Kösz a minősítést.. :o( Szerinted attól magyar vagy,ha kokárdát használsz bross helyett,ha nemzeti zászlóba takarózol,ha hideg van,ha vered a melled,hogy hű de mekkora hazafi vagy? Na látod, a Himnusszal(Nagy H!) én is így vagyok-bár nem potyognak a könnyeim.Én is a magyar versenyzőnek szorítok stb.. De szerintetek én hazaáruló,idegenszívű stb.vagyok-holott nem is ismertek.. :o((
Ez nagy hülyeség, nehogy már attól legyek magyar, hogy milyen rendezvényre járok, nem járok.
Én sokkal inkább magyarnak éreztem magam, amikor rádión hallgattam, külföldről hazafelé, az olimpiai közvetítést és hímnuszt hallgatva elkezdtek potyogni a könnyeim.
Már miért kellene itthon maradnia,kiállnia,bátorítani? Mi ebben a pláne? Nekem pl. a családom fontosabb és nyilvánvaló,hogy velük vagyok ilyenkor. Ha a jobboldalnak-az Isten,Haza,Család eszmény mellett is- ez a fontosabb,lelke rajta.. Támogatni lehet anélkül is,hogy állandóan hangoztatná valaki..
Kőrösi 1990-ben az MDF színeiben szerzett parlamenti mandátumot, majd 1993 májusában átült a függetlenek közé, mert pártjából kizárták, ugyanis trágár szavakat vágott a privatizációs miniszter fejéhez.
Gondolom, talán azért, mert békés, mert csendes, és mert inkább marad a szavazófülkébeni megjelenés mellett, ellentétben másokkal, akik attól érzik magukat jól, ha ezrével asszisztálhatnak egy megélhetési politikus nagy nyilvánosság előtt rendszeresen elkövetett utcai falloszveréseihez.
A négy napos ünnepen bölcs ember kimegy a hegyre, és ott ünnepel.
Nagyon remélem ,hogy a te gyermekeid láthatóak a "Gyurcsány bácsi takarodj " felvételein.Azt is remélem ,hogy a lányaidnak a csikos rongyú nyilas férgek voltak az első nemi élményszerzőjük TE HÜLYE KÖCSÖG MARSCHLAKÓ !!!
Tényleg a békés csendes többség - miért utazott el -
és miért hagyta magára a Gyurcsányt/baloldalt? stb
Négy napos ünnepen - egy napra a négyből - akár ki is állhatott volna mellette nem? Itthon marad és támogatja a jelenlétével/bátorságával/tömegek meg ilyenek.