Egyébként tudom mért ment ilyen lassan a szövegírás Robertnek. 33 könyvet kiolvasni (amelyből inspirációt is szerezhet), hát szóval időbe telik. Ne lepődjünk meg, ha a sok olvasástól szegénykémnek szemüveget ír majd fel a doki.
'It worries me to know', she cried Her voice both sharp and high : Her dress was yellow as the hide Of lions in july 'It worries me to know…', she cried, And then she rolled her eyes aside.
All flowers that die, all hopes that fade All birds that cease to cry, All beds that vanish once they're made To leave us high and dry. All these and many more float past Across the roofs of Gormenghast.
'Oh Fuschia, you leve me' >>>>Gondolom Fuschia egy személynek a neve. Talán a lányé, akiről a Drowning man szól. Ez csak egy tipp persze. Szívesen begépelem a dal magyar fordítását (abból a könyvből persze, ahol a TOP -ot búgócsigának fordították. Tudom, ebből is volt régen perpatvar...A Drowning man fordítása talán korrektnek mondható).
Ha mégsem az lenne a megoldás amit írtam, akkor bocsi.
Szerintem vicces lett. :)) Nekem tetszik. Egyébként Robert is énekelt valamikor ilyesmit, már nem emlékszem, hogy az egy Faith vége volt, vagy egy Forever, de ő is egymás mellé rakosgatott dalcímeket. :)
I have a girlfriend. Her name is Mary. She is a strange girl. She's working in a bar called Club America.
I would have liked to told her a story (not a normal story), so i have made a call, but the operator said: 'Sorry, wrong number'. So I tried again. The second calling was OK.
-I know some secrets. I will tell everything in your house. I would like to meet with you, just say yes! -I said.
-That's alright. -She said.
I have left my home and I arrived at night. It wasn't 2late...She was almost bare.
-I don't want to dressing up. -She said, and she came very close to me.
The kiss was perfect.
A few hours after this i was asked to tell the story but I was so tired and I said: let's go to bed!
-If only tonight we could sleep -She whispered.
We felt asleep.
We woke up on another day. When she opened her eyes, I said: hello I love you!
This morning was the most perfect time to tell the things about her sister, Charlotte.
She knows that Charlotte sometimes has a very strange behaviour, so Mary wasn't surprised.
But when I started to tell my nightmare, she was getting blue.
The dream was very horrible: I started to take a walk at 10:15 saturday night. I arrived to a forestwhere the birds always sing. It was the last day of summer but the night wasn't cold, so I walked into the trees. I 've seen two figures in the dark and I ran closer them, when I realized that my girlfriend Mary was there with an unknown person. This person was very agressive. Mary was crying like the babyscreams and suddenly she was shot down by this person. It was the loudest sound what I've heard, other voices were so quiter than this. I was paralized but this shock was a short term effect. After that I realized what happened and I tried to help her.But she was dead. Her blood was hot (hot hot) but her body was moveless.
I have promised myself, I will catch the killer, but he has gone. I thought that it was a perfect murder....
Fortunetly I woke up at this moment, so I don't know what was the end.
-It wasn't a pink dream! When you told me your dreams like this, I scared as you -she said.
Albert Camus - The Stranger (Killing an Arab) Franz Kafka - "At Night" (At Night) Mervyn Peake - The Gormenghast Trilogy (The Drowning Man) Fucshia = Mervyn Peake "Gormenghast" című könyvének nőnemű szereplője Penelope Farmer - Charlotte Sometimes (Charlotte Sometimes, Splitered in Her Head, The Empty World) J.D. Salinger - "A Perfect Day for Bananafish" (Bananafishbones) Baudelaire - "Les Yeux des Pauvres" (How Beautiful You Are) Patrick White - The Cockatoos (Like Cockatoos) Patrick White - The Vivisector (Lovecats) William Mayne - Earthfast (Hot, Hot, Hot!!!) Christina Rossetti - Remeber (Treasure) Jean Cocteau - Les Enfants Terribles (A Letter To Elise)
dehogy hivatalos, és ezért én pl nem adnék pénzt. (bár én sokmindenért nem adok pénzt, ha igen azt is lealkudom)- a lényeg, hogy gondoltam hátha örülnél neki, mert ma számomra is meglepő módon kedves vagyok-
ugyan nem nagyon szeretem a DM-ot, és never let me-t csak a smashing p.-tól hallottam, de az jó.
s én, tündérálmok épitésze, drágakő-alaguton át vezettem, szívem örömére, egy megfékezett óceánt;
s minden, még a fekete szín is villózva égett és hevűlt; a vizek glóriája Írisz fénykristályává merevűlt.
Egyébként semmi fény felülről, se alkonyat, se csillagok: az egész varázstáj belülről s egyéni tűzben ragyogott!
És (szörnyü újság: a szem ittas s hang nincs egyetlen rezdület!) e sok mozgó csoda felett az öröklét csöndje lebegett. 2 Felnéztem... A fény még zsibongott... S láttam, odúm mily nyomorúlt, s éreztem, hogy az átkozott gond tőre megint szivemre sújt;
síri szózatával az óra brutálisan delet ütött, s a fekete ég gomolyogva szállt a dermedt világ fölött.
Ez a 'Fire in Cairo -digitalism mix' hivatalos mix akar lenni? Hol jelent meg? Ha hivatalos mix de beszerezhető, akkor természetesen megveszem majd, de addig is megköszönöm, ha feltöltöd valahova. Bár ha ugyanolyan borzalmas tényleg, mint a 'Never let me down' -é...
Kötelezően ajánlom mindenkinek aki szürke, meg anak is aki szeretne csak szürke lenni a the aristocats c. disney mesét 1960-ból!!
Robert: “az ötletet a ‘The lovecats’-hez a ‘Macska arisztokraták' adta. A szövegét kívülről tudtam, még a filmet is megvettem, és teljesen a megszállottja lettem...”
András! találtam egy remixet neked: fire in cairo - digitalism remix, elsőre (másodikra is az lesz) ugyan szörnyű, de ha kell a gyűjteményedbe szívesen feldobom ide
Ide még azt hiszem nem írtam le: a KORN Unplugged CD -jének borítójában van egy kép amin Robert is szerepel. Ha érdekel valakit, majd beszkennelem. De nem ma!!! (Not today) Ha valakit érdekel a CD eredetiben, 4699Ft az MCD -ben, kedvezménnyel 3760Ft. Kb. 10 darab van belőle.
Na most már tényleg lefekszem, mert kettőig nem látok.
Egyébként még a 'Faith-healer' session -ön is gondolkodtam egy darabig. De hát úgy volt, hogy lesz egy Alex Harvey tribute lemez, amin lesz Cure is. A lemezből nem lett semmi.
Kiváncsi leszek az Ian Curtisről szóló film soundtrack lemezére is (2 féle lesz). Az egyikre felkérték a Cure -t is (állítólag.)
A 'So what' -'Object' cserére visszatérve: igazad van. Kicsit fáradt vagyok már, na meg van bennem egy kis borocska is. Munka után így tudok csak leereszteni.
Egyébként a Szerkesztési elveken, ilyen-olyan mixeken kár tovább vitatkozni. Tényleg nem érdekel ez rajtunk kívül már senkit sem. Egyébként is: írtam egy csomó számcímet is, melyek létezése még nem is biztos. Aztán még derülhetnek ki egyebek is. Várom már a következő remaster-szériát.
Tudok 10 Robert Smith szólószámcímről is: lehet, hogy kamu az is.