Pannónia, a "magyar legenda". Ez a topik kapcsolódik a Pannónia motorkerékpárok topikhoz (http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9049017) Itt főleg olyan információk, hozzászólások találhatók meg, amelyek Pannónia tuningolással, versenyzéssel kapcsolatosak. Magas szintű szakmai ismeretek, trükkök, tippek. Csak haladóknak :-) !
Amennyire a gyárit meg lehet csinálni annyira jo, a bal szinte tökéletes. Egébként ugy is azon mulik a legtöbb , hogy hogyan lesz összeszerelve. Köszi a lehetöséget de az aluhenger gyártása már folyamatban van.
Ez mondjuk engem is érdekelne ,de most semmi humorom telelocsolni olajjal a forg.házat :), de később lehet rá tudsz venni erre is :). Bár gondolom nem csak nekem a véleményem ,hogy kétüteműt csak ( főleg dugó vezérelt résest ) felűlre lehet hangolni ,mert ha mindenütt jó egy kicsit ,sehol sem jó igazán !
Azért ebben van egy kis ellentmondás ( hogy nem számít milyen erős ),mert pont te és ŐLTF faragtok a legtöbbet a P20-on , ezt inkább a Lecsó írhatná , mert az övé ránézésre nem sokban különbözik (vagyis eddig ) a gyáritól és mégis vannak erdményei azért rendesen ! De ezért semmi sértődés ne legyen, nagyon tettszik a munkátok ,mint ahogy írtam , és én az eredeti saját ötleteket díjjazom leginkább ( amik a gépeitekben vannak ),csak ez fúrcsán hangzik tőletek ( úgy érzem )!
Teljes mértékbem egyetértek, csak az számít kit intenek le először, a többi csak mentegetőzés.Nagyon tetszenek a cuccaid, csak rakd össze mihamarabb! Aztán gooo!
többek közt igen, de ilyet raktak rd-re is. Volt belőle 12,14,16-os torokkal, nekem a legnagyobb kéne. Sajnos szar az egész, a felfogatásnál reped meg mindegyik, van itthon belőle pár darab, mindegyik össze-vissaz van repedezve, szóval kéne valami megoldás.
Ma voltam a Friedrich fék műveknél.:-) Két Pancsi kerék ,ferodolozás, dobok szabályozása, fékpofák hozzá illsztése. Hmmm. Így is lehet? Szombaton lebeszéltem ,ma oda mentem ,mondom ,megvárnám.:-) Jó semmi gond. Televannak melóval, de simán neki álltak, és korrekten ,precizen ,odafigyelve mindenre ,megcsinálták.
Az első cég akiben nem csalodtam. Nem tudják de lehet hogy szereztek maguknak egy kis melót ,mert a céges dolgokat is biztos hogy náluk fogom csináltatni.
Meglepő ,hogy van cég amelyik így áll a melóhoz, ma és magyarországon.:-) Mi lenne ha ez lenne a természetes.
kéne nekem egy ilyen porlasztó, de nem találok sehol már vagy egy éve. Nincs valakinek valami ötlete, hogy eféle japán porlasztót honnan tudok szerezni?
Egyébként esetleg tudok szerezni egy nyers alu hengert, amit talán lehethe öntőformának használni,már ha homokba letudják önteni.Körbe bordás, tehát lehet belőle Jobbos-Balos.Ha valakit érdekel utána nézek.
Nem, csak ha megadna valaki néhány fontos adatot, fel lehetne vinni motára a huszast, sokkal eccerűbb volna pölö az időkeresztmetszeteket belőni, és a galibákat kiszürni.Olyanokat, amiknek az okát egyébként nehéz kitalálni, mintpéldául: alul jó, felül jó, de valahol középen lukas a karakterisztika(ott feltehetően melegszik is) ez a progi erre való.
Nem mindeggyik fajtába, de ebbe láthatoan. Az előző aluhengeremen hátul egy kicsit keskenyebb volt az öntvény, de azt 5 felömlős membránosra csináltam meg.