na ez az amin en is gondolkodtam, de mar eleve külön vannak valogatva, es ugy lattam, hogy szinek szerint meregette le, es szamolta ki az arat, nekem mar csak a vegösszeget mondta, amivel aztan elegedett voltam :-)
Na még egy kérdés: és ebből a kilós áruból minden szín azonos áron van, vagy külön válogatod és a végén mindegyik eredeti árának a felét kiszámolgatják?
akkor ezek szerint nem ismertetek ezt a forrast, pedig en meg voltam gyözödve, hogy akit meseltek, hogy ket bazi szatyorral elvitt 23 kilot, csak innen lehetett, de ezek szerint nem :-)
minden fele szin volt majdnem a valasztekukbol, ahogy ott gyorsan vegigneztem (nagyon szereny voltam, es nem igazan mertem sokaig valogatni, pedig utana mondtak, hogy nyugodtan lehet) gyöngyhazfenyeset is lattam peldaul, mar bantam, hogy abbol nem vettem
hat, ha tudtam volna, hogy van ilyen lehetöseg, akkor kerdeztem volna elöre, hogy erdekel-e valakit, ott meg ez eszembe se jutott, de volt nagyon sok, több doboznyi kizacskozva szinenkent, szerintem erdemes kimenni
milva, légyszíves majd feltenni ide a térképet, elérhetőséget, nyitvatartást, stb. - nehogy már az tartsa vissza tömegeket, hogy nem tudják, hol lehet ezeket a gyöngyszemeket megpislantani :-)))
Szerintem cicó még igazít az összképen (ahogy ismerem), de percig se aggódj: néhány lyukat fúrni még én is tudok, csak a gépet meg a fúróhegyeket hozzad.
Nekem van egy "óriási" problémám, mégpedig az, hogy az oroszlános kép tényleg nagyon nehéz, üveglapra van felrakva a mozaik. Azt gondolom, hogy egy kampósszög nem bírná el simán beverve a falba, így fúrva tiplivel lenne felrakva. Ezt azonban csak a mai nap folyamán tudnám megcsináltatni, mert milvaúr holnap reggeltől egész napos kimenőt kapott. Szóval az lenne a kérdésem, kérésem, hogy mindenki megszavazza ill. hozzájárul-e a Laci által jelenleg megtervezett helyekhez és akkor felrakhatnám-e már ma ezt az egy képet, vagy hagyjam holnapra lesz ami lesz ? :)))))