Keresés

Részletes keresés

Monsta_ Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9337
Nos én inkább soha többet nem szeretnék vele találkozni. Nem is kívánok neki semmi rosszat és tényleg szeretném lezárni ezt az egész ügyet. El szeretném felejteni az egészet...
Sajna én úgy látom, hogy esélyem nem volt elkerülni, hogy balesetet okozzon nekem, így ami megtörtént, az megtörtént, remélem minél hamarabb (szerintem legjobb esetben júliusban) lesz motorom és élvezhetem a nyarat...
Előzmény: Papa0920 (9333)
Csutka2 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9336
Nagyon durva ez az eset. :((( Vigyázni kell az ilyen hülyékkel, egyre több van belőlük... Gratula, hogy ilyen szerencsésen megúsztad... Reméljük a fazon biztosítója sem fog problémázni.
Előzmény: Monsta_ (9322)
Monsta_ Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9335
Nos kb így nézett ki a csúszási távolság:
csúszás
Előzmény: k-boy (9328)
Monsta_ Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9334
Köszönöm, én is remélem legközelebb tényleg nyugodtabb körülmények között találkozunk...
Előzmény: k-boy (9327)
Papa0920 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9333

.....

Sajnálattal olvastam...

Jobbulást nektek!

Elképesztő....

Fel kéne keresni a szimpatikus fiatalembert, úgy csoportosan, és valami jófajta motoros szivatást megcsinálni vele.

De most komolyan.

Mit lehet az ilyen emberekkel csinálni?

Féreg...

Papa

GABO-81 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9332
akkor te kecskeméti vagy?
az idén esedékes a repülőnap, nem?
szoktatok járni?
Előzmény: k-boy (9331)
k-boy Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9331

ááá, ez a gyerek anélkül is olyan lett volna.

tudod az a tipikus, "uj gazdag" gyerek, aki azt hiszi, hogy ő az isten.

A "lány apja" (abban nem vagyok biztos hogy az volt) ugy ahogy még segitett is, pl kiszedni a motort a kocsiból + betuszkolni a kisbuszba a motort.

A srác barátnője is normálisnak tünt, végülis védte a barátját, ami természetes is.

De ő inkább sírt.

Előzmény: GABO-81 (9330)
GABO-81 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9330
na a family! akkor azért volt ő olyan okos!
GABO-81 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9329
legalább kiverte a kipu. a gyökér ködlámpáját! telibe!
Előzmény: k-boy (9325)
k-boy Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9328

Ja az egészben az volt a legdurvább hogy egy cm féknyom sem volt.

Sőt a nyomokból lehetett látni, hol történt az eset, mert a hütöviz rögtön kifolyt a kocsiból. És az ütközési ponttól kb 60-70 méterre állt meg a két jármü.

Durva volt nézni az erkélyről, mert amikor a kocsi belecsapodott a mociba, láttam ahogy Monsta pont a kocsi elé esett. És az volt a mázlija, hogy alacsony volt a kocsi, és nem került a lökháritó alá. Mondjuk a másik oldalra sem lett volna jobb esni, mert ott meg pont egy másik autó jött.

k-boy Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9327

Hát sajnálom hogy igy alakult az első beszélgetésünk. És hát természetes volt hogy segitettem amiben csak tudtam.

Remélem mihamarabb, ismét kétkeréken láthatlak!

ja és a gumi is cserés ezt kifelejtettem az elözőből.

GABO-81 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9326
dögöljön meg tripperben és rohadjon meg a pokolban az ilyen sportcsíkos fókás nyálcserélős faszfej!
beszarás hogy ilyen van!
én nyugodt vékony gyerek vagyok de nemtudom az maradtam volna e, főleg úgy hogy még neki állt feljebb!
szerintem csak elengedhetted volna mást nem nagyon lehetett volna tenni, abban a szituban ha beléd akart menni (márpedig nagyon úgy tűnik, gondolom azt akarta utólag kihozni h te légy a hibás, de hogy ennyi agya legyen, idióta)
nem tudtál volna mást csinálni!
sajnálom!

jogsi:
ugy néz ki pénteken elhozható a vizsgalap, elszaladok okirodába és kérek ideigleneset mindkét kategóriára (lehet! megkérdeztem!)
és akkor húzok is fel Bp. aztán vasárnap guriga!
k-boy Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9325

Hi all !

Hát igen, eddig nem akartam írni a témával kapcsolatban, mert ugy voltam vele hogy Monsta elöjoga.

A pontositás kedvéért a hugoméknál voltam, és az erkélyről tényleg végigmoziztam az egész esetet. (horror film volt)  Elöször mondjuk nem voltam biztos hogy Monsta-t látom mert szemből a motorja inkább feketének nézett ki. No de nem is ez a lényeg.

A gyerek tényleg elég durván adta elő magát, ráadásul egy pillanat alatt előkerűlt a srác barátnőjének a rokonsága, akik mind látták az egészett a 200méterre lévő fagyizoból, és perasze ők is pont ugy látták ahogy az autos.

A srác állitása szerint Monsta bevágott elé és nyomott egy stoppiet.

Nos elöszőr is egy ABS es mocival ezt nehéz kivitelezni, főleg 40km/h nál.

De ha hiszünk a srácnak akkor valahogy igy történhetett különben a kerék nehezen kerülhet a kocsi alá:

?

Ilyenkor mondom hogy álldott legyen aki kitalálta a térfigyelő kamerákat, ugyanis mi ketten voltunk kb. 6 ember igaza ellen.

A rendőrök jok voltak, ugy kezdték: uraim elöször is szeretnénk közölni, hogy mielött kijöttünk megnéztük a felvételeket, és ennek tudatában kivánnak e rendörségi eljárást kérni. A srác még ekkor is nagyon mondta a magáét, igaz már egy picit halkabban. De aztán amikor a rendőrök elmondták hogy a felvételen semmiféle beelőzés nem látszik, elhalkult (egy időre!)

A lényeg hogy elismerte a felelőségét, a rendőrök ráhatására.

Bár a srác a barátnőmnek és a hugomnak is végig magyarázott, mintha ők vezették volna a motort.

Amugy mondhatni, már ha ebben az esetben lehet ilyet mondani, viszonylag kis sérüléseket szenvedett mind a motor mind a gazdája.

A motornak a központi rugostagja szakadt ketté, a lábtartok kicsit elhajlottak, valamint az eggyiknek eltört a vége. Aztán föként az ülés alatti müanyag idomok sérültek, ja és a kipufogó.

De ha van alakatrész, akkor pár óra alatt össze lehet rakni. (szerintem)

kipuf
Sanitka04 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9324
Szeva!
Részvétem a történtek miatt! Mennyire saccolod a károkat?
Borzasztó amik történnek mostanában, szinte minden nap történik egy motoros baleset! :-( Pár napja felénk is volt megint a modjuk ott a motoros volt a hibás! A srác előzött egy kocsisors és frontálisan nekiment a szembejövő kamionnak onnan visszapattant a saját sávjába ahol a másik kamionnak pattant neki, szerencséjére meg tudott kapaszkodni a kamion elejébe és így nem ment rajt keresztül. Életben maradt, bár a hátán nem sok bőr maradt! Kawa Ninja volt a gép.
Széles utat mindenkinek és vigyázzatok magatokra!
Sanitka
Frigyes Mester Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9323
Hát ez nem semmi, részvétem.:-(
Nem lehetett valahogy leverni a fejét legalább?
(Egyszer engem is üldözött egy darabig egy X5-össel egy kopasz alakzat, de nekem sikerült félraállni és hagytam elmenni a francba.)

F.M.
Monsta_ Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9322
Sziasztok!

Talán hallottatok már olyasmi mondást, hogy"Lehettek bármilyen óvatosak és odafigyelők az úton, a többi közlekedő hibáit akkor sem minden esetben tudjátok elkerülni." Ezt a mondás már ismerem egy ideje, de sajnos tegnap örökre belevésődött az agyamba... :(
A történet:
Kecskeméten találkát beszéltünk meg K-boy-jal, hogy a motort és az új házikészítésű kipufogót megmutathassam neki és beszélgethessünk egy jót. Az egyik lámpás kereszteződésnél az egyik autós nyálcserét végzett barátnőjén a piros után még a zöld lámpánál is. Mondom én ezt nem akarom sokáig nézni, ezért elmentem az autósok között. "Úriemberünknek" ez nem tetszett és 3 lámpán keresztül üldözött, úgy, hogy kb 1 m-re volt a mocimtól. Befordultam K-boy-ék utcájába, és lassítottam, mert kerestem az út szélén az autóját, mert ugye ott lesz valahol a találkánk. Látom ám a visszapillantóban, hogy "barátunk" még mindig jön utánam az 1 m-es távolságával, miközben én mentem max 30-40 között valamivel és mondom megvillantom a féklámpát, hátha nagyobb követési távolságra tudom ezzel bírni. Nem ez történt. Full gázzal, fékezés nélkül szándékosan felnyársalta a motoromat úgy, hogy én az autó alól másztam ki, mire megálltak az összeragadt járművek. Kiszállt az autóból és mikor kimásztam az autója alól szerintetek bocsánatot kért? Elkezdett üvöltözni velem, hogy mekkora állat vagyok, hogy hogy lehet így befékezni... Íme az eredmények:
kép11
kép13
kép14
kép26

A motort és az autót úgy kellett széthúzni egy terepjáróval, ami azért az erőhatásokból érzékeltet valamit....
Az egészben az volt a legmorbidabb, egyúttal "legszerencsésebb", hogy K-boy már várt kint az erkélyen és végignézte az egészet, így a maximális segítséget adott nekem mindenben és igazolta a valóságot a kétkedőknek, amit ezúton is nagyon szépen köszönök!!!
A rendőrök kijöttek persze, és megállították a srác legnagyobb megdöbbenésére, hogy ő a hibás, amit a térfigyelő kamerás is igazoltak. De még akkor is a rendőrök előtt üvöltözött velem, hogy én mekkora állat vagyok. Szép mi?
Ez volt az első igazi motorozós napom, hiszen most vettem elő és kezdtem volna meg az idényt. No ez most tolódni fog egy cseppet... :(

Sajnos most visszagondolva sem tudom, hogy mit tudtam volna csinálni, hogy elkerüljem az esetet, de kérlek vigyázzatok, mert most már számomra is teljesen világos, hogy az autósok egyátalán nincsenek tekintettel ránk... :(

Üdv: N
MatulA+ Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9321
Nekem még nincsen, de ha lesz ezek után akkor lehet a dekoros haverommal fogom felrakatni. Amúgy a hőlégfuvót nagyon tudnám ajánlani. Szerintem azzal tuti helyre tudod hozni a dolgot. :-))))))

Előzmény: k-boy (9316)
MatulA+ Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9320
Nem tudom! Ezt ott helyszínen kérdezd meg az okmányirodában. Vagy hívd fel őket telefonon. :-)))))

Előzmény: GABO-81 (9319)
GABO-81 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9319
Az új kategóriára is adnak nekem? nem csak a régire?
Előzmény: MatulA+ (9318)
MatulA+ Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9318
Elvileg lakhely szerinti! Viszont most jutott eszembe, hogy lehet kérni ideiglenes jogsit. Pl. mikor elhagyod, akkor olyat kapsz. De az is pénzbe kerül. Olyat lehet adnak míg, meg nem érkezik a jogsid.

Előzmény: GABO-81 (9317)
GABO-81 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9317
figyi!
ha megvan a vizsgalap azzal melyik okmányirodába kell/lehet mennem?
lakhely szerinti vagy jöhetek Bp.-re is?

útlevélnél van ilyen expressz ügyintézés (persze az sem egy óra ám de mégsem hetek) jogsinál nincs ilyen?
k-boy Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9316

Kérdés: Láttam hogy van itt pár embernek ugynevezett felnicsík felragasztva.

Ti hogy tudtátok felragasztani szépen ?

Nekem az a bajom, hogy szépen felragasztottam, de pár óraával a ragasztás után, a  csik kezdett szépen felválni.

mert uyge ez egy egyenes csík, és ha íves formára kényszeritem akkor a belő oldalon rövidebb a külső oldalon meg hosszabb nak kellene lennie.

nállam elöször a belő íven kezdett el kb 1-2 cm enként felpuposodni.

aztán az eggyik részen a külső iv felől jött fel a ragaasztás.

Ez az egész szerintem azért van mert akkora a feszültség a szalagban, hogy nem birja a ragasztó.

pedig nem is valami gagyi cucc: Progrip és 3M es ragasztó van rajta.

bás Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9315

Raptor egy kicsit másképp:

:-)

Előzmény: w.csaba (9302)
MatulA+ Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9314
Nem is igazán a postázással van a gond, hanem a legyártás kerül azt hiszem két hétbe, vagy mennyibe... :-(((((

Előzmény: k-boy (9312)
MatulA+ Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9313
Nyugi!!!!!

lesz még túra amin ott tudsz lenni!!! :-)))))))))))

Előzmény: GABO-81 (9311)
k-boy Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9312

Szia !

hát sjnos ez van, bár mondjuk ha az oktatod nem lenne f*sz akkor hamarabb is kérhetett volna időpontot vizsgára.

A 3 nappal nincs mit tenni, ez már ezer éve igy müködik.

és az a baj, hogy ha nincs jogsid, csak vizsgalap van és ugy elkap a rendőr, az ugyan az mintha jogsi nélkül vezettél volna, és akár több évre is eltilthatnak a vezetéstől.

Itt Kecskeméten a motoros rendőrök szinte minden hétvégén kint állnak az utcán, és csak a motorosokat állitják meg, és csak a jogsit nézik meg, hogy van e A kategoria benne, a forgalmit nem is kérték.

Sőt hogy egy + rosszhirt is mondjak, ha jól emlékszem a jogsit postán küldik, és az még +3 nap minimum.

mennyivel jobb volt régen amikor csak papir jogsi volt, beszaladtam az írodába, belenyomtak egy pecsétet, aztán már ülhettem is a mocira.

Előzmény: GABO-81 (9311)
GABO-81 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9311
szeva!

arra én is jelentkeztem és már le is jelentkeztem :(
a gyökerek ugyanis berakták 18.-ra a forgalom vizsgámat!
ja és vizsga után azok a majmok 3 munkanapot üldögélnek a vizsgalapomon!

most fogom kideríteni kinek és mennyit kell fizetni h az ügymenet normális idejű legyen ne a szokásos f*** vakarászós!

és az oktatónapról lecsúszás egy dolog de nemtom h a f***ba fogok így balatontkerülgetni jogsi nélkül az necces mert ügye a sikeres vizsgaigazolást akár fel is d****tom ha a rendőr kéri!
Előzmény: MatulA+ (9310)
MatulA+ Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9310
Szia!

olvasom jó volt az oktatás!? Ennek nagyon örülök! Viszont akkor most reklámoznék egy másikat: http://motorozz.hu/sys/main.pl?menupage=tour&t_id=1391&session_id=YuI2h0GciNc2445 (bocs, most nincsen kedven linkelgetni)

Erre nagy valószínűséggel menni fogunk mi is. Lesz egy rendőr is aki oktatni fog. Mondjuk a létszám már eléggé nagyra gyarapodott! :-)))

Előzmény: Frigyes Mester (9309)
Frigyes Mester Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9309
Jó reggelt!

Tegnapról a kollégákat (és magamat) a tréningről tudnám csak feljelenteni, ma reggelről meg Bullt.:-)

F.M.
Előzmény: MatulA+ (9308)
MatulA+ Creative Commons License 2007.04.02 0 0 9308
Jó reggelt!

Akkor itt egy kis feljelentő!!! :-))))

Vasárnap 10 óra magassága Pettend-nél fekete n-es plekóval.
Vasárnap 13 óra magassága Váci út befelé a központ felé ment ezüst n-es
Vasárnap 19 óra magassága Érd-nél a 6-os úton ment Pesz felé ezüst n-es

:-)))))))))))))))))))))))))))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!