Sziasztok, Engem érdekelne a játék. Gyerekkoromban nagyon sokat játszottam külföldön, annak idején a Dr.Padma féle csapattal is játszottam a TF termében és a Csörsz utcai pályán.
annyira nem értek hozzá, cricket vb-t még nem kísértem figyelemmel, de ez nem egy sörmeccs lesz? ha AUS-nak 14 pontja van, SA-nak pedig 10, akkor vagy 16 és 10-re, vagy 14 és 12-re változik, és megvan a 2 döntős (ha már SRL bent van.)
Biztosan nem lesz sima. Mindkét csapat be fog dobni mindent, de szerintem bowlingban az ausztrálok jobbak. Néhány korai wicket az ausztrálok oldalára billentheti a meccset.
2 féle labda volt: egy 5 méterről megszólalásig hasonló a varrott bőrhöz, de műanyag, és sima felületű. sajnos ezek a varrás mentén (ami itt csak design) el szoktak kopni hamar. a másik egy puha gumilabda (majdnem szivacs, piros szintén), az indiaiak azt mondták, ez Indiában 5 rúpia:)
ezek annyival jobbak, mint a teniszlabda, hogy erre a célra készütek.
a dobók közül láttam pár nagyon csavart dobást, én úgy gondolom, hogy aki "gyerekkora óta" játszik, attól mindig lehet tanulni. nekem meg ugye bárkitől:)
Ha valaki lemaradt volna egy pár meccsről az itt elérheti: http://www.dctorrent.com/forumdisplay.php?f=21
Elég jó minőség, de lassan jön. -->> Pakisztán-Írország!!! Az egyik legjobb meccs amit valaha láttam (persze a nevezetes Dél-Afrika - Ausztrália után, ha még emlékeztek :P)
Egyébként én debreceni vagyok és itt is lehetne valami csapatot csinálni. Szerintem itt az egyetemről lennének emberek akik szívesen részt vennének benne. Talán még egy foci pályát is kaphatnánk a vezetőségtől. Szóval ha vannak itt debreceniek akkor fogjunk össze és csináljunk valamit!!
Ezt a videót pedig ajánlom mindenki figyelmébe.
Terry "The Spin Doctor" Jenner: Leg-spin variations http://www.youtube.com/watch?v=puDkf9uNXPQ
kb 20an voltunk összesen, ebből 4 lány. 5 magyar (fehérvári diákok az ottani klubból), 3 angol (Andy, az edző, Steve, a pályatulajdonos Dunabogdányból, és Benjamin), és kb 10 lelkes indiai.
az Olof Palme sétányon a sörsátor mögött alakítottak ki pályát, junioroknak való wickett készlettel (volt igazi is, de nem szúrták le), ami könnyű műanyag, van talpa, nem kell leszúrni. kicsit rövidebb, junior faütőkkel és műanyag, gyakorló labdával játszottunk, kb 5 órán keresztül. sisakra nem volt szükség, nem a vb címért játszottak:)
illetve én csak a kipróbálásig jutottam, a batsman szerepe kevésbé, a bowler inkább lekötött:) (voltak lábszárvédők, de kaptam egy erős labdát a lábszáramra)
utána összegyűltünk egy étteremben, ahol van vb közvetítés, és szó volt a további hasonló hétvégékről, időpontról még nem. van egy szép reglista, ránézésre vagy 100 fővel. kéne pár állandó csapat pestre, ebből csak összejön.. vegyes, magyarokkal és bármilyen gyakorlottabb játékosokkal.
este otthonról fel tudok tenni 4-5 mobilos képet is ide, de készültek még, azok sztem a honlapon lesznek.
aprilis 14. szombaton és 15. vasárnap lesz krikett Varosligeten. 11-kor kezdözunk, kb 3-kor megyunk Taj Mahalba a VBt nézni. mindenkit szeretettel várunk. kezdőket is!