Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Pípül! Aki nem megy TT-re, az csatlakozhat 10:00-10:10 között a fogasnál egy rövidebb budaihg tekeréshez. Felfelé nem sietünk nagyon, lefelé ellenben igen, mert az jó :) Eddig két vállalkozó akad
Nem tudom hol megy az utvonal de mi megyünk barátosnémmel a röviden Hori meg a többiek a hosszút tervezik futva. A 7-órás indulást célozzuk meg és már ma este leutazunk :)
a Téli Tátra TT rövid távja nem tudjátok milyen útvonalon megy le a Kékestetőről az edzőtáborhoz? simán a sípálya mentén a K-n vagy a P+ on a Somor patak völgyében?
egyébként jön vki a topikból? mi megyünk Chickékkel, de csak olyan 9 felé startolunk Mátrafüredről ahogy magunkat ismerem.
Őrségben se az volt a nehéz anno, hogy kint kell ülni ébren/éberen, hanem, hogy a 3 óra pihnőidőben nem lehetett aludni rendesen... Egy verseny során azért több ösztönzés adódik. :))
Na, kicsit elképzeltem megint az erdei bicajozást. Jó volt! :) Köszik.
Szóval gratula a szép helyezéshez!! :)) Mi váltóban is futottunk tavaly, 12 óráson 3-an. Speti egyben futotta első emberünkként a 4 óráját (mert Ő egyéniben is indult). Utána ketten osztoztunk a maradék 8 órán, kb 2-2-1-1-1-0,5-0,5 lebontásban. Akkor ez hasonló lehet. :) Na, majd egyszercsak! :))
Nem,szerintem a futás keményebb,mert ezt a 4 órát nem egyben tekertük hanem felváltva. Óránként váltottuk egymást így volt aránylag hosszú pihenőidő. De ez változó,minden csapat más strtégiát követ és másra esküszik :)
Különböző csapat kategóriák vannak. Szoló,duó,stb.max 6 fős lehet a csapat,van vegyes,férfi,női.....számtalan variáció létezik mert plussz még számít az össz életkor is. Mi másodikok lettünk mindkét évben :)
Egyébként nem értem az új időpontot,úgy tudtam szept.16-17.-én lesz.... Vagy elírás vagy mégis megváltozott a dátum
Megnéztem pár videót, jó bulinak tűnik, különösen a 24 órás. Hány fős váltók vannak? Sokkal fárasztóbb lehet 6 órát tekerni az ösvényeken, mint egy országúti versenyen. :)) Egyszercsak kipróbálom majd. ;)) Ha csak augusztus végén van, akkor nem idén...