Gyakorló anyáknak kisebb-nagyobb gyerekekkel, és kellő lila köddel. A fő téma a gyereknevelés persze, de azért jöhet némi irodalom és zene is..... Közös blogunkat megtalálod itt:
http://lilaanya.freeblog.hu
Hát, olyasmi a helyzet, mint felétek, tulajdonképpen semmi sem hangzik jól. Mi még a szerencsés iskolák között vagyunk, ahogy elnéztem, és még így is pocsék az egész... Majd otthonról írok mélt részletesen, ha akarsz szomorkodni velem egy kicsit :-)
Nohát, most volt egy értekezletünk - a kerület költségvetésének hatásait tudtuk meg éppen. Vidám volt. El kellene mennem takarítónőnek, de ahhoz meg túlképzett vagyok.
Safi, egyértelműen rossz hatással vagy a gyerekemre :)))))))))) Ma hazahozott egy hibátlan nyelvtan-dolgozatot! Kifejezetten büszke vagyok rá, az ő trehánysága mellett ez igen sokat ér.......
Egyetértek, ugyanezeket akartam javasolni (tudod, hogy minden vagyok, csak paraanya nem.......). A 2 hónappal ezelőtti már nem jó, azóta számtalanszor felülfertőződhetett.
azok a laborvizsgalatok nem jok,amiket kb 2 honapja csinaltak,mikor a hugyuti fertozest kapta?? Akkor neztek mindent,csinaltak tenyesztest is es nem talaltak semmit...Vagy azota mar ujabb kellene??
Fül-orr-gégész nem ártana, ezenkívül egy vérkép, vizeletvizsgálat, urambocsá egy tenyésztés. De ezt csak én gondolom, majd valaki megerősít vagy azt mondja sok. Én elvinném, ez biztos. Jelzem a nagyok nem voltak fülesek, nem volt piros a mandulájuk. Volt nátha meg ilyesmi, hol itthon, hol oviban, aztán kikapták mindkettőnek az orrmanduláját. Azóta a nagyfiam most volt először komolyan beteg, majd 3 év után.
Hmm sztem egy teljesen független szakorvos vélemény nem lenne rossz. attól, hogy burjánzanak a vírusok, azért nem mindet kéne, hogy elkapja, bárányhimlő ide vagy oda. Szerintem.
Változatosság kedvéért mi is dokihoz megyünk (ma is). Vírus vagy sem, én nem tudom, de ma reggelre tuti frankó piros foltjai (pici pontból állóak) lettek az oviskának, saját dokink ma nincs, éljen az ügyelet. Még szerencse, hogy ma kedves doktornéni van. Szombaton meg gégész az orrvérzések miatt, kész cirkusz.
Anyanapot vagy mit akarok, de azonnal, holmi Valentinnapok meg ilyenek nemérdekelnek.
na,megjottunk...nem piros a torka,a fule,tiszta a tudeje,tipikus virusos influenza tunetei vannak.....Aszongya a doki,hogy ne gondoljam,hogy tul surun beteg a tobbeikhez kepest,neki most a mostabni baranyhimlo tett be,az gyengitette le ugy,hogy ezt most elkapta...
Nem gondolja,hogy a gyerek immunrendszere gyenge lenne,ez a langyos tel,amiben burjanzanak a virusok a ludas....
Nincs szerencséje, mert a sulijában óraadóként dolgozom. Egyébként első körben náluk sem történik semmi, de a hazavezető úton a kocsiban csak úgy kanyarítom a beszélgetést, hogy kitárulkozik.
azannnnnya...egy szavad ne legyen..az en fiam olyan suliba jar,ahol soha nem tortenik semmi,az ofo soha nem mond semmi erdekeset,lecke termeszetesen nincs es az ellenorzot is beszedtek:)
Az osztályfőnök elbeszéléseiből ítélve a fiúkkal is van gond.
Bár néha olyan aranyos és ügyes, hogy csak na.
Tegnap délutáni-esti óráim is voltak, 6 körül vergődtem haza. Addigra megtanulta - és elég jól, mert kikérdeztette - az angol szavakat 3 témakörből. Ma írtak ugyanis szódogát. Remélem, a tanár láttán nem felejtette el még a nevét is, mert akkor viszont harapok.