Te faxkalap, addig ugatsz,amíg tényleg lángra nem kap a parázs,aztán nézhetsz! Te beszélsz haszonlesésről,mikor életedben enm dolgoztál két percet sem?! A legtöbb buzi nálatok van, csak ők bőrszerkót hordanak,mert az olyan férfiaasch!
A prímás látva a politikában végbemenő folyamatokat, elhatározza, hogy kéri felvételét a kommunista pártba. El is megy a párttitkárhoz s bejelenti szándékát. - Aztán miért döntöttél így, prímás? - kérdezi a párttitkár. - hát rájöttem, hogy kommunisták akarják a legjobbat, s a marxizmus-leninizmus a legkiválóbb eszme. - Jól van, épp most ülésezik a vezetőség, majd megtárgyaljuk a kérelmedet, addig várj itt kinn. jó félórányi várakozás után kijön a párttitkár és közli a prímással: - Sajnos, nem vehetünk fel a pártba. - Aztán miért nem? - Tudod, amikor 1944 őszén a nyilasok kerültek hatalomra, Szálasiék ünnepséget rendeztek a Várban, és ott te húztad nekik a talpalávalót. - Hát bizony ez így volt - ismeri be a prímás, és lógó orral távozik. Otthon a felesége megkérdezi tőle: - Na Zsiga, fölvettek a pártba? - Nem a csuda vigye el! - feleli búskomoran a prímás. - És miért nem? - A vezetőség azért utasított el, mert 44-ben, amikor a nyilasok ünnepséget rendeztek a Várban hatalomra kerülésük örömére, én húztam nekik a talpalávalót. - Te szerencsétlen, hát miért nem tudtad ezt letagadni a vezetőség előtt? - Nem lehetett, mert mind ott volt!
Úgy van sajnos! Miért mindig a melósréteg szopja meg? Takarékos állam? Aham... Csak ez mindig a mi zsebünkön látszik meg,csak most éppen "reform" név alatt. Fizess a kevesebből többet. Én amit a saját bőrömön érzek az nem reform, az színtiszta szívatás.
Szarok én ov-ra nem az csinált nekem most 30%-os reálbércsökkenést!
Igen mutasd meg magad meg a hasonszőrüek,álljatok ki a főterekre és nagy melveregetések közepette mondjátok a lakosoknak,hogy mi fasza gyerekek vagyunk,mi gondoskodtunk,hogy jobban éljetek.