, ami számomra nem volt pontosan meghatározható, ezért utánanéztem, többek közt a lexikonban, meg sok más helyen is, hogy mi az a piké, de némi ellentmondást, illetve terminológiai eltérést érzek. :) De most már szívesen befejezném, és ha van még a témában valami, inkább magánban folytassuk.
Illetve úgy általában nem akarnám terhelni a fórumot a pólós ügyekkel, tudjátok az emailcímemet, bármi kérdés, kérés van, elértek, és az esetleges rendelést is jobban tudom kezelni, ha mailben jön.
1. Részvétem. Nekünk holnap lesz, így előbb le lesz tudva, mint a tali :-) 2. Ez másnak azért sikerült az elmúlt évben. Egyik ilyen tündérbogár alig akart kiszállni az autómból, és a kulcsot is nehezen adta vissza, aranyos volt nagyon, képet is készítettem :-) 3. Remélem az operációt gondos kezek végzik. 2 hét hosszú idő, kitartás :-)
Miután a definíció megvolt, én értem miről van szó, még ha a hazai felfogásban - helytelenül - a galléros póló szinte kizárólagos szinonimájává vált. De meghatározás szerint a piké egy szorosan szövött, jó abszorpciós képességű, enyhén szemcsés felületű, könnyű szövet, és a fenti tulajdonságai miatt ideális könnyű sportruházat készítésére, és mivel ezek gyakran gallérosak, ezért válthatott nálunk egyfajta helyettesítővé, de a valóság az, hogy a pikének nevezett galléros avagy teniszpólók nem feltétlenül mindig piké szövetből készülnek. Ha tehát pontosan tudni akarom, mi kell Ketyosznak, akkor meg kéne mondania, hogy a galléros (tenisz) póló fazon az, amit szeretne (mert ilyen van kettő is) vagy pedig ragaszkodik a piké szövethez, mellyel ezek szerint nem tudok szolgálni.
szivesen megnézném a talin, de 3 ojjektív akadályba ütközök:
1. Házassági évford, máj26 (női szemmel ez ugyebár pirosbetűs ünnep:)), így rövid póráz játszik ezen a napon.
2. 2db törpét nem bírok hová tenni, párosan szép az élet :)
3. Feka Saab-ot holnap viszi a trailer szívtelenítésre és pénteken már belezem a sedant, hogy elkészüljek a jövőhét 2. felére, mikor indul a szívátültetés, asszem ez a legnyomósabb akadály :), viszont akkor 2héten belül lesz klímás, turbós verdám :)))
Hát, lehet, hogy ti úgy nevezitek, de a definíciója nem ez, amint a mellékelt leírás mutatta. Amúgy mihez kezdjek vele? Amiket én csinálok, nem a magyar reklámszakma helytelen elnevezéseit használja, mert nem itt készül, azt a nevet tudom adni neki, ami a spreadshirt oldalán megtalálható... mellesleg meg mi közöm nekem a reklámszakmához?
Az biztos észrevennéd, ha nincs töltés, mert arról a műszerfal is tudósítana. Volt hozzá szerencsém, mikor a generátor ékszíjtárcsája lerepült az M3-ason :-))) Igaz ezen most jót nevetek, akkor valahogy nem így voltam vele.
Van háttérvilágításuk, bár érdekes módon az olajnyomás és olajhőfoknak eltérő fényerejű a világítása. A turbónyomásjelzője meg ugye más típusú így ott nem csoda, hogy elüt sötétben. Majd a talin este megmutatom mennyire ütnek el. Amúgy fogyasztásmérő van ugyanolyan stílusban mint ami nekem van olajhőfok és olajnyomás, bár azért gondold meg hogy kellene-e neked olyan :-)