nem tudom-nem hallottam, mert nem tudok bereggelni, mert sok a user, de a Peti azt mondta.....és ha Őazt mondta akkor az úgy is lesz, de akkor majd visszatérünk rá és válaszolok. egyébként meg nyugodtan mond meg, h miamiban voltatok, felesleges ez a síelős kamu duma. tudjuk mi, hogy mi is az igazság-mert nem lehet véletlen az egybeesés. ;-)
el van nézelődve :-)) legalább most azzal játszhatsz ami veled egyidős. ha nem hiányzom hát jó, legyen úgy. magamnak sem hiányzom tudd meg. szerintem te a pezsgő miatt hülyeségeket beszélsz. én nem innék a medve bőrére előre, mert Kandur B. azalatt az idő alatt tökélyre fejlesztheti a kiadott és kiadatlan cure mix számokkal kapcsolatos tudását, és biztos vagyok benne, hogy megosztja majd velünk. de lehet hogy nem a gépével van a baj ......
nem tűnt el csak a háttérből figyel a hó alól, te kis cicaeledel (egértappancs) ;-) csütörtökre leadom az egyik konzulensemnek a diplomamunkám, aztán előkerülök. Sárlotti 74-szer nem hiányzik, vagy Ferkó barátunk? és a többiek??????
mivel Kabdúr Bandi barátunk legalább egy hétig techninkai okok miatt nem tud velünk lenni így kérem mindenki szomorkodjon addig. Én személy szerint remélem, hogy nem herdál el sok pénzt a gépére, mert jobb lenne, ha az erkély bőviésre gyűjtene.
Ja! Hát aki tudja, hol sugározzák élőben a Gone! Ultraliving Festivalt, annak könnyű a dolga. Én néztem a DUNA TV -t, de ezek szerint hiába vártam a Cure -t? Tudjátok, én múltkor a KORN Unpluggedről is képes voltam négy alkalommal is lemaradni.
Bocs a korai fekvésért, de ez az időeltolódás Miami és Budapest között...
És Ti miért virrasztottatok? Én miről maradtam már megint le? Így is elvesznek most egy órát az életünkből, úgyhogy ma még az esti mesét sem nézem meg. Este 7 -kor fogmosás aztán szundi, mert holnap újra kizsákmányolnak a munkahelyemen.
a másik... itt mindenki azért virrasztott (már aki) mert cure koncert volt, Te meg........... hát nem is mondok semmit, buli fúró vagy, majd ha az erkélyeden járszanak Ropi báék 10.15-kor szólsz, hogy mosmá' vagy unplugged vagy pasta, mert te aludni szeretnél????