Sziasztok márkatársak!! Ritmo Abarth-forumból néztem be hozzátok!! Csak azt akartam jelezni,hogy van felénk egy Uno-Turbo-ie Leharcolt gépezet Egy idióta gyerek használta mig a váltója gajra nem ment!!Ha érdekel aprópénzért biztos rálehet csapni!!! A motorja Nagyon jó láttam hogy megy még a gyorsultunk is,és nem volt rossz! Amúgy egy Turbos Fiat Ritmom van 180 le.Egy pár kép róla! Üdv Rhöl! A szív:Itt még porlasztóval!! Na sziasztok!!
Fiat uno 1.3 turbo i. e. 85-ös. kb. 110-120Le, direkt légszűrő, ültető rugó, állítható keménységű teleszkóp, vágott sport fék tárcsa elől,hátul sima tárcsa, torony merevítő, 7x13-as fiat alufelni(ritkaság), 175/50 dunlop Sp gumikkal(85-90 %-os), 13-as téli gumi egy telet ment, 10/40-es olaj van bent, 7ezer kilométerenként cserélve, friss műszaki, korát meghazudtoló állapotba van kívül belül,a belső kárpiton még a GYÁRI FOLIA is rajt van, 170 ezer km van bent. AF-es motor és alváz szám. Számla van az AF-ről!Pluszba van még hozzá egy plusz motorom,váltom,futómű kaszni. Azt ingyen adom hozzá ha kell. Igényes tulajtól eladó!!!
06-20-399-82-17
Sziasztok! Ha valakit érdekel van 1 eladó 1.3-s turbo fiat uno blokkom eladó 40000 Ft turboval együtt 30.000 Ft turbo nélkül 10.000 Ft külön a turbo. Érdeklődni : endre1979@freemail.hu
Sziasztok! 2 éve vagyok boldog tulajdonosa egy 1986-os 1.3-as benzines uno-nak. Nincs semmi gond a motorjával, de 2 éve 12.000Km-t tettem bele és úgy gondolom időszerű lenne olajat cserélni. A motorban még csak megy de a váltón nem tudom kitalálni, melyik lehet a feltöltő és leeresztő csavar. Tudna valaki segíteni nekem, hogy hol találom meg a csavarokat és hogy kell lecserélni a váltóban az olajat. Az egyik cimborám valami löttyöt emlegetett hogy azzal kell átöblíteni az olajtól leeresztett részt.. Valaki tudna konkrét segítséggel szolgálni, akár e-mail-ben is.
Hello mindenkinek az érdekelne hoyg egy 1.3D uno fustol meg gyengélkedik, szerintetek elég lehet a gyűrűzés?
és néhány kérdés ehez: mennyibe kerül autószerelőnél?;mennyibe ha magam csinálom?; (gyakorlatom még csak kétütemű mopeddel van meg egy benzines renault5-össel)
Megnéztem: 12-es imbuszkulcs kell hozzá. Én anno egy 16-os betonvasat hajlítottam meg és köszörültem méretre. De vízszerelőknek is szokott lenni, mert az újabb karmantyuknak( vagy miknek) ilyen a belseje.
Üdv mindenkinek, hosszú ideje read only vagyok, de most egy kis segítségre lenne szükségem. elsőosztályú 88-as uno 45öt hajtok és vagy elfelejtettem rendesen visszacsavarni -vagy valakinek megtetszett:)- a hűtőtartály kupakja. minden jellegű segítséget szívesen fogadnék, pesti vagy közeli bontó, sufni mélye bármi érdekel:) köszi
csá Ha van valakinek cromás ismerőse,van eladó első féktárcsám,nagyon jó állapotu,fel van szabályozva,féknyereggel,betétekkel,4000 ft.,unóra akartam tenni,de nem jött össze.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Van egy 90'es Fiat Uno 1.4 i.e autonk. Tegnap a gázpedál, egy erőteljesebb benyomásra beesett. Azóta csak ott lifeg, motor nem bőg fel. Elszakadt volna a bovden? Előre is köszönöm!
Csak volt/van vele egy olyan problémám hogy regisztráltam a fórumba, és később nem tudtam bejelentkezni a nicknevemen. Majd megint regisztráltam azzal megint ugyanez lett!
Erre rossz szokásomhoz híven behisztiztem. :-) Utálom magam érte, de ez van. Pedig jó volt a fórum. mondjuk javarészt csak olvasgattam.
Ja! Már rég kiszúrtam hogy a kezdőlapon a Vendégkönyv helyett Vedégkönyv van írva.
Nekem van kezelési könyvem. Nemsokára beszkennelem, és pdf formátumban elérhetők lesznek. Ajánlom a www.fiatunoclub.hu oldalt. Oda fogom feltölteni. Már dolgozom az új dizájnon.
na sziasztok.Szuksegem lenne egy 86os Mk1-es tie-hez gyujtotekercshez. Vagyis szerintem az lesz meghibasodva. A jelenseg ugyanis hogy mostanaban rendszeresen nem mukodik a gyujtas rendesen, vagyis megy-megy de idonkent mintha kimaradna a gyujtas 1-2 hengerre, kipuffogoban puffog, jon helyre,romlik el, de egy ido utan megall, mar be sem gyul.Ekkor gyorsan kiszallas, motorhazteto fel, gyujtotekercsen 3 szal picit megmozgat, minden megjavul. Aztan egy bizonyos ido mulva megint. Tehat szerintem egyertelmu hogy ott van kontakthiba (persze a papucsokat megtisztitottam, ujraforrasztottam,szorosak,stb), tehat a kontakthiba szerintem tekercs belsejeben lehet.Esetleg ha meg valakinek volt hasonlo jelenseg es mas a hiba ok, otleteket szivesen varok. Amugy meg valami bonto telefonszama lenne a legjobb ahol vehetek gyujtotekercset, esetleg ha valakinek van elfekvoben...... Minden otletet szivesen varok. Bye
Örököltünk egy 85-ös Fiat UNO Turbo i.e. 1.3-as autót, de semmi leírás, vagy szerelési útmutató sincs hozzá. Az ismeretségi körben senkinek sincs ilyen autója akitől elkérhetnénk a könyvét. Ezért ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném - persze nem ingyen. Jó a könyv (fénymásolat), pdf, vagy akár link is. Címem: mr.taylorkukacfreemail.hu Előre is köszi