Miért ellenszenves az Anna? Nekem pont ellenkezőleg, éppen szimpatikus ahogy húzza-vonja a teljesen outsider Ferót. Egy kedves, kerekképű csaj, szerintem nincs vele semmi gond.
az eredeti az Osvaldo Farrés féle Quizás, Quizás, Quizás. 1947ben írta, és csak nem sokkal később készült el az angol nyelvű változat. Nat King Cole kapcsán az az "érdekes adat", hogy erős amerikai akcentussal énekelte a spanyol változatot. :)) és valóban, gyakorlatilag boldog-boldogtalan feldolgozta. és hogy On legyek: Ziziék remekül táncoltak rá, nekem nagyon tetszett
Eloszor.Kozjegyzo van.Kell neki lennie.Torveny van ra.Pont.
Masodszor.Szavazas.Ha jol tudom az egesz vilagon egy tenyezo dont.Nepakarat.
Ezt nem ugy ertem hogy Zsuri:Nep×2.
Egyetelen pici apro momentum ami eldont mindent.
Holtversenyben nepakarat.
Tehat ha a zsuri szerint elso kozonseg szerint utolso osszekerul a kozonseg szerint elso zsuri szerint utolsoval az utobbi nyer.Na mar most tegyuk fel harman vannak holtversenyben szegeny elso helyezettunk pikk-pakk a parbajzonaban talalja magat.
A tegnapi végeredmény egy vicc. Egyértelműen látszik, hogy nem a tehetség számít, hanem, hogy ki milyen szerepet foglal el a mediában.
A matekot még csak hírből sem ismerik, vagy csak nem tájékoztatják a közönséget az "új" szabályzatról!?
Damunak fair volt a beszólása, vagy ezzel akarta kivívni a szimpátiát?! Az bíztos, hogy le se tagadhatná, hogy mi az eredeti foglalkozása.
Mindenki, aki szereti a sportot, és látja a becsületes felkészülést és küzdelmet szavazzon Csollányra!Végre az nyerjen aki megérdemli a teljesítménye alapján!
Hát, nálam a tegnapi adással elvesztette a hitelét a műsor.
Nem értem, hogy lehet így átvariálni a szavazást. Azt már a múlt héten sem értettem, hogy hogyan lehet hatodikból 2., és másodikból 5.
Akárhogy is próbálgattam számolni, sehogy nem jött ki nálam ez a végeredmény.
De tegnap, amikor a Damu Roland és párja tök utolsók lettek a nézők szerint... Mintha úgy rémlene, hogy a múlt héten éppen őket nyomta fel a közönség a 2. helyre. Akkor hogy lehet ez, hogy most meg utolsók lettek??!! Megutálták őket kvázi 1 hét alatt, vagy mi??!! Nevetséges, szánalmas és hiteltelen ez az egész.
A Csollányról meg annyit, hogy valóban ő a legjobb a "sztárok" közül, és nem merném tűzbe tenni a kezem azért, hogy ma ő fog továbbjutni. Ki tudja, hogy a Damuékkal mit művel ma a sok szavazó. Nem lepődnék már meg semmin. De Szilast tényleg sajnálnám, mert rajta látszik, hogy komolyan veszi a felkészülést, és 100%osan meg tudom érteni a múlt heti és a tegnapi arckifejezését a végeredmény kihirdetése után.
Egyébként a Damu Rolanddal sincs semmi bajom, de a párja az valami kegyetlen ellenszenves nő. De persze senki nem kiváncsi az én véleményemre, de a Dia kicsit nagyképű, ti nem így látjátok??!!
Feró tegnap nekem úgy hatott, mintha a Forgács Gábort láttam volna valamelyik kabaréban. Főleg ebben az öltözékben. Ennyi erővel akár őt felvihették volna a jégre, végülis tök mindegy lett volna, mert korizni állítom, hogy egyik sem tud.
Naja, csak az RTL-en kieshetett a Réka, de itt nem fog Csollány. A Sztárok a jégenben igazából a párbajig van meglepi, utána mindig a papírforma jön. Ma Damuék csomagolnak...
Ja és lemaradt az előző hozzászólásomból, hogy szólhatna a TV2-ből valaki
a Liptóinak, hogy nem a Mokkában vezet műsort, más ennek és annak a műsornak
a nézői összetétele. Ami ott jópofáskodásnak tűnik a Havassal (aki amúgy egy műveletlen és bárdolatlan fickó - megjegyzem amilyen mélyről jött nem is meglepő), az itt bunkóságnak hat a nálánál klasszisokkal intelligensebb és érzékenyebb Varnus-szal szemben.
1. A Klaudia és a Xavér szimpátia alapján pontoz, smafu nekik a produkció, a teljesítmény.
2. Dobó Katát valaki nagyon futtatja a háttérben, csakúgy mint Bódi SZIlvit, (kinevezte el őt Sylvinek? Talán Önmaga? Smink nélkül egy szürke, átlagos arcú de jótestű valaki) Amikor bemondták hogy továbbjutottak le lehetett olvasni a szájáról azt, hogy "ba__d _eg!"
3. A legjobb 3-ba Karsainak, Szilasnak és Hujbernek van helye.
4. A mai helyzet nagyon emlékeztet az RTL Klubon Farkasházi Réka esetére.
5. Varga Feri meg a Betty nagyon jók együtt! Ha megérik együtt, lehetnek ők még Korda-balázs vagy Vámosi-Záray is......
Aki tud szavazzon holnap, és juttassa tovább a nagyon szerény Csollány Szilvesztert!
B. Sylvinek lehetne szólni hogy amikor megtudja hogy továbbjutott, mondhatna olyasmit hogy "csuhaj" vagy hogy "aaaannnnyira boooooldog vagyok", de ez a "baaaaaaaaz+" sikktelen.
OK, túlzás tán ebből általánosítani, ebbe nem mennék bele itt :) Maradjunk az SMSezőknél, bár azt hiszem, elég nagy a mintavétel az általánosításhoz is.
Ja, ezt már legutóbb se értettem, hogy lehet utsó helyről 2.-ra kerülni, vagy 2.-ról utsóra, pedig komolyisten elég jól értek a számokhoz.
Másrészről pedig azért örülök a fiúpárbajnak.
Harmadrészt szerintem az ember kevéssé szavaz arra, kit biztos bennlévőnek tart (legközelebb ültethetnék az első hármat a lihegőbe :o)
Negyedrészt. Igaza van Tillának, kezd kicsit elszállni a zsűri a pontokkal, melyek olyan magasak, hogy nem alkalmasak arra, hogy különbséget tegyenek a versenyzők között, így gyakorlatilag valóban a néző dönt, de ez annyira nem nagy baj (így, hogy a zsűri valóban nem szakmai alapon pontoz!)
És végül, amiért viszont baromira érdemes volt nézni a műsort: a két Grease-számban isteniek voltak az EuroIce-os srácok ;-)))
Bár az első mondatoddal egyetértek, az utolsó f**ság. Az smsező közönség ilyen, nem az ország.
Szvsz a Hujber és a Csollány a legjobb.
Roland csupaszív Ember, ezt már másodszor bizonyította, ettől függetlenül ki fog esni holnap (bár mintha megérezte volna, a kűrje végén búcsúbeszédet mondott)