Nem érdekel valakit egy 125-ös vizes blokkba való gyári(!) hajtókar, alsó és felső tűgörgősor és egy alsó(!) csapszeg? Ha valaki ilyet szeretne, akkor bátran küldjön egy e-mailt. 5e-ért odaadom az egészet. Használtak, jó állapotúak. Gyári új értékük kb 30e.
téleg...én nem is gondoltam hogy B.A.Z. megyéből van itt vki :D Én Miskolctól vagy 40 km-r lakom...gondolom a Bükkben vannak jobb helyek:) Felénk azért jobban kell keresgélni hogy találjon az ember valami jó csapatós környéket... Egyedül szoktál járni, vagy bandáztok?
Jó az 1:20-as, még olajosabb is lehetne bejáratásnál. De valami jó olajjal, ne ilyen 1500ft/5l-es tescóssal:)
Nekem működik az olajpumpa is, ott Makita 2T piros kétütemű olaj van(2000ft/l), tövig van csavarva az olajozás, olajoz is, de nem fogy eléggé az olaj, meg nem füstöl, csak ha nagyon nyomom:) Szerintem ennek így is kell lenni, de ettől függetlenül, amikor megyek csapatni a Bükkbe( pl.ma), és javarészt, 1-esben,2-esben, netán 3-asban megyek a partokon, vízmosásokon, és a fordszámmérő folyamatosan 5 és 10 ezer közt van állandóan, na ilyenkor mindig öntök a tankba plusz olajat jócskán, hagy kenje rendesen, úgyis kiég. Na ilyenkor azért már van némi kék füstje is:) Bár ehhez az is hozzátartozik, hogy a főtengelycsapágyaim már nem a legjobbak, a főtengely tengelyirányban csúszkál is már egy fél centit, úgyhogy próbálom "óvni". Nomeg a jó kis Polini hengeremet is féltem, mert tom mi lenne velem nélküle:)
Amúgy városba nem keverek hozzá pluszba, hogy ne füstöljön.
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék , hogy milyen arányu legyen a keverék a bejáratásnál??? MOst raktam össze a gépet. 1:20-as keveréket? Olajszivattyu nélkül!!!
sziasztok valaki segitsen egy ilyen szerkezetet keresnék a 125 ös dtm hez ha valaki tud szerezni küldeni bontot vagy linket szépen kérem küldjön köszi előre is
Tudja valaki hogy Dt80 központi telójával lehet valamit kezdeni, ha már nagyon leül alattam, vagy az cserés és kész... Melleseleg hol és kb milyen árba lehet kapni?
...annyira jó volt ez a hozzászólás hogy napokig köpni nyelni nem tudott rá senki =) Zsír a cucc...akadály...az ára...nem azért mert ár/teljesítmény viszonylatban drága, hanem azért mert sokak nem tudják megengedni maguknak :(
Eladnám utolsó nagy "emlékemet" a motoros korszakomból...
Supermoto szett Yamaha DT 125-höz, de kis bütyköléssel sokminden máshoz is.
Elöl 2,15" széles felni, természetesen 17" átmérővel, 320as féktárcsa, 4 dugattyús Sumitomo féknyereggel és 100/80- 17 80%-os Mitas gumival, tengellyel és határolókkal.
Hátul 3" széles, 17" átmérő, 130/70 -17 Mitas gumival, féktárcsa nélkül, ha jól emlékszem 43 fogú lánckerékkel, tengely és határolók nélkül, mert a DT cucca teljesen megegyezik..
irányár: 120e Ft
érdeklődni telefonon a harminc 493 hetvenhárom 96-on
Van a pumpa legfelső pontján egy kis légtelenítő csavar, azt ki kell csavarni, előtte k lekötheted a tartályt, vagy engedd le, meg a karbira menő csövet is húzd le.
Ezután elkezded a tartályba tölteni az olajat, addig amig ott a fenti lyukon folyamatosan jön kifelé, egy kis tálkával érdemes felfogni, hogy ne menjen kárba. De nem muszáj megvárni, hogy ömöljön, nagyjából úgyis jó lesz. Ezután behúzod a kiscsavart.
A karbira menő csövet meg injekcióstűvel felnyomod olajjal, úgy, hogy buborék hírből se legyen benne, és rátolod a karbira. Ekkor a végén egy kis légbubi fog keletkezni valszeg, de az pár gázadás után elmegy.
Sziasztok! dt50-es léghűtéses komplet blokkot keresek , bontatlanul , a hajtókar és a dugattyú állapota nem érdekes . Segítségeteket előre is köszönöm .
Én kétféle módszert is kipróbáltam, de lehet, hogy van szakszerűbb is...
Tankolj keveréket, de csak pár lityit. Amíg az kifogy a tartályból, a szivattyú is kipumpálja magából a levegőt. Járó motornál időnként húzd le az olajcsövet a szívótorokról, és ha látod, hogy jön az olaj, akkor telenyomathatod a tankot tiszta benyával.
A másik módszer, ha eleve lehúzod az olajcsövet, és alapjáraton pöfögteted a gépet. Az olajszivattyú fedelét vedd le, és kézzel forgasd el a tárcsát, mintha a bowden húzná. Így sok olajat pumpál, és hamarabb kinyomja a levegőt. A szívótorokba egy injekciós fecskendővel időnként spriccelj be egy kis olajat, hogy azért legyen kenése a gépnek.
Ezt most nem igazán értem?! Körben vágjam fel, vagy hosszában? Az oldalán nyissak egy ablakot az illesztések mentén? Van képem: http://nagyongagyi.fw.hu/DTkipuff-konf.jpg Tom milyen, csak nem tom hogy fogjak hozzá? Akkor a háló is jöhet ki?
Csak úgy tudod kivenni, ha a dob végét kinyitod mint a konzervdobozt. legalább 15X25 centis ablakot csinálj különben szarban leszel amikor vissza kell hegeszteni.VIGYÁZAT a tölcsér szűkebbik vége általában egybe van hegesztve a kiömlő csővel.
A gomba meg ha 1000 hát 1000 rég volt már,meg nekem 40% kedvezményem van. nemtom mennyi a kiskerár. nem is ez a lényeg hanem az hogy egyáltalán van.
És hogy sikerült kiszedni rendesen? Már mint hogy lett szétvágva a kipuff? Érdekelne a megvalósítása, ha leírod pontosan hogy honnan essek neki akkor kiszedem én is... Képed nincs?
És azzal a gombával kell valamit machinálni hogy jó legyen, vagy csere és annyi? Egyébként várom a visszajelzést a tölcsér nélkül...vagyis hogy hogy alakulta a motor teljesítménye ( nem a számszerű, hanem az érezhető )?