Bocs már hogy nem válaszoltam a mailre de mire elolvastam már lett is egy ugyhogy már tárgytalan a dolog de majd ha ezt is széjje töröm akkor szólok!:)))))))
"lengéscsillapító és toronycsapágy csere házilag kivitelezhető, vagy szopatós és vigyem el inkább szerelőhöz?"
Mivel nem ismerem a képességeidet és felszereltségedet nem tudom megmondani. Mindenesetre kell hozzá rugóösszehúzó, és körmös dugókulcs. Amúgy nem bonyolult, csak össze kell jelölni a csonkállványt a csillapítóval, hogy ugyanoda kerüljön vissza. + futómű állítás.
Hello! Egy kis segitseget szeretnek kerni. Van egy Golf 3-om, es ki let cserelve a fekbetet es a fektarcsa. De zorog a fekem, allitolag cserelni kell valami muanyagot mert az kikopot es az miatt zorog, Tud valaki segiteni, hogy mitt kenne venni.
amugy ma meg okosabb lettem, mert most mar nem csak azt tudom, hogy van 02A-s valto bowdenes kupplungal, hanem hogy van 020-s valto hidraulikus kupplunggal.
no meg azt is konstataltam, hogy a Golf 1-ben a 020-s valtoknak a kihajtasa mas mint a G2-ben vmint a G1-nel nincs rugo kihajtas es a difi kozott. (ezekutan persze jo a kerdes hogy akkor a G1 valtonal minek a menet a bordastengely kozepebe)
azota nem voltam bontoban ezert nem tudom hogy mennyiert adna ide a bontos csoka. Ha 20euroert odaadja akkor elhozom(akkor 5300Ft-ba(vagy 20euroban) lesz). Ha nem adja ennyiert akkor ha jol ertettem nem erdekel