Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Azt mondod nem is futok lassan? Hát nem is tudom...
Sajna már csak a jövő hét jöhet szóba,mert holnap délután sürgősen le kell mennem Villányba a barátnőimmel egy lazulós,túrázós,borozós hétvégére :)) Annyira sajnálom,hihi :))))
A 7-8 utáni időszak nekem is jó :) A multkor majdnem nekimentem egy futónak a Pest felöli oldalon,olyan sötét volt mint a pokolban,vicces volt :) Az utolsó pillanatban vettem észre,ráadásul feketében volt :) Jó lesz már hamarosan nem kell sötétben futni azt jobb szeretem.
Rendben. Legközelebb éberebb leszek és időben szólok :) Habár ha minden igaz,akkor jön a tavasz és ez a tény jótékonyan befolyásolja a hangulatomat. Végül egyedül futottál?
Ha beírod, összehozhattuk volna. Dobd fel a kérdést legközelebb például. :) Végülis csak fél 10 után indultam ki, és összejött egy 10 killeres PB. Yeah! :))))
Szia, az egyik lábad 37-es a másik 38-as? Hát így valóban nehéz lesz találni :) Bocs,ezt nem tudtam kihagyni :)
Egyébként nekem 36,5-s lábam van de sportcipőkböl 37-et hordok és kapok is a lábamra valót. Most rendeltem meg a harmadik Scott brigás cipőmet :) A Scott magyarországi forgalmazója a Biketrade 97 kft,nézd meg a honlapjukat hátha találsz neked valót. Vagy a Bringavilágban is láttam rengeteg női bringás cuccot,be is vásároltunk rendesen a női cipőket nem néztem de gondolom van az is. A Vadász u.ban vannak,nézd meg az ő honlapjukat is. www.bringavilag.hu Ha nincs méret,biztosan van rendelésre is lehetőség.
Ti nem vagytok gondban női kerékpáros cipő vásárlásánál? HELP! Alig találok női cipőt. Konkrétan a Specialized 2007-es női országúti cipője érdekelne.. A cipők zöme 39-estől van kalibrálva, én meg ugye 37-38-as lábakkal vagyok megáldva.
Lehet kapni kis lábra valahol cipőt? Ti hol szoktatok vásárolni?
Tavaly tudtam venni montis cipőt, de idén kipróbálnám a virsligumit is...Ehhez kéne valami cipő - Look pedálhoz.
Hihi :) Nem,csak kedden és csütörtökön spinningen vagyok. A többi nap opcionális,hétvégén meg általában túrázom. PL,tegnap sem futottam olyan randa idő volt ostorral sem tudtak volna kikergetni a szigetre...Tehát nincs kőbe vésve az edzéstervem :)
Szombaton a zöld 20-n voltunk ahol is összefutottunk egy pillanatra topiktársaddal spetivel,de ő a hosszún ment így futott is tovább :) Ez a hétvége tekerés nélkül telt el.
Én nagyon élveztem. Egyrészt, mert nem tikkadtam annyira ki, jó volt egyben a mozgás -talán még a szünetek se nagyon kellettek. Az kifejezetten praktikus volt, hogy nem kellett nyújtani, illetve annyira felpörgetni/levezetni, mintha valahol 2 egymás utáni órára mentem volna.:) A leggyilkosabb és egyben a leghangulatosabb a pörgetős (3.) óra volt! A srác eléggé szuggesszíven tolta a rizsát, hogy "tegyél még rá, tegyél még rá!" :)) Mindezt stabil 110-es fordulattal. Jó hogy vittem magammal 2 tartalék pólót, így sikerült szumma 3-at eláztatni. :)
Elmókázgattunk chinóval, le a kalappal, úgy nyomta, mint a gőzgép!! A szélén tekertünk, így kissé kiestünk a centrumból, de olyan nagy őrület nem is volt. legalábbis délelőtt. Eléggé messze volt a a pódium is a néptől. Legközelebb tuti viszont, hogy beljebb ülök.
A Triatlon topic 1.0-ban tocsa2 sport- és Olvtárs is írt egy szösszenetet a délutáni részről, tocsa2 beszámolója az én aznapim pedig itt olvasható, természetesen a TTB-ben, benne pár más is. :) TTB-s beszámoló
Megyek még ilyenekre, tuti. Ha ilyen idő lesz sokáig, mint most, akkor végképp nem kérdés! :(
A gyalogosok kísérésére gondoltam a 20-as távon, ha egyedül lennék bringával (persze csak esőmentes időben). De ha jönne más is, akkor lehetne hosszabb is.
Egyébként nem szoktam bánni, ha bringával megyek a túrista utakon. :)
és melyik távra ? a 45ösön, az elején max gyalog tudsz elmenni(kivéve az első km-t ami aszfalt). Ördög-oromra meg Széchényi hegyre nem tudsz felmenni bringával a túristaúton