Pannónia, a "magyar legenda". Ez a topik kapcsolódik a Pannónia motorkerékpárok topikhoz (http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9049017) Itt főleg olyan információk, hozzászólások találhatók meg, amelyek Pannónia tuningolással, versenyzéssel kapcsolatosak. Magas szintű szakmai ismeretek, trükkök, tippek. Csak haladóknak :-) !
Az a morini nem ez a morini:)! Az a Franco Morini Motor, /Ők gyártják a mostani morinit/ de van egy fekvős 3 gangos blokkom. (Mondjuk az is csak azért mert ilyet nem láttam még addig soha, oszt gyorsan hazahoztam.)
Gondoltam ha nem szólsz biztos közbejött valami ! Én sosem szerettem a salakmotort ( nem is járok oda ), és a helyedben semmiképp nem cseréltem volna fel a Közlekedési Múzeumi banzájjal :)
Benézett a napkban egy régi haver. Isaszegi. Azt mondja, most az egész falu nagyon szurkol, a Mázló úrnak ez a vállakozása ne úgy végződjön, mint az ezelőttiek. Ennek már túl nagy a híre. Megsínylené a falu is, meg a hírverő is. Mert a faluban ez az ember állítólag arról ismert, hogy mindig nagy ötletei vannak, aztán szerez tőkéstársat, aztán valahogy elhal a dolog, a tőkéstárs meg szomorkodik.
Ugyan volt szerencsém élőben hallani Mázló urat, és nem tett rám rossz benyomást, de egy falubeli talán jobban tudja. A Jenő is egész rendes embernek tűnt első látásra.
Megjártuk ma Debrecent, bocs, hogy nem szóltam G.Jani csak jöttek barátnőm szülei is, és az apuci elég nehéz eset és így nem erőltettem a dolgot.
A verseny jó volt,bár pont az órrunk előtt volt egy durva szerencsétlen baleset.A célegyenes előtt a magyar gyerek alól kiütötték a motort és egy az egybe háttal(gerinc) neki szált a rajtoló mechanizmus oszlopának.A legszörnyűbb az volt, hogy végig holottuk a jajveszékelését,"nem érzem a lábam" ezt ismételgette sírva.Kb 10 percig ott ált a mentő míg el nem indult, de az apja is mikor beszélt a mentősőkkel, nagyon az ájulás határán volt, nagyon úgy nézett ki, hogy lenyomorodott.Sajnálom, holnap már talán lesz róla valami a neten.
"Jelenleg rokk.nyugdíjasmunkanélküliként iskolába járok"......Ez most vicc? Vagy valami átképzésen veszel rész? Szerintem kizárt, hogy csak egyedül jönnél Miskolcról, érdemes lenne az ottani pannóniás (esetleg OFF márkatársakkal) cimbikkel felvenni a kapcsit és közös utat tervezni. Addig még elég sok idő van a szervezésre, remélem meg tudod oldani. Remélem idén is jó idő és klassz buli lesz, kár lenne kihagyni!Üdv: Pancsipancser
Azt kívánom, bár mindkettőtöknek igaza lenne, de erre elég kicsi az esély. Jelenleg rokk.nyugdíjasmunkanélküliként iskolába járok és szívesen mennék ezerrel, de sajna innen (Miskolc) nem tudok róla, hogy bárki is készül, vagy ha mégis menne, biztosan nem olyan jó "szamaritánius", hogy néhány tucat "csúcsfotó", vagy "szakácskirályverőtápköltemény" okáért magéval vigyen:-(((
Már lassan fél éve csak szivat 4200-nál egy rezgés keletkezik nem igazán derül ki,
hogy mi okozza. Már uj irányváltót is csináltam. Átalakitottam amenesztőket,sokat
javult de még nem tökéletes.Közben kitavaszodott és pénzt kell keresni,az idő kevés, pénz is, türelem fogyóban. Majd hétvégén beleszagolok füstbe, visszajön a kedv és kínzom tovább az egyhengeres P20-at.