Keresés

Részletes keresés

Primőr Creative Commons License 2007.02.16 0 0 89
Így is van. Örülök hogy te átlátsz a "szitán".
Előzmény: Törölt nick (21)
Primőr Creative Commons License 2007.02.16 0 0 88
Én is akartam topikot nyitni, hogy mely nők voltak krisszel és milyen volt, hiszen krisztilány is olyan mint egy lány, szagokról beszél, meg érintésekről, meg szeretetről, ezért is szeretik a nők mert ilyenekről jó elbeszélgetni egy hozzájuk hasonlóval meg szagolgatni egymást ugye milyen jó. ti tudjátok. Meg aztán ugye miért is ilyen nővédő a hozzáállása, miért is védi a nőket és hangoztatja felsőbbrendűségüket? mert az ezoterikus könyvek olvasói nagyrészt nők, és egy korabeli jóképű férfi ha a nők pártján áll, akkor már az övé is az ezó piac meg teli is lesznek a tanfolyamjai. De persze christilány az nem ilyen, ő nem így gondolkodik, neki nincs szüksége pénzre és hírnévre, és ő alapból ilyen, igen, persze, ostoba lányok ti mindent tudtok ugye? Egy jól eltervelt bekerítő hadjárat bábui vagytok,. Ráadásul csak mondja a dolgait, de sose bizonyítja, miért is lennének úgy, másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy elolvasta a Seth-könyveket, és onnan vannak az infók, ezért is utálják őt a Seth-rajongók, de egyéni tapasztalatokat nem mond ezzel kapcsolatban. Meg ő miért nem teremt aranygolyókat, mint Sai baba? Tehát a gyengébb, sai meg a sztár? Na majd ha szobrokat változtat át cukortortává, meg teremti nekem az aranygolyókat, akkor fogadom el megvilágosodott mesternek, addig viszont csak Seth és Sai bokacsókolgatója marad.
Előzmény: Szil Sliver (87)
Szil Sliver Creative Commons License 2007.02.16 0 0 87
Nem is értem hogyan éleződhetett ki ez a vita ilyen élesen arra, hogy hány nője van Chrisnek. Ti számoljátok? Egyáltalán honnan van az info? Ha nem elsőkézből akkor már Pletyka is lehet, de ezt ennyi bölcsnek ugye nem kell elmagyarázni.
Szóval hajrá lányok! Nyissuk meg a "Nekünk meg volt Chris" Forumot, és akkor láthatjuk végre az igazságot! A csalók leleplezése végett egyeztetünk egy titkos forumon arról, hol van az anyajegy a fenekén, és csak a hiteles beszámolókat tesszük közzé!
Egyébként szerintem nem baj, ha él szexuális élelet, legalább első kézből és tapasztalatból tud tanácsokat adni és segiteni azoknak akik ezt igénylik. Most olvastam pl. OSho tantra cimű könyvét. Igen rengeteg a hasonlóság Chris meglátásaival, egy óriási különbséggel. Oshonál azt érzem, hogy valami olyanról beszél elméletben ami nem a sajátja, a Hálószobás könyv pedig egy olyan ember tollából való aki élt is. És ezáltal sokkal használhatóbb, habár az alapelvek ugyanazok. Osho tanitásai remekek, de egy picit, ez a nesze neked fogd meg jól! Elméletben mindenki nagyon okos tud lenni, de Chris végre azt próbálja segiteni hogyan tudnál a sok elmélet mellett ÉLNI is egy picit. És mindig ez a legnehezebb. Ha mester, ha nem, szerintem tök mindegy. A lényeg az, hogy ad e neked valamit. Ha igen, akkor hallgasd, olvasd - és holnap már lehet hogy nem lesz rá többet szükséged. Ha meg nem ad akkor meg minek foglalkozol vele? Ha ennyi energiát pakolsz bele a kritizálásába, akkor lehet ott valami amibe nagyon belepiszkált. ..

Előzmény: M.Noémi (86)
M.Noémi Creative Commons License 2007.02.16 0 0 86

Zealander édeském, elárulok egy nagy titkot. Mi nők mindig tudjuk, hogy mi van egy férfi gatyájában. És a zsebében ;-) Csak eljátszuk, hogy meglepődünk, mert tudjuk, hogy nektek mekkora trauma ez a méret téma. Christiant pedig nem védtem meg. Csak leírtam egy információt. És épp ez benne a szép.

És még valamit fiúka, mielőtt hazamegyek. Christian nem fekszik le minden tantványával. Kettőnk között maradjon, sajnos. Amikor megtudtam, hogy milyen kevés szexuális kapcsolata volt, szinte dühös lettem, hogy elveszi a nők elől ezt a lehetőséget, mert a vele való együttlét alatt kinyílik a szíved és a lelked.

Puszika.  

Előzmény: Zealander (76)
Biga Cubensis Creative Commons License 2007.02.16 0 0 85
Ha van olyan dolog, amit úgy gondolsz nem indiszkréció elmondani, mesélhetnél milyen ember ő a hétköznapokban. Én akkor ismertem meg, amikor elkezdődött az egész és voltak kiscsoportok, ahol még könnyebben lehetett vele beszélgetni, közvetlenebb volt. Mióta sokszázas előadások és táborok vannak, már tényleg megközelíthetetlenné vált.
Előzmény: M.Noémi (84)
M.Noémi Creative Commons License 2007.02.16 0 0 84

Dear Adept, igazad van. A butaság és az önámítás nemtől független, egy erőt sugárzó mesterpózba könnyű belebolondulni ember lányának :-) Pontosan ezért tartom nagy szerencsének, hogy még a közismertsége előtt ismertem meg, ráadásul a fél év alatt sosem derült ki róla ez az egész. Nem tudtam, hogy sikeres könyvet írt, azt sem, hogy sok száz ember hallgatja. Mert nem mondta. A kapcsolatunkban nem volt semmi guruimázs meg sztármesterség. Csak a férfi volt. De az nagyon. És elsősorban nem a kekxre gondolok, bár az is különleges volt. A beszélgetés, az együttlét, egy séta... Sajnos a legtöbb férfi nem tudja, mi kell a nőnek. A kevesek, akik még is, általában megakadnak elméleti szinten. Chris ezzel szemben megteszi azt, amit kell. Úgy érzed, hogy mellette megszépülsz, felemelkedsz, különleges vagy. Természetesen neki is voltak gyenge pontjai, de egészében véve nagyon férfi az istenadta ;-) És sajnos ebből az előadásra járók nem érezhetnek semmit. Egy évvel ezelőtt voltam először előadásán. Nagy erőt mozgatott meg, de semmi maszkulin energiát nem árasztott magából. Ő tudja, miért.

Előzmény: Törölt nick (71)
Biga Cubensis Creative Commons License 2007.02.16 0 0 83

A Krisztián szerintem stimmel. Durva marketingfogás? Valószínűleg az. Amikor én könyvet írtam, javasolta a kiadó, hogy ne az eredeti nevemmel adjam ki, hanem pl. az itteni nicknevem jó lesz. Merthogy ha magyar a szerző neve, nem fogják annyiran megvenni. Persze így sem vették :) De könnyen el tudom képzelni, hogy ez volt a háttérben.

(Van aki egyébként az Antikrisztusra asszociál a nevéből - finoman :) )

Előzmény: RTH41 (82)
RTH41 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 82
Kedves Miklós!
Ha jól olvastam közeli kapcsolatban álltok, hátha tudod a választ.
Egy dolog azért érdekelne Krisztiánnal kapcsolatban:
Említett Karcsi bácsi adott neki becsületes magyar nevet, miért nem azt használja?
Nekem durva marketing-fogásnak tűnik, A. J. Christian név, mi szükség volt erre?
(Számomra: finoman asszociál Jesus Christus-ra).
Előzmény: Baar Miklós (74)
RTH41 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 81
Először is elnézést, ha kioktatónak tűntem, szeretném elkerülni a személyeskedést.

Az ateista fejembe az nem fér bele, hogy olyan dologról írunk-beszélgetünk, amit sem te, sem én nem tudunk, azaz egy másik ember magánéletéről, illetve kategorikusan pálcát törünk felette, az általunk követendőnek tartott/vélt elvárások szerint.
Mint írtam, kezdetben egy nagyon ellenszenves, negatív ember volt számomra - egy konkrét ok miatt. A neten talált és belinkelt link alapján megalapozottnak tartottam ellenszenvemet: Na itt van, egy léhűtő, élősködő, másokat kihasználó ember, felháborító. Megkérdezték tőlem: olvastál már valamit is tőle, hogy ilyen kategorikusan elutasítod? Miért törsz pálcát felette, ha nem is ismered?
Ennek hatására elolvastam egy könyvét, szinte minden mondatában kerestem az igazamat, sokszor düh fojtogatott, de a könyv elolvasása után valahogy csökkent az ellenszenvem. Elolvastam még egyet, most már próbáltam ellenszenv nélkül olvasni, és elgondolkodni a leírtakon. Igen számomra voltak jó gondolatai, ötletei.
Köztük az is, hogy ne kövess senkit, ne akarj egy valaki nyomdokaiban járni, ne akarj egy ember véleménye alapján élni. Próbáld önmagad megismerni, mi mozgatja cselekedeteidet, mit, miért úgy reagálsz le ahogy. Figyeld önmagad, stb... De valószínűleg ezek már máshol is le lettek írva.

A kezdeti negatív véleményem annyiban változott: milyen jogon merek meg- ill. elítélni egy embert állítólagos(!) dolgai miatt? Ha igaz is lenne, miért ÉN szeretném megmondani, hogy éljen, hogy viselkedjen. Milyen alapom merem kijelenteni, hogy szerintem bűn, amit csinál?
Gondolom se te, se én még nem beszéltünk olyanokkal, akiket kihasznált, megalázott, tönkre tette az életét: de kijelentjük, hogy márpedig igen.

Állandó párja, van-e olyan, nem tudjuk, de mi meg akarjuk mondani, hogy mi legyen jó egy kapcsolatban. Van egy pár HUSZ fórum: 3-as, 4-es, csoportos, nyitott, swinger, mazo, fotós, stb. és nagyon jól meg vannak benne.

Nem, nem leszek "követője", lehet(!) már több könyvét el sem olvasom, és lehet(!) soha nem is fogok vele személyesen találkozni, van más sok egyéb téma, ami érdekel még.

A végére leírom a saját példám:
12 évvel ezelőtt 10 évig dolgoztam egy nagy cégnél, sok kolleganővel körülvéve. Mindig vicces voltam, "nagy dumás". A vége felé lett egy főnöknőm, aki kezdettől fogva ellenséges volt velem, állandóan kritizált, keresztbe tett (pl. béremeléskor) stb. Nem igazán értetem az okát. Végül eljöttem a cégtől.
3 évvel ezelőtt egy volt kollegámmal beszélgettünk arról a 10 évről és megjegyezte kacsingatva:
- Azért nagy kujon voltál, mennyi nőt megdugtál, hej ha azok az íróasztalok beszélni tudnának.
Megrökönyödve hallgattam. Végül kiderült a főnöknőm ellenszenve is: Nehogy azt higgyem már, hogy minden nőt meg lehet kapni.
...és az egészben az az érdekes: soha nem "dugtam" meg senkit, sőt még utalást sem tettem rá, de a pletykára ráment a "karrierem".
Előzmény: Zealander (77)
LukréciaBorgia Creative Commons License 2007.02.16 0 0 80
Akkor miért foglalkozol velük? és ismét felteszem a kérdésem: Honnan vagy ilyen jól informált? Vele bulizol mindig? Esetleg együtt is laktok? Vagy hallottad ezeket valakitől? aki szintén csak hallotta valakitől? honnan tudod hogy a magánéletében milyen? honnan tudod hogy kivel mikor hogyan? és végül honnan veszed az oltári nagy baromságot hogy kiszolgáltatott helyzetben vannak azok a nők???
Előzmény: Zealander (76)
LukréciaBorgia Creative Commons License 2007.02.16 0 0 79

Lehet hogy a párocska valamelyik tagja azért jár az istállóba, mert ott kapja meg azt amit a csillivillinek látszó családiházban nem...

Előzmény: Zealander (77)
Zealander Creative Commons License 2007.02.16 0 0 78
Hiányolom azt a részt, amikor a kis Krisztián a kispesti pocsolyák vizét kettéválasztotta, mert így akarta megóvni a nedvességtől Lucz Gizella tanuló lábacskáit.
Zealander Creative Commons License 2007.02.16 0 0 77
"Megjegyeztem, hogy szvsz ez minden csak nem egy mester jellemzője."
Azért ehhez tedd hozzá, hogy szerinted.

Ott van benne a mondatomban: SZVSZ. Azért köszi a kioktatást.

"Megint itéletel mondasz egy kapcsolatról, amit nem ismersz. Beszéltél a párjával - ha van - és ő mondta, mennyire szomorú. Miért Te akarod eldönteni egy párkapcsolatról, hogy jó vagy rossz?"

Szerinted az egy boldog kapcsolat ahol a pár egyik fele eljár más ágyakba? Érdekes felfogásod lehet a párkapcsolatok terén. Ám ne mondd, hogy nem vagyok rugalmas. Csak a te kedvedért: lehet, hogy így is boldog egy pár, lehet az is, hogy akkor is, ha az egyik fél néha az istállóba látogat ki, lehet akkor is, ha..stb,stb.

"Köztörvényes bűnöző most hogy jön ide, tudtommal semmilyen bűncselekményt nem követett el."

Saját kezével Manson sem, már bocs. Az is bűn, ha a spiritualitást prostituálják nemde. Tán az is meglehet, hogy Manson hamarabb szabadul kötelékeiből, mint Chris.:)

"Minden tanítványt megkefél? Ezt nem tudtam:-)))
Miért vannak tanítványai?"

Ez már nem is konkrétan róla szólt ugye. Nem érdekel, hogy kit kefél meg, kérdezd az itteni rajongóját. Végül is ő leírta, hogy boldog mosolyt csal nőnemű hallgatói ajkára, stb:D:D:D

Ja..igaz. Nem tanítványai vannak, hanem fizető vendégei.

"Mennyi a fejkvóta, mennyiség (év/fő) vagy (aktus/év)? A „spirituális életben” mi az elfogadott norma szerinted? Ha van ilyen, azt ki állapította meg?"

Olvass utána és megtudod. Az nem fórumozás, hogy csak kérdéseket írsz le...válasz gyanánt. Egye fene..ajánlok egy könyvet: Julius Evola : Szexus és metafizika.

Ha meg lusta vagy olvasni, akkor hagyjuk. Kövesd Christian-t és felőlem azt teszel amit akarsz. Vagy ne kövesd. Tudod..SZVSZ.:)
Előzmény: RTH41 (73)
Zealander Creative Commons License 2007.02.16 0 0 76
Hú..lebuktam. Teljesen kielemeztél és a gatyám mélyére láttál. Amúgy ne legyenek illúzióid, mert egyáltalán nem izgat a kihasznált nők sorsa. Sőt. Neked kifejezetten hálás vagyok, hogy Christian mellett felemelted a szavad. Ezzel sokat lendítettél a dolgon és a kép is tisztább lett! Szóval köszi:)
Előzmény: M.Noémi (70)
RTH41 Creative Commons License 2007.02.15 0 0 75
Mivel csak olvastam azt az ominózus életrajzot, meg most a te verziód is, és személyesen nem ismerem, azt mondom: felőlem:-))).

Ha elolvasod azt a hsz-omat, azt írtam:

"Számomra függetlenül az előéletétől, ill. jelenlegitől, mint embernek jónak tartom a egyes gondolatait, filozófiáját, de lehetne vele sokban vitázni is."
Baar Miklós Creative Commons License 2007.02.15 0 0 74

Halihó!

Györffy Gábor vagyok. Előre bejelentem, hogy kényszer és néhány üveg sör hatására írok :-) A paulaner és Miklós folytonos nyavajgása ültetett le a monitor elé. Előre is elnézést kérek a szorványos elütésekért.

Igen kedves rth41! Ezt a Krisztián önéletrajzit told bele a kukába. Közel két évtizedig laktam egy házban vele, egy iskolába jártunk, együtt rúgtuk a labdát és a homokot a téren. A szöveged alapján értelmes arcnak tűnsz, nem értem, miért hiszel egy storymagazinnak...

Krsiztián nem volt rossz tanuló. Kifejezetten jónak számított. Ha jól emlékszem, magyar meg biológia versenyt is nyert. Megbukott irodalomból? Baomság! Tőle hallottam először Sekszpíről, negyedikes koromban, oroszorán. A tanárok szerint is az egyik legolvasottabb volt az évfolyamban. Egy srác vette fel vele a versenyt, a Kis Miklós. Egyszer, egy osztálkiránduláson nekiálltak barkóbázni, s csak úgy köpték azolyan írókat és költöket, akikról még sosem hallottunk. A történelem tanárunk gyakran velük javítatta ki a dolgozatokat.

A visszahúzódó duma is hülyeség. Az egyik legismertebb alak volt a suliban. Az tény, hogy kicsit távol volt, de ezt csak útólag látom én is, akkoriban nem jött ki. Az igaz, hogy a nagyobb balhékban sosem volt benne, édesanyám gyakran mondogatta két nyakleves között, hogy miért nem tudok olyan lenni, mint a Karcsi fia (Karcsi bácsi volt Krisztian apja. A nőkről írt rész is nagy béla. Azt nem tudom, hogy mennyi barátnője volt, de a lányok imádták. Fürtökben lógtak rajta. Utáltuk is érte :-) Az egyik tanár a lányok kedvencének, meg Adonisznak nevezte.

Olyasmit írtál, hogy munka meg remeteség után lett mester, ha nem pontosan idézlek szorry. Én nem értek az ezohoz, gáznak tartom és nem is érdekel, de az biztos, hogy ő már gyerekként tudott valamit, az első és egyetlen ezozást tőle láttam. Már középiskolába jártunk, amikor egy este találkoztunk vele a nyúldombon. Ez a Nyúldomb egy sprotpálya volt, esténként ott kocogtak a népek. Krisztián is ott edzett egy fa alatt, csapkodott botokkal meg rugdalt összevissza. Egyszer rákérdeztünk arra a kungfura vagy akármire, amit csinált, és már akkor energiákról meg aurákról beszélt. Kiröhögtük persze. Ekkor odament egy beton asztalhoz, és az újjai hegyével ledobta a betonlapot. Aztán ő röhögött ki minket. Ketten alig bírtuk felemelni és visszatenni.

Hát ennyi. Engem nem érdekel ez az egész, azért írtam le, mert tudom, hogy Miklós addig úgy sem hagyja abba a nyaggatást. Azt sem értem, titeket miért, nem tartjátok nevettségesnek, hogy olyan ember gondolatairól és életéről gyártotok teóriákat, aki még él? Miért nem kérdezitek meg tőle?

Alászolgája. 

Előzmény: RTH41 (65)
RTH41 Creative Commons License 2007.02.15 0 0 73
"Megjegyeztem, hogy szvsz ez minden csak nem egy mester jellemzője."
Azért ehhez tedd hozzá, hogy szerinted.
Honnan tudod mi egy mester jellemzője? Milyen egyetemes(!) ismérvek alapján állítol fel definicóit egy mesterről? Mire alapozod? Talán Te mester vagy?

"Szomorú egy kapcsolat lehet az."
Megint itéletel mondasz egy kapcsolatról, amit nem ismersz. Beszéltél a párjával - ha van - és ő mondta, mennyire szomorú. Miért Te akarod eldönteni egy párkapcsolatról, hogy jó vagy rossz?

"Charles Manson"
Köztörvényes bűnöző most hogy jön ide, tudtommal semmilyen bűncselekményt nem követett el.

"Ám aki mesternek, tanítónak adja ki magát...annak az élete is a serpőnyőbe kerül."
Lásd fent.

"Neked az a szex (pláne az egészséges), hogy minden tanítványt meg kell kefélni?"
Minden tanítványt megkefél? Ezt nem tudtam:-)))
Miért vannak tanítványai?

"A spirituális életben is meg van a helye a szexualitásnak, de az köszönő viszonyban sincs az előbb említett gyakorlattal."
Mennyi a fejkvóta, mennyiség (év/fő) vagy (aktus/év)? A „spirituális életben” mi az elfogadott norma szerinted? Ha van ilyen, azt ki állapította meg?
Előzmény: Zealander (63)
LukréciaBorgia Creative Commons License 2007.02.15 0 0 72

És lőn egyensúly az Világegyetemben!

Igen ezzel szerettem volna kiegészíteni jómagam is, nő létemre, Noémi hozzászólását, hogy nem csak a parkolópályára tett hímnemű egyedek foglalkoznak azok nemi életével akik valamilyen formában a nyilvánosság elé állnak, hanem azok közül a  nők közül is egy páran (tisztelet a kivételnek) akiknek nem jött össze az éppen kiszemelt "megasztárral" semmi vagy esetleg alig valami...de tény hogy azok a férfiak vannak többségben akik nehezen viselik más állítólagos eredményeit ezen a téren, mert álatalában az is jellemző, hogy ezek az emberek többnyire csak hallottak dolgokról és hát elhitték, mert azt egyszerűbb mint elmenni és megnézni csak egyszer hogy kiről is van szó. Kényelmesebb, arctalanul egy monitort bámulva azt mondani hogy mekkora nőcsábász vagyok, aki valóban az(hál'istennek sokan vannak és kívánom magamnak hogy minnnnél többel találkozzak) az nem mondja, és főleg nem írja magáról, eszébe sem jut írni, meeeert csajozik, life!

Előzmény: Törölt nick (71)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.15 0 0 71
naja, ezzel párban nekem is kedvenc témám az önbizalomhiányos, érzelmi-fogyatékos nők, akik ezo tanfolyamakon probálják sikertelen életük pótlékát megtalálni, és skalpokat gyüjtenek, hogy rogyadozó szexuális önképüket támogassák. Régen a rocksztárok voltak a menők, ma viszont már a Mester a trendi. Mer az olyan menő, ezo dolog...
Csak egy szexguru kell hozzá és sok spirit-generál szósz.

Hozzád hasonlóan jomagam is rengeteg helyen jártam és rengeteg ilyen nőt láttam. És persze ők is megideológizálták...

Minden éremnek minimum két oldala van...
Előzmény: M.Noémi (67)
M.Noémi Creative Commons License 2007.02.15 0 0 70

És a szavaidból az is kiderül, hogy nem csak a pocakod kicsi ;-) Csak humorkodtam fiúcska, ne vedd magadra, szőke vagyok :-) Elég sok felé jartam, hogy tudjam,az a férfi, amelyik kritizál egy másikat, mindig önértékelési gondokkal küzd. Amelyik pedig még meg is ideológizálja, az a legrosszabb...

Ne figyelted meg, hogy Christian nőügyeivel kapcsolatosan mindig a férfiak háborognak? Azok, akiket a nők parkolópályára tettek? A szegény nők kihasználtságát emlegetik, miközben a csajok elégedett mosollyal hallgatnak :-)

Előzmény: Zealander (69)
Zealander Creative Commons License 2007.02.15 0 0 69
Neked elhisszük. Tény és való...be kell vallanom, hogy pehelysúlyú vagyok hozzá képest. Nekem nincs olyan pocakom:)
LukréciaBorgia Creative Commons License 2007.02.15 0 0 68
Honnan tudod hogy mi irányítja? Ezek szerint ennyire jól ismered? Talán összejársz vele és szoktatok együtt bulizni? vagy megosztja veled minden gondolatát? vagy csak hallottad valahonnan valakitől aki szintén hallotta valahonnan valakitől? esetleg elutasításban volt részed? csak mert annyira jól informált vagy a nőügyeit illetőleg és mivel oldalakon keresztül a magánéletét minősítgeted, tényleg nem érdekel téged azt látom. Hogy milyen egy mester úgy általában azt nem mondhatod meg másnak se te se más, mindenki magának képes csak megfogalmazni, márha valóban meg kell ezt fogalmazni, jobban hiszek abban hogy találkozom valakivel akkor az megérint e, nem fizikálisan, félreértések elkerülése végett...úgy látom hogy akivel eltöltök bármennyi időt, bármilyen minőségben azzal egymás mestereivé válunk, márha mindenárom mester-tanítvány viszonyban akarunk gondolkodni, ha egyáltalán kell ezen gondolkodni, egyszerúbb lenne csak átélni azt amiben vagy. Lehet hogy akkor nem zavarna az sem hogy mások is vonzanak tömegeket,nem csak a Te "Mestered", egyébként, Ő hívja magát mesternek vagy Te voltál az aki ezt a becenevet adtad neki?
Előzmény: Zealander (63)
M.Noémi Creative Commons License 2007.02.15 0 0 67
Nahát, nahát, mit látok? Kedvec témám, A.J.Christian, és a nők :-) Mindig tanulságos és szórakoztató, amikor a pehelysúlyú pasik vergődnek Chris láttán. Drágáim, a nők többet kapnak Christian érintésétől, mint a döglött hal szagú bölcsességeitektől. Nekem elhihetitek ;-)
Baar Miklós Creative Commons License 2007.02.15 0 0 66
Sikk magazin? Nem ismerem az újságot, de első hallásra a szépirodalom igazi melegágyának tűnik ;-) Este nálunk sörözünk a barátommal, megmutatom neki a cikket és tetemre hívom. 
Előzmény: RTH41 (65)
RTH41 Creative Commons License 2007.02.14 0 0 65
Én itt olvastam az életrajzát (állítólag a Sikk magazinban jelent meg a teljes cikk):
Próféta vagy csaló?
Előzmény: Baar Miklós (64)
Baar Miklós Creative Commons License 2007.02.14 0 0 64

Üdvözlet!

Az Elixir forumán, a "Hiteles tanító felismerése" topic alatt, AJC kontra  mesterkép beszélgetés folyt. Nem szívesen mondanám el újra, átcopyzni pedig nem tudom, mert csak ott van értelme. Tisztelettel javaslom, hogy olvassátok el (nem hosszú).

Kedves RTH41! Meglepődve olvastam az AJC-ről szóló önéletrajzot. Nekem egy barátom C-vel nőtt fel, egy iskolába járt vele, és teljesen más képet tárt elém. Most akkor mi az igazság?

Miklós

Zealander Creative Commons License 2007.02.14 0 0 63
"Miért zavar ennyire a szexhez való viszonya? Ez a magánélete, szabad akaratából teszi, amit tesz, felnőtt nőkkel. Nem megerőszakolja őket, nem kiskorúakkal."

Nem zavar. Megjegyeztem, hogy szvsz ez minden csak nem egy mester jellemzője. Tovább megyek: értelmes emberé sem nagyon. (Akit a farka irányít az ne hivatkozzon a spiritualitásra.) Valóban nem erőszakol, hanem kihasználja a mester imidzset és így kap az alkalmon. Szerinted sokan kapnának utána, ha nem ilyen húdenagy mester képében tetszelegne? Ám ez sem zavar különösebben, mindössze megvetem azt amikor prostituálják a spiritualitást. Ilyen egyszerű.

"Ha lenne párja és ezt elfogadja, akkor nekünk kívülállóknak mi közünk ehhez. "

Szomorú egy kapcsolat lehet az.

"Sehol nem hirdeti a szüzességet, szexmentes életet."

Naná, hogy nem. Majd hülye lenne:)

"A magánéletétől függetlenül miért ne lehetnének jó gondolatai, amik megfoghatnak másokat és adhatnak lendületet."

Na ja. Charles Mansonnak is lehetnek jó gondolatai, de valahogy nincs kedvem vele egy platformra helyezkedni.

"A jelenlegi(!) társadalmi un. erkölcs nevében hozol ítélete felette."

Tévedés. A jelenlegi társadalni "erkölcs" tojik az ilyesmire. Én sem azzal foglalkozom, hogy ki kivel szexualizál. Ám aki mesternek, tanítónak adja ki magát...annak az élete is a serpőnyőbe kerül.

"Egyszer találkoztam egy gondolkodó, a Bibliát elemző emberrel, aki éveket fordított egyes részeinek elemzésére, megértésére és könyvet is írt belőle a baráti körnek, minden haszonszerzés nélkül. (Tanítónak képzelte magát).
Ő beszélt arról, hogy a szexre fordított energiát a mélyebb gondolatok megfogalmazására, elmélkedésre kell használni. Szerinte egy kor felett már nem a szex a lényeg, hanem az elmélkedés. Visszakérdeztem: és a feleséged mit szól ehhez? Fogadja el, mert ez az igaz út - válaszolta.

Tehát aki aszkéta, szegény, szűzies, csak abból lehet mester? Csak azoknak lehetnek elfogadható gondolatai?"

Hol írtam ilyet, hogy aszkétaság, szexmentes élet? Neked az a szex (pláne az egészséges), hogy minden tanítványt meg kell kefélni? A spirituális életben is meg van a helye a szexualitásnak, de az köszönő viszonyban sincs az előbb említett gyakorlattal. Nyilván a tantrát is minden nap mással kell gyakorolni nem? Ugyan. Értsd meg, hogy aki ennyire nem becsüli a nőket, az semmit sem becsül. Magát sem.
Előzmény: RTH41 (58)
RTH41 Creative Commons License 2007.02.14 0 0 62
Tisztázzuk: én inkább ateista vagyok, mint valamely valláshívő.
Te pedig, ha jól értem egy spirituális, szellem (szellemvilági), ezotérikus Mesterről beszélsz. Én ezekben nem igazán hiszek.
Azt hogy olvasok ezotérikus könyveket is(!), attól még nem tekintem magam elkötelezettnek. Elfogadom a jó gondolataikat, amit tudok hasznosítani a mindennapokban, az emberekkel való kapcsolataimban, párkapcsolatomban vagy önmagam mélyebb megismerésében.
De követni - teljes mértékben elfogadni őket - nem igazán tudom elképzelni.

Átadja a gondolatait Neked? Ezt csak Te érzed így, nem tudhatod, hogy igazából mélyen mit él meg, ez önámítás. Persze egy erős párkapcsolatnál létezik mentális megérzés, ráérzés. A sok-sok együtt töltött meghitt beszélgetések közelebb hozzák egymáshoz őket, de attól ő miért lenne Mester?
Én nem szeretnék egyikhez sem igazán hasonlítani, vagy teljes mértékben azonosulni velük, én önmagam akarok lenni - a hibáimmal, gyarlóságaimmal együtt.
Előzmény: Törölt nick (59)
Biga Cubensis Creative Commons License 2007.02.14 0 0 61
Nem rosszindulatból mondom, de egy nem felébredettnek fogalma sincs arról, mi a Mester. Legfeljebb képe lehet róla, de az - csak egy kép. A hierarchia csak illúzió, és ezt épp a mester tudja a legjobban.
Előzmény: Törölt nick (60)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.14 0 0 60
Leirtad mégegyszer ez a felnőtt nő-szabad akarat dolgot... Próbálj kérlek belegondolni abba amit korábban leirtam.
Egy egészséges szexuális-érzelmi viszony az egyenlőségen alapul. Itt viszont nagyon is kiszolgáltatott helyzetról van szó. Nyomokban sincs egyenlőség és szabad akarat. Ez visszaélés egy hierarchikus helyzettel.

A történeted megint a két végletről szól...
És mégegyszer (én is tudok ám sokszor ismételni :D): Az hogy valakinek jo gondolatai annak, attól még nem lesz spirituális tanitó...

Mondom, nehéz igy veled beszélni egy spirituális minőségről, amig saját magadnak sincs képed arról, hogy szerinted milyen egy mester. Illetve szerinted nem is létezik ilyen...

Ui: Mohamed 4 feleségben maximalizálta a partnerek számát. Ő maga persze "különleges küldetésénél fogva" kivételt képezett. 9 felesége és számtalan ágyasa lehetett, hiszen a vallásos nők szabadon "odaajándékozhatták" magukat az alapitónak. (Tonhaizer: Egyetemes Vallástörténet)...

Egy kis részrehajlás, egy kis vallás katyvasz a szex kedvéért. És minden teljesen "legális" hiszen a vallásalapitó igy rendelkezett... De tényleg rendben van ez igy???

Előzmény: RTH41 (58)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!