Miért nem valami katolikus rockbandát hallgatsz? Vagy ott van pl. az ATV-n a hitgyülis szeánszok. Ha Brittney még szűz volt amikor megszületett a gyereke,akkor most itt az új Messiás ?
Mondjuk én nem néztem ki belőlük, hogy ilyen viselkedés telik tőlük. Bár a svédek nem normálisak, azt meg kell hagyni. Nem is tudnék egy normális svéd zenekart sem mondani. Talán még a Metallica, bár azok is csináltak durva dolgokat.
Hát igen, én már öreg 19 éves vagyok és hánynom kell ettől a "ez egy másssik nemtedék" szarságtól. Teljesen az jön le ebből az egészből, hogy a 13-17 éves mostani gyerekek csak az önsajnálatra meg a lázadásra képesek (hogy mi, vagy ki ellen, azt ők se tudják).
Volt egy időszak, amikor a gimiben sokan elkezdték egyszerre olvasni a zabhegyezőt, mert az olyan kultúrlázadozósszamizdatos fíling volt hehehehe DDD
Sajnos a depresszió korunk népbetegsége, én is nagyon tudom mi az, de próbálom lekűzdeni... Sosem jutna eszembe önsajnálkozás, az túl egyszerű és szokványos, meg untató is.
Ezek a srácok tehetségtelenek, de ez nem számít, a sok kis hülyének tetszeni fog.
neeem. szerintem az emo, ha nem divat, nem baj, mert biztos van akinek tényleg szar az élete és akkor az pl. belekapaszkodhat a no tnax zenéjébe. de divatból leszarozni az életet az gáz. te nem így látod?
jó, ez régebben volt. képzeld az extrákban van, hogy pezsgőfürdőben részegkednek, meg földön fetrengnek, meg turnébuszon inzultálnak lányokat a nemi szervükkel. eladtam végül a lemezt a bajcsy-andrássy sarkán a használtlemezesnek. ilyen fertőt nem tartok otthon. remélem a no tanx fiúk megőrzik a méltóságukat és nem kapja el őket a fogaskerék. ha helyén értékelik magukat, a sztárságukat, az üzenetet, amit az új nemzedéknek át szeretnének adni, akkor nem lehet baj.
Én sem eszem... de nem vagyok emós. Emlékszem, annak idején a suliban azok viszonyultak így az élethez, akiknek semmi de semmi nehézségük nem akadt az életben. Nem csodálkoznék azon ha ezek a fiatalok is mind a tehetősebb családokból származnának.
én már egy korábbi cikkben olvastam róluk és megdöbbent, hogy a fiatalok szerint szar az élet. bár azt megértem, hogy nem esznek állatokat. ez szép dolog.
tegnap a fókuszban volt szó erről az emo dologról. alaposan körüljárták, ráadásul muse volt alatta amit korábban szerettem, bár nem tudtam, hogy emo zenekar, de aztán a hullabaloo koncertdvd-n láttam az extrákban, hogy mit művelnek a színfalak mögött, na mindegy ez mellékszál, szóval kicsit kiábrándultam belőlük, de amúgy azt is mondták, hogy az igazi emo zenekar nem ismeri el, hogy emo. szeretem az rtl-en mikor ilyen tényfeltáró műsor van, odaszegez a képernyőhöz.
Blog huszonvalamenyi, nem emlékszem pontosan. Két tinilány énekel benne. És nekik vannak ilyen lájtos, rockos, ugrálós számaik. Csak azok nem az emoval azonosulnak, hanem inkább a laza rasztás-deszkás akármivel...
Ez a nothenx szám szerintem nem is a tokio hotelre hasonlít hanem a blog 2?-re. Csak a kinézetük tokio hoteles... És szerintem a tokio hotel ennél gagyibb.
Te nagyon otthon vagy ebben a témában, azt látom. Biztos nem véletlenül. Az idézett mondatod már csak azért sem érdemes használni, mert erősen arabellenes.
De hogy kedvezzek neked, elárulom hogy más jellegű kábítószerek viszont következmények nélkül fogyaszthatók... éppen ezért: "Mondjuk azért Szaudi Arábiában sem élnék..." - ígérem soha többé nem használom semmilyen szövegkörnyezetben ezt a mondatot. ;)))
Segítek, azt állítottad hogy minden országban kulturszokás alkoholt fogyasztani. Ezt megcáfoltam és te arra jutottál hogy szerintem meg kell ölni azt aki alkoholt fogyaszt.