Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
Érteni én sem, csak tippem van arra, hogy mivel a férfiak úgy általában hajlamosak felülbecsülni a saját méretüket, ezért lehet, hogy ők a 14 centiről hiszik azt, hogy az 17 centi:-) Vagy csak a vizuális hatás kedvéért kihasználatlanul hagynak egy testnyílást, végül is nem kötelező azt használni.
Bubu, ha legközelebb megyünk Egerbe (tényleg, nyáron mehetünk babnézőbe? ;-) *cicaszemek*), akkor megkérjük Benőt, hogy kápráztasson el minket. Irigyellek ám, én is azt szeretném, hogy zeneértő gyerkőcöm legyen.
A statisztikák szerint pedig pont a meleg férfiak azok, akik a nagyobb méreteket keresik
Na, ez az, amit nem értek. Még egy nő-férfi felállásban is probléma a lovas méret, ha nem kompatibilis a pár. Egy férfi-férfi kapcsolatban egy variáció eleve kiesik, és az ember azt hinné, hogy a fennmaradó lehetőségek fájdalommentesebb kihasználása érdekében a kisebb méretet preferálják.
A homokosokról nem sokat tudok,de ha szretik a fájdalmat,hajtsanak csak rá a bazinagyra.Csak azt akartam mondani,hogy nem ez a lényeg.Adott esetben egy nagyobbacska hátrány is lehet.:))
Nem foglalkozom a méretekkel,mert mindent lehet öhm.. korrigálni. [...] Azok a pasik foglalkoznak ilyesmivel,akiknek fütyikomplexusuk van.
A múltkor olvastam egy cikket a Wikipédián, ami a méretekkel és a szerepükkel foglalkozott. Ott az írták, hogy ugyan olyan sorozatokban, mint az Ally McBeal és a Szex és New York, előkerült a téma és a szereplőnők mindig az átlag feletti méretet preferálták, de ezeket a sorozatokat gyakran meleg férfiak írják. A statisztikák szerint pedig pont a meleg férfiak azok, akik a nagyobb méreteket keresik (és persze a saját méreteiket is nagyobbnak adják meg).
Egyébként a javasolt pozícióban tudtommal számít a méret, legalábbis a hirdetésekben azt lehet olvasni, hogy a szolgáltató hölgy csak bizonyos méret alatt vállalja az akciót :-)
Biztos nagyon édes!Anno mi is kaptunk egy rakás játékot,amivel a nagynk a zene irányába akart minket terelgetni,de menthetetlenül botfülűek vagyunk.Csak annyit ért el vele,hogy midketten imádjuk a zenét.
Tegnap vettünk az urammal egy szájharmónikát, mert már régóta akartunkegyet, és a Benő kezében kötött ki. Megtanulta fújni, képzeljétek el, és egyszerűen tündéri, ahogy használja :)) Egyre inkább azt látom, hogy a zene iránti rajongásom Benőnél fog kicsúcsosodni: a hétvégén zongorázott az unokatesójánál, de olyan komolysággal billentett, hogy azt hittem, előadja a Für Elise-t :))) Itthon furulyázni szokott meg xilofonozni, tegnap óta meg harmónikázunk is. Tudni kell, nagyapám, aki cipész volt, szájharmónikázott, de sehol sem találjuk a régi harmónikáját, pedig mamim már mindenhol kereste. Azt hiszem, hétvégi ebédnél lesz egy kis pityergés, ha bemutatjuk, mit tud a Benő :)
Na, a Gabi üzente, hogy bár még az eredményt nem tudja, de a felvételi bizottság elnöke azt mondta neki, hogy "I would like to invite you to this course", ami szerintem elég jó jel :DD
Vazz, akkor jövő nyáron Londonban fogok nyaralni a családdal :))))
Ebből látszik,mennyire pasi vagy.Nem foglalkozom a méretekkel,mert mindent lehet öhm.. korrigálni.(Kérlek,NE segédeszközre gondolj!!)Azok a pasik foglalkoznak ilyesmivel,akiknek fütyikomplexusuk van.(Női megfelelője az"nem vagyok kövér,drágám?")
Egyébként tényleg: miért ne lehetne két pasit szeretni?Külön.Ha ilyesmi kibukik,tönkreteszi a házasságot.És nyugodj bele,Pompom,mindig kibukik.
Hát, ez tényleg nem az a topic, ahol ezt meg tudod vitatni :) Szerintem egyikünk sem volt még ilyen helyzetben, mivel a legtöbb lány boldog férjezetlen (szándékosan nem írom hogy szingli, mert annak olyan fura színezete van) vagy boldog házas vagy boldog elvált :)
Én a második kategóriába tartozom, és el sem tudom képzelni, hogy bárki mást szeressek a férjem mellett, pedig nekem is van édes kis gimnazista szerelmem, aki még ma is megdobogtatja a szívem, ha összefutunk. De az már csak az emlék íze. A férjem meg bizonyított, minden tekintetben, és nemcsak szerelmes vagyok belé, de tisztelem, becsülöm és felnézek rá :) Erre gondoltam, mikor listáról beszéltem, és mikor azt írtam, tartsd meg mind a kettőt, azt hittem, te is független leányzó vagy. Viszont ebben az esetben nem biztos, hogy az olyan jó ötlet.
Sok ev utan ujra egymasra talaltunk, nem szeretnem megint elvesziteni. Nem mindig akad ilyesmi az eletbe.
Olyan sem akad minden nap, hogy van egy rendes ember melletted, akit tisztelhetsz és akitől gyerekeid vannak. Szerintem ez már azért elég bonyolulttá teszi a helyzetet :) Mindegy, ebben nem adnék inkább mégsem tanácsot. Tedd, ahogy a lelkiismereted diktál.
Koszi! Ja, en is ugy vettem eszre, hogy egy nagy SZ-el irott szinglibe botlottam bele. De jo tanacs, es elfogadom. En is ugy gondoltam hogy amig megy megtartom mindkettot. Az egyikkel ugyis csak neha sikerul talalkoznom, sajnos, de mindig csodalatos elmeny. Sok ev utan ujra egymasra talaltunk, nem szeretnem megint elvesziteni. Nem mindig akad ilyesmi az eletbe. De a masikat is szeretem ( ez egy mas tipusu szeretet azt hiszem),tisztelem es stb., a gyerekeim apja.
én női szolidaritásból nem foglalok inkább állást, de amúgy vannak szinglik, akik tényleg azért szinglik, mert nincs idejük párt találni, de ők nem írnak ilyen fórumokba :)
szingli topicokba meg ne is csöngess be ilyen témával, mert ott a csajok legfőbb problémája mindig az, hogy nincs pasijuk, meg nem találják az igazit, még széttépnek mérgükben :DD
Lehet, hogy más topikokba néztem bele, ott vagy az szokott kiderülni az ilyen szingli csajokról, hogy a, már elérték a vágósúlyt, az egészséges nőket legebézik és csodálkoznak, hogy nem állnak sorba a pasik náluk b, ha a pasi rosszul fogja a villát a vacsorán vagy valami hasonló súlyú vétséget követ el, már alkalmatlan
Én, mint Qkuc nagy tisztelője, ELŐRE szólok, hogy mivel már megint öregedtem egy évet, úgy tűnik, kezdek nagyon vénasszonyos lenni, vagy csak kevesebb időt kéne a nénikémmel töltenem, mert negatív hatással van rám, de a helyzet az, hogy a "csevegés bármiről"-be vannak témák, amik nálam nem férnek bele... Szóval....VAGY EZ VAGY ÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D)))) :D)))))))) :D))))))))))
/ja, ez csak a hangsúly miatt, amúgy maga a hsz komoly/
A barátnőm, Gabi (akik régóta vannak, már tudják ki az) ma Londonban van, hajnalban ment felvételizni az egyik nívós egyetemre, fotós szakra. Szerintem már túl van rajta, de az eredményt még nem tudom, ő sem, mert holnap lesz rajta az egyetem honlapján. Én már arra is büszke vagyok, hogy behívták, mert ezeknél az egyetemeknél csak akkor mész felvételizni, ha a jelentkezésed alapján alkalmasnak tartanak rá. Csöppet szelektív a rendszer :)) Szorítsatok, banyák! :)
Szia! Szerintem nem lehet egyformán szeretni két férfit, mert a mérleg mindig billen valahová a végén. Csinálj olyan listát, mint Ross a Jóbarátokban, mikor Julie meg Rachel között kellett döntenie :DD Azt nem mondom, hogy olyan poénos lesz, mint a sorozatban, de tanulságosnak biztos az. De ha meg nem akarsz közöttük választani, tartsd meg mind a kettőt. Úgysem sokszor van ilyen az életben :))
(Jótanács a kezdő fórumozónak: szingli topicokba meg ne is csöngess be ilyen témával, mert ott a csajok legfőbb problémája mindig az, hogy nincs pasijuk, meg nem találják az igazit, még széttépnek mérgükben :DD)