Módosítok. Kurucok tovább élnek. Bár gondolom a költöz(tet)és folyamatos. Viszont továbbra is tartom a tétet, hogy kellő politikai akarattal minden megoldható. Emiatt mondjuk - viszonylag kevésbe fáj - meg lehetne keresni az összes országgyűlési képviselőt.
Egyébiránt múlt hét vége felé hallottam, hogy négysávos úton elgázoltak egy kisbabát. A babakocsit toló mama zebrán kelt át (osztottpályás úton?), a belső sávban megadták az elsőbbséget. A következőben nem. Az eredmény sejthető.
Véleményem szerint körülnézhetnénk a saját házunk táján is, bemelegítésképpen. Esetleg megkérhetnék a rosszarcú főrendőrt, hogy a Kossuth térről koncentráljon egy csöppet a gyalogosok életvédelmére. Lennének ötleteim, hova kellene rendőröket állítani. Addig meg szívesen beszállnék az ólomtéglával töltött kísérleti babakocsik finanszírozásába. :-)
Rali kicsit nyers modorú, tudni kell "dekódolni" az írásait. Ha tudnám, hogy nem fogja valóban megrugdosni az első útjába eső írt, én tiltakoztam volna legelőször.
ne haragudj, de az ilyen sablonositast nem szeretem. nem akartalak megbantani, de ne egy orszagot tegyel felelosse egy rossz ember miatt. hanyan nem szeretik akkor Mo-t? vagy teged megrugdos valaki, mert a szomszedod egy rossz ember? azert gondolkozz mar el azon, amit irsz.
Az Irish Life managere nem felső tízezer, szvsz. Ír ismerőseim vérlázítónak tartják az esetet, nem értik, hogy úszhatta meg?! Megint csak szvsz nem szabadott volna visszaadni neki az útlevelét, hiába hivatkozott erre-arra.
De ezt már úgyis elhangzott...
ZöPö, a Supreme Court-ot emlegetted, azzal mi a helyzet?
1. A kiadatás: idegen országnak nem adnak ki honfitársat, pláne felsõ tízezrest
2. A magyar élete az írnek szart sem ér, de más nyugatinak sem. darab-darab.
3. Ugyanezt amerikai állampolgárral nem mernék megcsinálni, ugyanis az USA ugyanakkora ügyet csinál bármelyik "szaros" polgárának a sérlemébõl/halálából, mint ahogy a halottait sem hagyja hátra a csatamezõn. Más az értékrend. Ugyanakkor egy amerikai elkövetõt sem adnának ki sohasem.
4. A dolog diplomáciai akarat kérdése, mivel ugye kuruc.info élt 1 (egy) napot a jogsegélykérelem után...
5. Megismétlem kezdeti meggyõzõdésemet, hogy mindaddig, míg egy szervezett, önfinanszírozó magyar csoport nem csinál balhét és nagy nyilvánosságot az ügynek Írországban (a törvényi keretek megtartásával), addig semmi, de semmi nem történik.
en csak azt nem ertem, hogy mivel van bajuk, a kiadatassal, vagy azzal, hogy Magyarorszag, vagy mivel? az ireknek nincsen lelkiismeretuk, az ottani emberek nem vetik ki maguk kozul azt, aki ilyet tesz? kivancsi volnek hany baratjat veszitette el a pasas emiatt.
mar megbocsass Zopo, de ez a pasas nem az adot nem fizette be vagy csalt.. meg ha nem szandekos baleset okozasa volt is, akkor is jar neki valami.. hogy a francba lehet egy ilyet eltussolni es tamogatni az irek reszerol?!
A senior manager with Irish Life has won his High Court battle (????) against extradition to Hungary where he was convicted in his absence of negligent driving causing the deaths of two young children.
par eve egy kisebb koccanasban segitettunk forditani egy kulfoldi parnak, akik masnap utaztak volna haza, de indulas elott be kellett menniuk a birosagra, hogy elhagyhatjak-e egyaltalan az orszagot, mielott lezarjak az ugyet!!! hat errol ennyit.
A hsz-emmel nem azt mondtam, hogy mindenki ezt csinálja, és nem azt, hogy nem kell megbüntetni, mégcsak nem is a jogrendet vontam kétségbe, hanem azt mondtam, hogy aki már elköveti a hibát, pl felhajt a járdára, az ugyanakkora hibát követ el ha van valaki a járdán, vagy ha nincs.
Ha van sajtó, akkor egy maroknyi ember is éppen elég, hogy kimondja, hogy Írország bűnösöknek ad menedéket. A média az, ami ezt az üzenetet eljuttatja minden háztartásba, és EZ lesz a kurva kellemetlen Írországnak.
Egyetértek. Néhány kérdés marad szerintem: mikor, hol van az Ír Követség, ki izgatja fel a sajtót?