Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
Kucc, ma néztem én is Grace klinikát, mert ma volt a híresen jó epizód. Hát megértem, hogy ezt agyondicsérték, tényleg tipikus nézőfogó rész volt. Az első jelenet mondjuk LOL, alig volt direkt pasiodaragasztó. :-)
Bár a szereplőket továbbra sem tudtam igazán megszeretni, Alex így hosszabb hajjal nem rossz faszi, Meredith ha nem nyavajog állandóan, elviselhető, Bailey jó fej (még őt bírom a legjobban), de valahogy nincs az a "emiatt a karakter miatt muszáj néznem ezt a sorozatot" -fíling senkinél sem. De továbbra is nézni fogom. Ennek a duplarésznek a második felét mindenképpen. Amire még várok, az az, hogy kiderüljön számomra, mitől lett Addison a legnépszerűbb karakter szerte a világon.
Jók ezek a before-after és work in progress fotók. :-) és megérte a sok nyűg, mert szerintem bjútifull lett a konyhád! Nagyon tetszik. Imádom az ilyen pici, de annál jobban kihasznált konyhákat, az ilyenek a kedvenceim. De gondolom Te is elégedett vagy, nagyon kellemes lett a végeredmény.
Köszönöm mindenkinek, aki időt szánt a kérdőívre, rendes banyák vagytok:D) Te is NAR! :D)
Kérek gyógyikákat, plíz... Marha jól megfáztam, amikor HÁROMSZOR kellett letakarítanom a 15 centis havat a kocsiról pénteken és szombaton. Éljen. 30 centi hó márc. 16-án.
"...Vannak akik megijednek attól, hogy másként is élhetnének. És attól, hogy a világ mégsem annyira... szar. Vannak akik úgy hozzászoknak a dolgokhoz - még a rossz dolgokhoz is - hogy nem mernek változtatni. Az ilyen emberek feladják. És ha ők feladják, mindenki veszít!"
"Egyikünk élete sem könnyű. És akkor? Legyen bennünk kitartás, és mindenek előtt bízzunk önmagunkban. Hinnünk kell benne, hogy tehetségesek vagyunk valamiben, és ezt - kerül, amibe kerül - meg tudjuk valósítani."