remek, most 1 topic helyett 2ből kell a chatelést kiszűrnöm és az érdekességeket begyűjtenem.
eruc: engem érdekelnek a sztorijaid, bár rettenetes tördelésben írod be őket, néha riasztó helyesírási hibákkal és a WMS-es poénkodásaid már nagyon unalmasak (kicsit mintha meg lennél sértve, hogy nem a Te sztorijaidon csüng mindenki, hanem más téma is érdekli az embereket), de ezzel együtt Te is és András1977 is nagyon feldobtátok ezt a topicot. András1977-t meg nem értem, mintha nem olvasott volna vissza :-) soha, még a legutóbbi szörnylemez megjelenésekor sem pörgött így a topic, mint most, főleg nektek, kettőtöknek köszönhetően.
ami engem roppantul érdekel(ne) mindig: különböző emberek meglátásai dalokról, albumokról, szubjektív vélemények, a Cure által felszabadított érzések, gondolatok, egy-egy dal új nézőpontból való megvilágítása - ilyeneket ritkán lehet még most is olvasni, bár most azért már gyakrabban. Átnéztem a másik topicba, ott is valami érdekes szubjektív fejtegetés volt Cure-lemezekről, ezért is írtam, hogy emiatt kár volt új topicot nyitni, mert a chatelés itt is megmaradt, a (csak számomra?) érdekes témák közül pedig jópár átkerült az új oldalra.
Ami még nekem, "kívülállónak" furcsa (csak chale-t, HEAVEN-t, lovecat-et és waterst ismerem innen, ABC sorendben :-) ), az a bennfentes megjegyzések hada, a "nekem megvan... tudjátok mi ;-)", ami persze az én bajom, úgyhogy olyankor működik rendesen a görgőm :-)
nem, az még nincs, viszont gyerekkoromban még volt egy csomó (mégha nem it Topos) oviban, és azóta is érdekelne egy komolyabb fajta, addig jó még gyerek tud lenni az ember néha, az ilyen régi emlékek segítenek relaxálni ;'-)
így van konkrétan erre gondoltam én is, hogy Ő talán tud olyan dolgoról, hogy a játékosok ott voltak e pl. Roberték közelében valamikor, vagy bármi mást...
Láttam már olyat pl. az eil.com-on, hogy oda van írva a játékokra, hogy Fiction, de ez mint fake dolog lehet sztem.
Persze! Ha tudsz még valami infót, osszd meg velünk! Lehet, hogy Eruc is tudna mit mesélni? A borítótervezői vénáját még titkolta idáig, de hamarossan kiderül, hogy a WMS illetve maxijainak bórítója is az Ő ötlete. (Bocs Eruc!).
Köszönöm! igyekeztem amennyire lehetett, ilyen szép régi, már majdnem antik (a paci pl. már az, időrendi sorrendben így jönnek: paci, ajutó, kicsi utazó postás Robert :-), panda, és Roli Zoli 1 időben) csak jó képeket illik készíteni.
Ha gondolod fel tudom Őket tölteni nagyobb méretben is.
Érdekelne több sztorí is a borítók készítéséről, hogyan készültek, kik választották, és hogyan, honnét mi alapján? Mint írtam biztos vagyok benne, hogy ne mcsa kúgy spontán választották a játékokat, ennek sztoríja van, kell, hogy legyen.
Köszi Adri! Tegnap Zolinap (Manó(dob)), holnapután Szilárdnap, holnap meg koncert Gyöngyösön. Majd jót ökörködünk ezek apropóján. No meg Feri is épp egy hete 30.
Neked meg jó utat angliába!
A karfiolleves a kedvencem. Jó sok petrezselyemmel, tejföllel! :)
A myspace -en lévő két változatot nem töltöttem le én sem, bár biztos megoldható a dolog. Egész egyszerűen ezt is a hangkártya kimenetéről írtam ki asztali CD íróval. Amig nincs meg az eredeti lemez, addig ezt hallgatom. Tényleg tetszik.
Az ausztráliai kapcsolatod hozzájutott valami promós példányhoz? Nyílván a hírt is Tőle tudhattad meg, mert amikor ezt felírtad a topicra, még a 'hipernaprakész' chainofflowers -en sem láttam.
Te sem lehetsz piskóta, ha ilyen kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezel.
Na mindegy! Lehet, hogy az általam még nem hallott 3 mixet is felrakják még a megjelenése előtt valahová.
Néztem, konkrét tracklistát még nem írtak. Tök mindegy tulajdonképpen, úgyis megveszem mind a három formátumot.
Szóval játszótér is van meg Wild Mood Swings is játszik, és játékosok is vannak ;-)
akkor legyenek itt a főszereplők is:
Őt mindenki ismeri aki elég régi ahoz, hogy retró legyen...Roli Zoli aka Pléh Öcsi, avagy a WMS fő figurája, a 'félbevágott' bohóc, egy rolleren ropja a Cure swingre a táncot. Fontos megjegyeznem, hogy a borítón a magyar Budapesti Lemezárúgyár terméke van, mert mi találtuk ki, és csak Roli Zolinak van pöttyös szitázásból az arca, és ezzel a festéssel, az összes többi replika :D
és ime a játékosok, avagy a hadosztály csomagolva
13th, Dobolós Panda egy kocsin aka UFO. Lényege, hogy felhúzva a jármű előre halad, miközben a kis jószág vadul dobolni kezd, és kénylemesen billenti jobbra-balra a fejét.
Mint Car [US#2] Lendkerekes Meseajutó, lényegében egy papírdobot üt miközben előre halad, elég érdekes hangja van :)
Mint Car [US#1]
Gone! A pici utazó emberke, óriási kofferrel. Nagyon ritka, régi és szép darab. A kofferét kell felhúzni, és közben baromi gyorsan tipegve szalad a koffer után :D Nem tudom miért de mindíg Robert jut eszembe postásként róla a piros sapek miatt :D
Strange Attraction, A legrégebbi és legszebb darab, szintén eredeti modell, és nem replika. Az 1940-es évek végén kezdték gyártani kb. 52-ig. Végülis egy aranyos paci, csengővel a nyakában, hátán egy cirkuszi majommal. Szintén felhúzható a hasánál, és igazán kecses galoppolásba kezd, a végén pedig leül.
The Division Bell ;-)
és végül együtt a csapat, a játékosok, és a játékaik ;-D
Szóval azért osztottam meg Őket (mindazontúl, hogy valóban nagyon szépek, és büszke is vagyok rájuk), mert ahogy megfigyeltem az albumot, és a játékokat érezhetően lejött egy olyan dolog, hogy bizony ott vannak Ők is a zenében. Azt nem tudom, hogy Robeték játszottak e a stúdióban, vagy bármikor ilyen mostmár retró lemez modellekkel, de sztem. igen :D
Úgyhogy Szép album ez, nagyonis Szép minden tekintetben, minden jóval meg van áldva!
Meglátásod jogos: nem igazán írnak vissza azokra a sztorikra meg képekre semmit, amiket Te felraksz.
Ne értsetek félre, de néha kissé behal a topic. Ezen úgy lehetne segíteni, hogy valaki ha bedob egy témát, akkor arra reagál valaki, vagy akár többen is. Én is bedobtam már egy-két témát (Roger O'Donnell lemeze...stb), nem igazán ugrott rá senki. Pedig jó lenne kibeszélni dolgokat. Ha ezt a WMS dolgot komolyan gondoltad, én benne vagyok. Azért nem akartam feszegetni a témát, mert már veséztétek eleget. Egyébként a legelejétől kezdve visszaolvasom a topicot, és nagyon érdekes illetve néha mulatságos, ahogy összeszólalkoznak a fórumozók. Én nem akarok vérre menő vitát folytatni senkivel, de bizonyos kérdésekben szívesen ütköztetném az álláspontomat.
Ami Robertet illeti: közelebbről ismerve lehet, hogy minden 'sztár' elveszti a varázsát.
Én egy eléggé introvertált emberke vagyok, nem igazán tudok egy koncerten sem igazán 'rajongani'. Nem sikítozok, nem töröm magam egy gramm autóért (aláírásért). Nem voltam annyi koncerten mint Te. Kicsit sajnálom, hogy nem nyitottam előbb a nagyvilág felé és csak most tőrtem ki ebből az önkéntes hallgatásból. Te koncertélményekről tudnál sokat írni (mi meg persze reagálhatnánk is rá néhanapján!). Én inkább lemezeket gyűjtöttem idáig. Nem mondom, jó néhány bootlegem is van, de ebben azt hiszem Gallup verhetetlen. Talán Lovecat is. Én nem nagyon töltögettem idáig a netről, de ami késik, nem múlik. És nem azért, mert nem akarok lemaradni úgymond az elittől. Ez az egész 'neked mennyi lemezed van, hú csak ennyi?' hülyeség hidegen hagy. Akadnak nálam sokkal nagyobb gyűjteménnyel rendelkező emberek, de nem vagyok irigy. Én legfejjebb kihívásként fogok fel dolgokat, de nem veszem véresen komolyan mostmár.
jabiza, egyáltalán nem mindegy, hogy jön e Cure vagy nem jön Cure, jelentem, hogy ettől a 6 évenként lemezt kiadó zenekartól, bizony rengeteg dolgot be lehet és kell még szerezni, de lehet, ez már senkit nem érdekel a 15000. hsz. után... :p
mint producer társad, díjazom ezen ötletedet, szerintem csapjuk hozzá a zenekarhoz a szöszit, és akkor a 3 képzeletbeli plakátfiúnak már csak az imidzsét kellene csak kitalálnunk.
OFFolok: javaslom, a topicleírás kitöltését!!!!!!!!! addig meg miért baj ha azok a sápadarcútrúúúkjúúúrosok hülyéskednek egymásközött? de most tényleg, 4 évente jön ki új album, április 1 óta nem volt koncert, Robert alkotói válsággal küzd, a WMS albumot milliószor megbeszéltük akkor meg mégi miről beszélgessünk???????????????? de ha tényleg takarodjunk innen a viccelődéseinkel akkor kérjétek meg love cat-et, hogy nyissa már meg nekem azt a topicot amit ígért, majd ott lesz a cure-játszótér, a vidám oldal pussz:A.C.