Ez nagyon klassz ! Milvaúrnak máris megmutattam, elnyerte a tetszését a négyszögletes. Ez úgy látom nálad van fényképezve és nem is emlékeztem rá, hogy láttam volna, vagy feltetted volna ide a topicra. Köszi az ötletadást :)
Amennyiben végigolvastad, láthatod, hogy mindenkinek ingyen van. Azt szeretném elkerülni, hogy néhány gerinctelen emberke előadja, hogy ő készítette. A másik része viszont engem véd, ha pl egy olvasó a kezét kezdi vagdalni a zagzaggal, és én erre külön nem figyelmeztettem, akkor perelhet (főleg USA-ra jellemző)
Nekem van egy olyan dohányzósztalom amit még a hőskorban csináltam, semmi minta csak ahogy a kalapács kiadta:) Talán még egy darab fogóm se volt. Na abban van jónéhány háromszög mivel ez a hülye csempe általában így törik. Na és mivel különböző vastagságok is voltak, próbáltam kiegyenliteni és jónéhány úgy süllyedt meg, hogy a szúrós vége kiáll egy kicsit...Hát nem törlőruha barát asztal...
Azt mondta, hogy ne hasznájunk háromszög alakú szemeket, mert annak "szilánkos" hatása van.
Nekem a mandalánál tényleg volt ilyen rossz érzésem, csak nem így fogalmaztam meg. (A 7-es házszámtáblánál meg a tükörnél nem, valószínűleg azért, mert az azonos színű darabokat a hasonló színű fuga összefogja.)
Én is nyugovóra tértem, mert miután leszőkéztelek, a netem úgy elszállt, hogy vissza sem tudtam mászni. Úgyhogy nyugodj meg, még az égiek is veled voltak, megbünhődtem, hogy "bántottalak". Ezennel visszavonom :))))))) Az az igazság, hogy én már észrevettem a mozaikos bemutató előtt egy-két nappal, csak azt gondoltam, hogy veled is találkozunk ott és akkor akartam szólni arról, hogy a dicséret nem engem illetne, nem itt a topicon. :)))))))
Ez igaz, azonban nem jeleztem neki, hogy feltettem az oldalt... Azt pedig mégsem várhatom el, hogy folyamatosan az én oldalam nézegesse. Azt előbb ki kell érdemelnem :-)))
Valószínűleg azért nem látogatja, mert számára nincs rajta érdekes dolog. Tervek már vannak a problémára, de még nem jutottam el odáig... A fuga színpróbához a képek is még sokáig fognak tartani, majd utána kezelem ezt is. Pl. tematikus mozaikos oldalak listája, egyebek....