Keresés

Részletes keresés

Hélia Creative Commons License 2007.03.16 0 0 5317

Jó lehetett a kirándulás :-D

A Rám-szakadék és környéke amúgy is király hely, de ilyen műsorral fűszerezve különösen szórakoztató lehetett :-)))

Nekem a legviccesebb "szektás" élményem az volt, mikor valaki egy elromlott cd lejátszót próbált a természet erőinek, földanyának és tárasinak segítségével megjavítani. Az eredményt ki lehet találni ;-D

Előzmény: Candy Perfume Girl (5305)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.16 0 0 5316

ártatlanság.

Hogyan döntsük el, hogy ki legyen a házastársunk?
- Olyan embert kell keresni, aki ugyanazokat a dolgokat szereti, mint mi. Például ha te szereted a sportot, akkor a lánynak ezt szeretni kell, és hoznia kell mindig chipset. (Peti, 10 éves)
Hány évesen kell megházasodni?
- 23 a legjobb kor, mert addigra már örök idők óta ismered a másikat. (Kamilla, 10 éves)
Honnan tudja egy idegen, hogy valakik házasok?
- Szerintem csak kitalálni lehet, pl. ha mindketten ugyanazzal a gyerekkel ordítoznak. (Dénes, 8 éves)
Szerinted mi a közös a szüleidben?
- Egyikük sem akar több gyereket. (Lilla, 8 éves)
Mint csinálnak az emberek a randevún?
- A randi azért van, hogy jól érezzük magunkat, és hogy megismerjük egymást. Még a fiúk is tudnak mondani valamit, ha elég sokáig hallgatsz. (Yvette, 8 éves)
Mit csinálnál az első randin, ha rosszul sülne el?
- Hazaszaladnék és halottnak tettetném magam. Másnap felhívnám az összes újságot, hogy minden halotti rovatban szerepeljek. (Károly, 9 éves)
Mikor szabad megcsókolni valakit?
- Ha gazdag. (Pál, 7 éves)
- A törvény szerint 18 éves korodig várni kell, ezzel nem packáznék. (Misi, 7 éves)
Házasnak vagy egyedülállónak jobb lenni?
- A lányoknak jobb egyedülállónak lenni, de a fiúknak nem. A fiúknak kell valaki, aki takarít utánuk. (Anita, 9 éves)
Hogyan működhet egy házasság?
- Mondd a feleségednek, hogy jól néz ki, akkor is, ha ronda, mint egy busz. (Ricsi, 10 éves)

:-DDD
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.16 0 0 5315
Látom megint elment egy ünnep balhéval fűszerezve ... De jó, hogy tegnap nem néztem tévét ..., :D.
Heleny Creative Commons License 2007.03.16 0 0 5314
ok, azt én is tudtam, ott be is írtam, de a myvip-en sehogy sem találtam, de azért köszi :)
Előzmény: Törölt nick (5313)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.16 0 0 5313
szorri, ahhoz nem értek, csak az i és w-shez, :D.
Előzmény: Heleny (5312)
Heleny Creative Commons License 2007.03.16 0 0 5312
sajna, nem találtam a myvip-en üzenőfalat :( lehet, hogy béna vagyok, de nem leltem meg :(
Előzmény: Törölt nick (5310)
Heleny Creative Commons License 2007.03.16 0 0 5311

köszi az ötletet, bár most éppen még semmit nem értettem belőle, mivel még nem használtam ezt az említett üzenőfalat.. mindjárt utána járok.. köszike!!

Ic@

Előzmény: Törölt nick (5310)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.16 0 0 5310

Az internetes gyűjtő oldal üzenőfalán, és mindenki adja tovább az ismerősének. Pölö:

Üdv! Bulit tartanék ekkor meg ekkor, kérlek rakd be ezt az üzit te is, hogy minden ismerősöd lássa.

Na mondjuk így.

Előzmény: Heleny (5309)
Heleny Creative Commons License 2007.03.16 0 0 5309

Sziasztok!

Most jöttem ide először, és lehet, nem jó helyen próbálkozom, de hátha tudtok segíteni....

Az egyik internetes, barátokat gyűjtő oldalon létrehoztam egy május 6-án születtem klubot. Már 362 tagja van. :)

Szervezek egy szülinapi bulit, mert nagy ötletnek tartom, tartjuk sok, azonos napon született tag együtt ünneplését :)

Van ötlete valakinek, hol lehetne erről úgy írni, hogy minél többen értesüljenek róla?

Köszi, ha segít valaki :)

Ic@

Törölt nick Creative Commons License 2007.03.16 0 0 5308

Na szép, letaszajtja a nagypapája sziklaképében és még le is cseszik, :).

NAR Creative Commons License 2007.03.16 0 0 5307
Amikor múltkor fent voltam a csúcson. akkor is volt valami szekta ott, akik tapogatták a sziklát a legmagasabb ponton.

Bye,NAR

bubu77 Creative Commons License 2007.03.16 0 0 5306
Most erre mit mondjak? :DDD Mélységesen tisztelem a mások vallásást, de azért manapság nem lehet könnyű táltosnak lenni, különösen, hogy nem sok mindent tudunk az ősmagyar vallás mibenlétéről, de ez a réteses dolog...ez hót király :))) Amúgy a Rám szakadéknál az én egyik osztálytársam is majdnem bezuhant, na ő tényleg nem tisztelte a hegyet, szóval még igaz is lehet :))))))
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.03.15 0 0 5305

Akartam még pár dolgot írbi a kirándulásról, amiről már az Eu nagyágyóin is írtam, ma barátaimmal Dobogókőn túráztunk, ami nagyon jó volt, de azért akadtak vicces momentumok:

Rám-hegy, valami szerartás megy, odamegyünk, fülelünk. Rendkívül érdekes szövegek, miatyánk, mianyánk, földanya, kürtszó szalkadatlan, valami nagyon furcsa valláselegy szekta szertarása folyt éppen, elég érdekes dolgokat mondtak, kiszűrtük, hogy ezek valami táltosok. Előttünk meg egy srác kiült a helycsúcs szélére egy bizonytalan lábakon álló kőre, ami kicsúszott alóla, és szegény majdnem legurult a rohadtul meredek hegyoldalon...nem lett semmi baj, mert rögtön meg tudott állni, de azért volt egy pillanat, amikor meghűlt bennünk a vér. Na, és a reakciók erre? Kürtös pasi leteszi a kürtjét, majd ráüvölt(!) szegény srácra: hé fiam! Mégis mit képzelsz? Ez nem játék! Tiszteld a hegyet! Ha nem tiszteled, ledob!!!

(vázz)

Srác félénken: "tisztelem, tisztelem én, de véletlenül csúsztam meg..."

Kütös ás Táltos egyszerre mennydörgő hangon: "NINCSENEK VÉLETLENEK!!!"

Hát, kész voltunk. :-) Szegény gyereket annyira sajnáltuk, majdnem legurul és le is üvöltik a fejét, és mondanom sem kell, hogy a "tiszteld a hegyet" egy pillanat alatt aranyköpés lett,  a nap folyamán még elhangzott tőlünk a tiszteld a lejtőt, tiszteld az utat, tiszteld a sípályát, tiszteld a nyilvános vécét, tiszteld a kocsit, tiszteld az akkumlátort és hasonló beszólások... :-)

Na de utána még napoztunk egy kicsit a hegyen, és akarva-akaratlanul hallottuk tovább a szertartást. A Táltos ilyeneket mondott:

"Ez itt előttünk a rét. És ha megfordítom azt a szót, hogy rét, mit kapok? Tér! Tér! Egy tér vesz minket körül mindannyiunkat! És tudjátok, mi az, amiben még benne van a  rét? A rétesben! A rétes a világon a legfinomabb étel. Aki elsőnek ér fel a hegyre, rátest kap!"

:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

Kész, kifeküdtünk.

És amikor mentünk le a hegyről, még hallottuk a követlező szónoklat kezdetét:

"látjátok? Mindig ez van, folyton csak elmennek mellettünk a tudatlanok..."

:-DDD

Törölt nick Creative Commons License 2007.03.15 0 0 5304
A lila, de csak ha van fehérben. Meg az uccsó is jó, mármint ha minden bizbasztól megszabadítják. A szoknyáját nem egészen látom.
Előzmény: Mrs Fred Weasley (5297)
miss granger Creative Commons License 2007.03.15 0 0 5303

Nekem az első teccik, meg a lila... :))) Mindegyik szép, bár nekem az utolsó az még a rózsá nélkül is fura... A második nem lenne rossz, csak nem tehetek róla, de nekem olyan az alja mintha gyalogosan áthajtottál volna egy sártócsán... Bocs

A többi része szép...

Korali Creative Commons License 2007.03.15 0 0 5302
a 3 -okhoz viszont szigorúan manönkeni alkat, mer a rózsa meg egyéb a csipőnél másképp nem előnyös, ugyanez vonatkozik a csipőtől induló fodrokra bodrokra stb
Előzmény: Hélia (5300)
Korali Creative Commons License 2007.03.15 0 0 5301

Nekem az első tecc, de eddig a barokkos volt a legjobb. :))

hát nem tom, de szvsz az igazi menyaruhák nem ilyen pucérok P, bár szép mind, de nem menyaruhának. Báli ruhának a nagykövetségi gálaesten P

Bocs, de konzervatív vagyok, na meg gyak. oka is van, nálunk garantáltan a templomi esküvő u. min egy hűléssel távoznál DDD

ha meg ráveszel vmi, akkor meg minek. most is aZ 1ik csaj jól meghűlt az esküvőjén, bár messze nem volt ilyen dekoltázsa.

a lila csak víg özvegyeknek :))) de akkor a vőlegény legyen 80 felett.

a rózsás túl sok nekem.

Hélia Creative Commons License 2007.03.15 0 0 5300
A harmadik, vagy a lila. Bár bevallom, az összhatást jelentősen lerontják a buta arcú modellek, de legalább biztos lehetsz, hogy te sokkal szebb leszel ;-D
bubu77 Creative Commons License 2007.03.15 0 0 5299
Fentről a harmadik :) ha már lehet szavazni.
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.03.15 0 0 5298
Ami nekem ezek közül tetszik, az a lila, persze csak ha fehér színben is választható. :-) Gondolom igen. Érdekes az anyaga, tetszik ez a fényessége, a fazonja meg az egyszerű de nagyszerű kategória, az iylet szeretem. Királynői cucc, nagyon szép lennél benne. Én ezt választanám, a többi nekem nem tecc.
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5297
Na, a legújabb kedvenceim, Candy, rád szagggértő szemmel van szükségem, a többiek véleményére pedig kiváncsi vagyok:)))

Az utolsót SZIGORÚÚÚÚÚAN a fejen és csuklón lévő rózsák NÉLKÜL kéretik figyelni:D)

Törölt nick Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5296

:)))))))))))

Hát inkább ne kelljen, amondó vagyok, :))))))))

Előzmény: Törölt nick (5295)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5295
Sorsot húzunk? :-DD
Előzmény: Törölt nick (5294)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.14 0 0 5294

:)))))))))))))))

na, ki megy majd érte, hogy összevakarja? :))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (5293)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5293
Síel.
Előzmény: Törölt nick (5292)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5292
Maaaarjory, merre vaaaagy????????
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5291

:-DDDD

Ez édes, miről nem álmodik egy kismama... :-)

Előzmény: bubu77 (5290)
bubu77 Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5290
Candy, képzeld, annak ellenére, hogy konzervatív, boldog házasságban élő, mindjárt szülő kismama vagyok, Hugh-val álmodtam. :DDD Elmentünk randizni valami tengerparti kávézóba, és már előre szólt, hog nadrágot húzzak, mert mocival megyünk :)) Én még soha nem motoroztam, de álmomban elég valóságosnak tűnt a dolog, és jó kis randi volt :DDD de csak a tisztesség keretei között, ha érted mire gondolok, leginkább beszélgettünk (sajnos :DDD)
bubu77 Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5289
Amúgy posta még nem jelzett, ha holnap nem jön, megígérem, nem szülök, csak a kiírt időben, adok nekik időt :)) Ma nagyon boldog voltam, mert Benőnek az általad küldött Thomas-os alsónaci mellé találtam végre egy Thomas-os tavaszi pólót a kedvenc turimban, mindössze 280 forintért :)) Mindent felvásárolok tőlük, ami Thomas-os, amíg rá nem jönnek, hogy Thomas rulez, mert akkor beárazzák és négyszer ennyiért jutok csak hozzá :) Mindig így van náluk. egyszer megjegyeztem, hogy fúúú, Laura Ashley szoknya, már vittem is, ilyen olcsóért, na, következő alkalommal már kétszer annyiba került vmi LA cucc, és az eladónőci még rá is tett egy lapáttal:Ugyan, ez potom ár érte, hiszen ez egy Laura Ashley! :DDDDD
Előzmény: Mrs Fred Weasley (5287)
bubu77 Creative Commons License 2007.03.13 0 0 5288
Eddig 4-2 novembernek, ha jól számolom :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!