Pannónia, a "magyar legenda". Ez a topik kapcsolódik a Pannónia motorkerékpárok topikhoz (http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9049017) Itt főleg olyan információk, hozzászólások találhatók meg, amelyek Pannónia tuningolással, versenyzéssel kapcsolatosak. Magas szintű szakmai ismeretek, trükkök, tippek. Csak haladóknak :-) !
Na szal, sok-sok kontúrélesítés, szemcsézetcsökkentés, mindenféle blurtecnika, folyamatos korrekciók..., meg egyebek után EZ sikerült:-) Ne mondjátok, hogy nem jobb mint az "eredeti" és hogy hiába dolgoztam:-))))))) Üdv: ARTUR
Szia! Örülök, hogy előkrültél és gondolhattam volna(így utólag már könnyű:-))),hogy te vagy az én emberem!!! Nagyon köszönöm és nem ígérem, hogy ma, de szépen megcsinálom a nevesített képet és felteszem (apropó, nincs meg az eredetije neked, vagy esetleg jobb minőségben?) és elég régen tettél már közzé az archív képtáradból, épp itt lenne az ideje ismét néhány jó fotóval megörvendeztetni a társaságot:-) Lehet, hogy kicsit sok a kérés, de amikor nem vagy itt, úgyis hiába írom. Mégegyszer köszönöm a többiek nevében is!!! Üdv: ARTUR
Véleményem szerint sok logikát, ill észerűséget ne keress az akkori a-m-ben. Egyrészt politikai, másrészt személyes okok miatt. Pl: én csak kiváló, problémamentes pannóniákról olvashattam "spontán" olvasói leveleket, ill műszaki cikket. Természetesen ilyen pannónia is volt, de hát nem az összes!
Isteni ötletem támadt! Minden - saját portáján belül világhíres - tuningmester, ráteszi a becses fenekét a találmányára, összejövünk valami semleges pályán, aztán hajrá! Utána lehet megint HA-zni:)) /A kedvetekért nem a morinivel megyek:)/
Én nem arrol beszéltem hogy melyik motor volt a gyorsbb, mert aki ismer engem az tudja nagyon jol hogy nekem a P20 volt is és lessz is az ISTEN, meg az is aki tervezte, használja stb, hanem a végeredményről ! ( egyébként 24-s után 2héttel a csegeringen 350spec-ben 2. lett. Kiváncsi lennék ki hozna ki többet abbol a.........)Részemről én is lezártam ezt a témát!
Nagyon valószínű , hogy a bal első lesz a Szente Gyula ! Azt gondolom , hogy ez a fotó annó nem sikerült a "legjobban", a Sági László is kevésbé hasonlít ezen a fotón a többi róla készűlt képhez !
Persze , hogy személyesen nem ismerem , sőt a többieket sem ( sajnos ) , de mondjuk a fekete fehér kép sem a minőség csúcsa , és ezért nehezebb a felismerés mindannyiunknak ! De azért köszi !
Pedig ott kellene lenie mert ő volt a főkonstruktőr , balról az első ember talán hasonlít is rá,de én ahány képet láttam róla ,mindegyiken hosszabb a haja és lehet ez megtévesztő számomra !