Mi is voltunk ,BOKOR-ban a hétvégén.Oriási élmény mindenkinek.Máskor is jártunk ott.Nagyon jó volt a szervezés.Le a kalappal Dömsödi Gábor,Vetrán szövetség,és a Falu elött.A sajátomból én is teszekfel képeket.
A hétvégén népautós találka lessz a tököli reptéren.Lessz zene büfé sátrazási lehetőség és gyorsulási verseny. Belépés a tököli bejáratnál 1000ft/fő/nap
Nagy a csend errefelé, már röstellem megint én kezdeni a sort, de tuti élményeink voltak ma Bokoron, a dutra napon! Sok sok magyar gép volt ott. Próbálok feltenni néhányat. Üdv mindenkinek!! Hajrá csepelcsapat!!!
Köszi fiúk a sok szép képet! Nagy élmény még végignézni is! Örülünk ha halljuk a "csapat" hangját és a tervezeteket, szurkolunk, hogy összejöjjön minden! Sziasztok
Amit eddig láttunk az is nagyon csodálatos, biztosan rengeteg mesélnivalótok van még. Csak nyugodtan rendezzétek a gondolataitokat, mi türelemmel várjuk. HAJRÁ FIÚK, HAJRÁ CSEPELCSAPAT!!!
Ide nem nagyon merek több képet feltenni, hátha letörli az index. Próbáltam a teljes útról szemezgetni. Lassan kezd össze állni bennem az élménybeszámoló is főleg hogy a Naplótol már erősen csesztetnek miatta úgyhogy lassan az is felkerül
Remélem egyenlőre elég lesz ez is.
kösz mindent
1, a kalóz város Rabatban
2, apróbb hullámok az óceán szélén
3, tengerésztemető a kalózvárosban
4, lovas őrség
5, Mohamed mauzóleuma kívülről
6, és belülről
7, a dísz örség
8, búcsú Afrikától
9, Gibraltár a hajóról
10, reggel a Csepelben, fél csapat még pihen
11 újra itthon és a fogadó bizottság
12, mikor először találkoztam a családommal
1, A Szahara közepén elfogyott az üzem anyag
2,nem fért be a kút alá , le kellet szedni róla pár dolgot mielőtt ide ált
3, tankolás után vidáman folytatta az útját
4,az óceán partján
5, autószerelő mester
6,útszéli büfé, vajon mit árulnak?
7, Marakeshi nagymecset
8, víz árusok
9, helyi erő vigyáz a gépre hogy ne háborgassák
10 Ahmed a kiváló szakács
11, újra az Atlasz hó födte csúcsai
1, HMCS
2, konyhakert
3, focimeccs, 40 fok, hatalmas szmog, és igen magas páratartalom, viszont bíró síppal
4, A cél Bamako hotel kempinszki
5, hotel szobánkban francia ágy egy takaróval két embernek ( na azért ennyire nem volt hosszú az út)
6, halászok a Nigeren
1,pékség
2, ebéd az út szélén, a biológiai újrahasznosító gépek táraságában
3, hajnalban valahol a Mali szavannán vadkempingben
4,örökbe fogadott faluba
5, nem fért be a faluba
6, forgalmi dugó
7, Mali család a faluból
8, nagyüzem a malomnál
9, készül a reggeli
10,mosónők
11, szívesen mutogatták a gyereket, mert szerett
1,Mozgó gáz csere telep
2,helyi járat halad a Csepel előtt
3,jól megrakták
4,koponyát formázó homokkő barlang
5,madár fészek
6,itató hely
7,a szavanna
8, témát keresve
1.távolban a magas Atlasz hófedte csúcsai
2.Víztöltő állomás
3.Mauritán helyi járat
4.péksegéd a buszfordulónál
5. lepunkant a gép
6. hús bolt
7. Amerikai konyhás éterem, balról. Az alapanyag hogy mindenki kiválaszthassa a legjobb falatot, sütő, majd az étterem rész, a WC és a szemetes is jól látszik a képen (mindenhol)
8. Plaza. gumis műhely, fotó bolt és műterem, majd pedig gyógyszertár de mivel ez fontos szolgáltatás mindjárt 10db van belőle egymás mellet, előtérben egy víz árus
Az első Afrikai pihenőhely Nador
szép város Marokkóban
fotós akcióban
kősivatag valahol Marakóban
ez is az
Balázst ki tettük a tetőre, igen jól elvolt a pótkerék társaságában
20 al fel az atlaszon
itt már legalább 60 al is tudtunk menni
A honlaphoz nem értek, oda nem tudok képet feltenni, de ide felteszek néhányat, megpróbálom időrendben.
1, a kopár spanyol ország
2. egy szép spanyol ház
3 Almeria a kikötőváros
4. mikor először sikerült meleg ételt magunkhoz venni
5. kompra várva
6. kompon
7. búcsú Európától
8. Afrika a kompról
9 bár a kompon
Sziasztok
Köszi az érdeklődést, nem volt jó a gépem (most sem az igazi még) meg időm se nagyon volt azért nem tudtam válaszolni eddig. Csepelt én is tudok eladót. A Pannóniás hírt én is halottam de sajnos semmi konkrétum nincs még róla. De állítólag 80-90%-ban Magyar alkatrészeket fog tartalmazni, amit én eléggé kétlek. De remélhetőleg igaz, és nagyon jó lenne, ha sikerülne feltámasztani a márkát. Az elmúlt időszakban, dolgoztam a Tibeti úton is, hát nem egyszerű belépni saját kocsival Kínába. Valami 40000 dollár környékéről beszélnek az engedély ügyében. Ami persze nincs, de valami megoldást fogok rá találni biztosan. De alakul a dolog. Viszont összefutottam két csapattal is, aki hasonló útra készül vagy már a megvalósítás is folyamatban, van http://www.trabanttrek.org/ ők készülnek egyelőre Kambodzsába elég vegyes nemzetiségű társaság, de erős Magyar jelenléttel, legalábbis a kocsik meg felkészítők Magyarok és az egyik részt vevő is. Amellett nagyon jó fejek. A másik csapat pedig már útközben van http://www.keepondiscovering.hu/ , ők teljesen Magyar legénység . Egy világkörüli útra indultak. Remélem sikerül mind a két egységnek gond nélkül végig csinálni, amit elterveztek. Arról nem is beszélve, hogy komoly segítség nekünk minden infó ami első kézből jön, arról a területről. Ja igen a Trabantosok honlapjára írjatok légyszi a Message board menü pontban, mert a támogatóik figyelik a honlap forgalmát, és azután adják nekik a pénzt, úgy hogy ha sokan írogatok nekik, azzal segíthetek az út végrehajtásában. Lesz Magyar nyelvű honlapjuk is csak valami problémájuk, van a szerverrel, és azért késik
"valaki meséljen már valami érdekeset, szívesen elolvassuk." Egyetértek! Én már nagyon várom mikor lesz telepakolva a csapat honlapja az út képeivel, videókkal!
Köszönöm a képet, tényleg pószter is lehetne. Az enyém már kockafülkés volt, de ugyanilyen kék csak a súlyok sárgák voltak. Már nincs meg de azóta is sajnálom!