Keresés

Részletes keresés

soszta Creative Commons License 2007.02.01 0 0 15
te mivel dolgozol a gépen? betennél egy szg.-es grafit is ? én csak szg.-en dolgozom, ill
kézzel grafikázok azt beszken. és photoshoppal megmunkálom :)
Előzmény: norio (11)
norio Creative Commons License 2007.02.01 0 0 14
Köszi, majd megnézem :) Jó, h megtaláltad nekem ezt, mert nem bírtam minden topikot végigböngészni, mire találok egy nekemvalót, ezért inkább nyitottam egyet :))
Előzmény: thomacsk (7)
norio Creative Commons License 2007.02.01 0 0 13
Pedig megnézném egy képedet :) Megigérem, h nem fogok beszólni. Persze, aztán meg küldesz egy marha jó képet és én meg csak elszégyellem magam.
Előzmény: FLR-723 (8)
norio Creative Commons License 2007.02.01 0 0 12
Én is ezt utálom benne a legjobban. Én mindent mindig azonnal akarok :))) Az elvesztegetett időt meg inkább lustálkodással tölteném, vagy szép boltok nézegetésével, vagy sétálgatással, kirándulással, no de sorbanállással??? Ez a legrosszabb, amit velem megtehetnek :)
Előzmény: FLR-723 (10)
norio Creative Commons License 2007.02.01 0 0 11
Köszi :) A gyertyatartós az én saját beállításom volt itthon és hátulról jött a fény. Ettől kicsit sötétebb :) Nem sokat csináltam itthon, mert nagyon sötét a lakásunk és ettől nem lehet jól látni a szineket. Itthon inkább számítógépes rajzokat csinálok :))
Előzmény: soszta (9)
FLR-723 Creative Commons License 2007.02.01 0 0 10
Képzeld el akartak cipelni a kiállításra, csak én lusta vagyok kivárni azt a nagy sort. :) Mondták nekem hogy nagyon szép képeket állitanak ki. :) Meg úgye mire sora kerülök addig meg öregszem. :))
Előzmény: norio (6)
soszta Creative Commons License 2007.02.01 0 0 9
szép estét, meg jóestét,
nagyon tetszik az első 3 felrakott képből, a gyertya meg az üvegek,
ez a társítás nagyon muris / szokatlan/ , a jól eltalált / figyelemfelhívó/ társítás mellett a szín és forma teljes harmóniája, semmi diszonancia, klasszikusjóóó, na
a suli kertje az meg szép, :)
FLR-723 Creative Commons License 2007.02.01 0 0 8
Nagyon jók ezek is! Én nem tudok ilyeneket csinálni, nagyon ügyetlen vagyok festeni. :)) Főleg a samu csontváz is jó, én így nevezem őket. :))
Előzmény: norio (5)
thomacsk Creative Commons License 2007.02.01 0 0 7

Beteszek egy linked Neked ( ide ) is...

Itt is sokan vannak "műkedvelők" és "profik" :))

Szoktam nézegetni. Szerintem tanácsot is kérhetsz, komolyan vesznek... :)

Előzmény: norio (6)
norio Creative Commons License 2007.02.01 0 0 6

Szerintem meglepően sokan szeretik a festményeket. Próbálj csak meg bejutni a Van Gogh kiállításra :))) A Munkácsyn is rengetegen voltak. Az utcán volt a sor vége. Jó persze az én képeim nem hasonlíthatók hozzájuk, csak kedvelem a képeket és szívesen megnézem másokét, még ha nem is Munkácsy :) A sajátjaimhoz meg kritikákat várok, ezért teszem fel. Hátha valaki tud mondani valami jó technikát vagy színkombinációt stb.

Előzmény: FLR-723 (4)
FLR-723 Creative Commons License 2007.02.01 0 0 4
Bizunk benne hogy sokan fognak ide látogatni, bár kevés ember van aki kedveli a fesményeket.  Majd oda is benézek valamelyik nap. :)
Előzmény: norio (2)
norio Creative Commons License 2007.02.01 0 0 5
Az első egy emberi csontváz akril, a második egy csendélet, ahol a kék edényre még a rozsdát is ráfestettem :))) szintén akril. A harmadik képen a köcsögnek ilyen volt a füle (ezt sokan megkérdezték) pasztelkréta. A negyedik a sulim kertje, nyáron festettem farostlemezre akrillal.
norio Creative Commons License 2007.02.01 0 0 3
Oké, már várom :)
Előzmény: thomacsk (1)
norio Creative Commons License 2007.02.01 0 0 2

Köszi :) Remélem sokasodunk majd. Bár nem mindig van sok időm fenn lógni a topikon. De ha olyan menő topik lesz, mint a Kedvenc cicáink, akkor naponta 20 oldalt kéne végigolvasnom és sokmindenre válaszolni, meg akkor már az emberek egymással is társalognak, mert sokan lesznek. Kellemes :)

Mellesleg nyitottam egy másik topikot is Grúzia néven. Edig nem sokan szóltak hozzá a témához, de én megtettem mindent. Ha valakit érdekel a téma, nézzen be oda is, hiszen nem sokat tudunk erről az országról. Én sem tudtam sokáig, de megtudtam sokmindent és a nagy részét le is írtam. Vannak képek is, meg internetes oldalak, ahol grúz táncokat lehet nézni, meg ételreceptek :)) Na jó, befejezem az Offolást, nehogy öntömjénezésnek hangozzon :)))

Előzmény: FLR-723 (0)
thomacsk Creative Commons License 2007.02.01 0 0 1

Szia Norio ! Itt majd láthatom a képeid yoól ? ;))

Néha majd számítógépeset is felteszek... Mehehe :))

Előzmény: norio (-)
FLR-723 Creative Commons License 2007.02.01 0 0 0
Szia norio! Nagyon szépek a képeid! :) Gratula hozzá meg a topichoz is. :))
Előzmény: norio (-)
norio Creative Commons License 2007.02.01 0 0 topiknyitó
Huh, nekem kell írni az első hsz-t :)) Nyitásként felrakok pár képet, aztán remélem oldódik majd a hangulat és sokan jelentkeznek. Ha vki kritikát mond és a kritika negatív, semmi baj, csak legyen kultúrált és értelmes. Pl. az úgy hülyeség, ha csak annyit mond, h hát a sárkánynak szar a lába és nem magyarázza meg, h mi rajta a szar és ő hogyan csinálta volna. Mert csak így van értelme a kritikának. Dehát remélem ezt más is tudja. Csak meg akarom előzni az esetleges acsarkodásokat, ami kellemetlenné tehet egy topikot.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!