Sziasztok
Multkor beszelgettem egy sracal , es elmeselte hogy olvasta a tiltott talalmanyok cimu konyvet.
Hidegfuzio.
421. dimenzio
Eter
Tesla
Megolik a feltalalokat igy meg ugy.
Szal minden marhasag.
Most meg antikvarimban kerestem valamit es ott lattam egy egely konyvet ami 1988 as.
Ha feltetelezem hogy legalabb 3 evet toltott elso konyve megirasaval , mert 2-3 evenkent jonnek uj konyvei akkor 1985 korul kezdte.
Az erdekelne hogy a 20 kutatassal toltott ev utan mire
jutott egely mert konyveben mindenfele tervrajz megtalalhato , hol marad a atorese?
Mit talalt fel a egely kereken kivul?
A sok ezert konyvet amit eladott es az abbol szarmazo bevetelen kivul mit tud felmutatni?
Ha megolik a tervrajzokat nyilvanosagra hozok nagy lobbik es maffiak hogy a ordogbe ad ki folyton uj konyveket.
Aki tudja a valasz irjon
puszi
Minden kommentár nélkül két szösszenet egy levél a Fizinfo-ról és egy beszámoló egy újságíró gyakornok tollából. Én sajnos nem tudtam elmenni mert dolgoztam.
Ha valaki nem tudta meghallgatni a riprtot akkor megteheti egyszerűen:
Ritkán írok a Fizinfo-nak, de tegnap kaptam egy levelet (gondolom sokan mások is), méghozzá igen díszes borítékban, igen díszes levélpapíron szabályos hivatalos pecséttel Grószné Krupp Erzsébettől, Pest Megye Közgyűlésének alelnökétől (!), amelyben 2001. dec. 12-én 16 órára a Vármegyeháza Dísztermébe invitál egy előadásra, amelyet Egely György tart "tiltott" találmányokról. A levélpapírt az előadó arcképe is díszíti. Az előadás kivonata persze hemzseg a szerzőtől megszokott áltudományos marhaságoktól. Csak egy kérdés merül fel bennem. Lehetséges, hogy egy hivatalban levő választott politikus hivatalos levélpapíron áltudományok propagálását végzi? Vagy egyszerűen szólva csak arról van szó, hogy a tudomány és áltudomány megkülönböztetése ma már egyenjogú választópolgárok szakmai képzettségtől független többségi szavazásán múlik? (Tulajdonképpen nem is értem, miért nehezteltem korábban a lányom gimnáziumi osztályfőnökére, hogy másodállásban káros földsugárzások kimérésével és megszüntetésével foglalkozik - lásd Fizinfo kb.1-1,5 evvel ezelőtt.) Nem találok szavakat... Javaslom, hogy a megfelelő fizikus szervezetek hivatalosan tiltakozzanak e propaganda módja ellen.
Üdvözlettel: Homonnay Zoltán =====================================================
Hallgatóság létszáma kb 35 fő Jellemzően nyugdíj korhatárhoz közeli hallgatóság.
Kétezeröt egy nagy választó vonal lesz mert akkor a csökkenő olajkitermelés gazdasági világválsághoz fog vezetni. Ettől a gripenek sem fognak minket megvédeni, de ő képes lenne a problémát kezelni. Ingyen energiát kinál a népnek, az országunknak. A nemzet biztonsága is veszélyben van, hiszen, ha ezerötszáz forint lesz majd a benzin akkor polgárháborús állapotok fognak kialakulni.
Beszélt egy vallási közösségről (svájcban) akik már megalkottak egy efféle szerkezetet, de nem adják át a világnak, mert félnek a hatalmon lévők rossz célra használnák.
Beszélt egy Szabó László nevü amerikából hazatért magyar feltalálóról aki erőművi méretekben dolgozik, és amerikai tőkével is rendelkezik.
Megmutatott egy tenyérnyi plexi lemezbe zárt szerkezetet, amely egy gomb segítségével kb 2 percenként egy kis felvillanást produkál. Egely szerint a vákuum energiát csapolja meg. A szakértő szem rögtön meglátta, hogy egy detektoros rádió elvén működő szerkezet amley a hallgatója helyén egy alacsony fogyasztású LED-et múködtet.
Kitért az ELTE egyik professzorának mocskolódó levelére, amit fölolvasni sem tartott érdemesnek. A közönség pedig egyetértően hördült fel. Lám ilyenek ezek a hivatalos fizikusok.
Tumultus volt a végén, hogy mindenkinek jusson dedikált példány.
Két fizika tanár is dedikáltatott, és akik nagy tisztelői Egelynek olannyira, hogy a könyvüket is amit dedikáltattak már otthonról hozták. Az egyik a hozzászólásában kifejtette, hogy a fizika tanításunk hiányos, mert ezekkel a területekkel egyátalán nem foglalkozik. Egely megjegyezte, hogy a konzervatív tudós vezetők páros lábbal rúgták ki, mert, ő az atom energia helyett egy hatékonyabb területet kutatott és az ellenérdekelt atom lobby nem tűrte. Uj fordulat, hogy manapság már Egely nem hívatja magát fizikusnak.
Egy erdész-mérnök Széchenyi festmény felé mutatva fejtette ki a hozzászólásában, hogy a nemzetet felemelő kutatókat kellene támogatni és Egelyre mutatott.
A szokásos baromságait adta elő: Bioenergia, vákuumban repülő legyek, energiatakarékos pisztrángok, tornádó nem működhetne, feltalálók a sírba vitt találmányaikkal, Tesla autója, vákuumenergia megcsapolása, gonosz olajlobbi, ostoba tudósok, stb. És reklám a könyvének. Talán csak a fúziós csirke maradt ki.
Új dolog (nekem), hogy 2010-2012-re energiaválságot jósol háborúkkal, miegymással. Bizonyára a mokkában rendszeresen szereplő asztrológus helyére is pályázik.
Az egész megnézhető a www.tv2.hu -n a mokka videók között.
Én csak egyet nem értek: Egy ilyen nagy feltalálót, kutatót, fizikust, stb. miért nem tesz el láb alól az olajlobbi? Valami nem stimmel... :-)
Hat ez fantasztikus volt. Ki az a barom szerkeszto, aki kitalalja, hogy Csiszarnak Egelyvel kell beszelgetnie az olajvalsagrol??? Nagyjabol osszefuggestelenul nyomta az ostobasagait. Pl. a legyek megsertik az energiamegmaradas torvenyet. A tornadonak tilos lenne leteznie, stb.
"az emberi civilizáció percek alatt összeomlana, néhány napon belül éhínség törne ki.." Fontos a "néhány" szó.
"Jól látszik, hogy azokon a helyeken, ahol nem tanítják ezeket az eredményeket, a szegénység endémikus."
Jól látszik, bizony.
"Úgy gondolnánk, hogy a mechanika és az elektrodinamika, azaz a fizika tanítása nem tekintélyelveken, hanem a természet megfigyelésén, azaz kísérleti eredményeken nyugvó igazi tudomány."
Igen, úgy gondolnánk. De..
"..ezek az alapvető ismeretek az egyetemi tankönyvek és szakkönyvek átnézése után is csak tekintélyelveken alapulnak, mert kísérleti eredményeket sehol nem lehet találni." "Nem tudhatja egy diák, hogy ha igazak (és remélhetőleg valamennyire igazak) ezek az egyenletek, akkor mennyire pontosan sikerült ezeket kimérni."
Itt a "mennyire pontosan" szavak igen lényegesek. Hozzátenném még a "milyen eszközökkel" szókapcsolatot is.
"Semmivel sem lehetne könnyebben zavarba hozni bármely középiskolai vagy egyetemi tanárt, ha egy diák közvetlenül nekik szegezné a kérdést: és milyen átfogó kísérleti bizonyíték van az energia-megmaradásra?"
Hát igen. MILYEN(ek)?
"Azt csak saját (kollégáimmal elvégzett) méréseinkből tudjuk például, hogy a legáltalánosabb mozgásokra nem igaz sem az energia-, sem az impulzusmegmaradás."
Jó lenne ezekből a mérésekből(kísérleti berendezések, mérési eszközök, módszerek) minél többet látni... a neten is..
"Már a múlt századból maradtak ránk megadott szabadalmak, melyek azt írják le, hogyan lehet többletenergiát üzemanyag nélkül termelni (például Gary Wesley 1879-es szabadalma vagy Bougon, Johnson és mások szabadalmai)."
A "többletenergia" szót nagyon óvatosan használnám. A Gary szabadalom, ha jól tudom, permanens mágnest tartalmaz, amivel kapcsolatban ismét csak nem merném csak úgy kiejteni a "többletenergia" szót. A mágnes erővonaláról (mert csak 1 van neki), annak frekvenciaváltozásairól, stb. még pontos méréseink (sem műszereink rá, mivel brutális sebességgel kéne mintákat venni giga-teraherzes frekvenciát képviselő terekről, azok változását képesnek kéne lennünk kimérni, stb.) sincsenek, legalábbis ilyet sehol nem találtam. Durván fogalmazva a mágnes "mibenlétéről" "semmit" sem tudunk, így a "többletenergia" kifejezést elsietettnek érzem itt is.
"Míg a matematikában valamelyest hozzászoktatjuk a diákokat, hogy a tételeket bizonyítani illik, a fizikában ez teljes mértékben hiányzik: mutatnak ugyan néhány demonstrációt, ám ezek a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetők pontos mérésnek vagy az általánosítás alapjának."
Néhány hozzászólást töröltem. Legyetek szívesek a topik témájánál maradni. Az egyéb kérdések megvitatására rendelkezésre állnak a megfelelő szaktopikok.
Semmivel sem lehetne könnyebben zavarba hozni bármely középiskolai vagy egyetemi tanárt, ha egy diák közvetlenül nekik szegezné a kérdést: és milyen átfogó kísérleti bizonyíték van az energia-megmaradásra?
Ez sajnos nem elég ahhoz, hogy megmondjuk, Egely egyszerűen semmit sem ért abból, hogy hogyan működnek a természettudományok, vagy pedig tudatosan át akarja verni az olvasóit; de az biztos hogy a kettő közül legalább az egyik igaz.
"Amikor a Nobel-díjas Richard Feynmannt megkérdezték, hogy mit tart a legfontosabb tudásnak, a fizikus egy szóval válaszolt: atom."
Ez az egyik legfontosabb tudás! De az anyag atomisztikus felépítés mellett azt is tudni kellene, hogy az atomok nem esnek ugyanavval a nehézségi gyorsulással. Bibi van tehát már a klasszikus mechanikában: A szabadesés egyetemessége nem stimmel!
"Newton-axiómái és az elektrodinamika Maxwell-egyenletei."
A testek pontos helye és pontos sebessége fizikailag nem állapíthatók meg. A Maxwell-egyenletei nem lettek összepárosítva a kvantált elektromos töltésekkel.
"Kínos meglepetések
Furcsa, de épp a klasszikus mechanika és az elektrodinamika alapvető fogalmairól tudunk a legkevesebbet. Mit is jelent például az idő fogalma, az erő, a tehetetlenség, vagy az erőtér fogalma?
Semmivel sem lehetne könnyebben zavarba hozni bármely középiskolai vagy egyetemi tanárt, ha egy diák közvetlenül nekik szegezné a kérdést: és milyen átfogó kísérleti bizonyíték van az energia-megmaradásra? Sajnos, semmilyen."
Azt sem tudjuk meg mi az a 'tömeg', pedig ez aztán tényleg központi fizikai fogalom. 'Energia megmaradás?' Ha kérem szépen zárt fizikai rendszerek nem léteznek és a kölcsönhatások nem-konzervatívak.
"Tudás és cenzúra
Sem a politikában, sem a vallási életben nem találkozhattunk a történelemben oly mértékű cenzúrával, mint ami a természettudományban megfigyelhető az utóbbi századok alatt."
A cenzúra mértéke messze meghaladja az inkviziciónál gyakoroltat.
"Fundamentálisan új lehetősége van tehát a tudás terjedésének a világháló és az elektronikus média segítségével, természetesen a szokásos hátrányokkal együtt: itt is megjelent nagy mennyiségű dezinformáció és szemét. Mégis. Ha van egy utolsó utáni esély, akkor ezt az elektronikus tudástovábbítás adja. Nagyon megkésett, de még nem teljesen késő beszélni a tudás társadalmáról, a tudás elosztásáról, a tudással való gazdálkodásról."
A világhálón mindent meg lehet találni (sok szemetet is), de az újdonságok mégsem találják meg az utat a 'tudományos communitybe".
Szóval, inkább ezekről beszéljünk, ha van mit, mint a topic cimétől eltérve piszkáljuk egymást egymást.
Ezzel maximálisan egyetértek. Ugyanakkor felhívnám b. figyelmedet, hogy Egely még egyetlen fórumot sem indított mások fikázására és mások egyetlen előadását sem tiltatta le. Az, hogy a tanított fizika egyes tételeiről más a véleménye ez szíve joga.
Ha valaki a fenti idézetben szereplő bármely állítás igazolására képes, kérem jelezze.
Nos akkor tételesen:
- Üdvözlöm a Törzsasztal vendégeit. Egy hét múlva fog megjelenni a Bevezetés a tértechnológiába c. könyv 3. kötete, ahol számos olyan gép szabadalmát, leírását, mérési eredményeit ismertetjük, melyek például üzemanyag nélkül adnak többletenergiát, szennyezés nélkül.
A könyv megjelent, ma is megvehető. Hogy a benne levő leírások közül mit fog visszaigazolni a tudomány az természetesen még nem eldöntött.
1896-ban Wibur Wright (a motoros repülés úttörője) azzal kezdte a a felkészülését, hogy kikérte a Smithonian Institute -tól a repülésre vonatkozó összes könyvet. Jóllehet azideig motoros repülés nem létezett mégis hatalmas ( több kg) irodalmat küldött át neki az intézet. Ezeknek a köteteknek a tartalma mai szemmel nevetségesen hat. Persze akkor még nem lehetett tudni, hogy vajon csapkodószárnyú, forgószárnyú vagy merevszárnyú repülőgépet érdemes építeni. Kisérleteztek is mindegyikkel. A könyvekbe bekerültek Otto Lilienthal mérési adatai is. Ezekről azután később kiderült, hogy használhatatlanok voltak a Wright fivérek számára. Wilbur Wright 1901-ben még úgy vélte, hogy 50 éven belül ember nem lesz képes a repülésre...
Az érdeklődő szakemberek számára már elkezdődött egy 10 részes tanfolyam,
Így volt.
Idén májusban bemutattak működő 400 kilowattos többletenergiát adó gépet itt Budapesten, a kanadai magyar dr Szabó László találmányát. Rengeteg újságírót meghívtak erre az eseményre, és hárman jöttek el, két riport született. A gépet sorozatban gyártják...
Én két gépet még nem neveznék sorozatnak, de ennyi elkészült.
kereskedelmi forgalomban kapható, de igen nagy méretű, és ezért drága.
Nemsokára a japán Minatónak is sorozatban gyártják a mágnesmotorjait, ezek viszont zsebben elférnek...
Erről nincs infóm.
E.:Általában az a tapasztalatom, hogy hiába írok cikkeket újságoknak, folyóiratoknak, nem közlik le, mert valaki mindig letiltja.
Vajon kik lehetnek a háttérben ? (Az olaj maffián kívül.) :-)
A legtöbbet ígérő digitális videofilmet sokat kerestem, de sajnos nem találtam. Hátha valaki tudja honnan lehet letölteni a minden bizonnyal már rég elkészült digitális videofilmeket
Nem tudok arról, hogy a netre felkerültek volna a filmek. és ami azt illeti 10x180 perc videó elég komoly szerver hátteret igényelne.
Szivesen írnék ezekről a filmekről az Eötvös Loránd Fizikai Társulat (www.elft.hu) lapja a Fizikai Szemle (www.fizikaiszemle.hu) számára recenziót.
A 9. és 10. videót esetleg kölcsönadhatom feltéve, hogy nem egy alaptalan fikázás lesz az eredmény a fizikai szemlében.
Találtam az egyik winchesterem mélyén az archívumomban néhány réges-rég elmentett oldalt. Ime egy izgalmas:
Index Törzsasztal 2001 október 19-én Egely Györgyöt látta vendégül:
(c) 2001 Index.hu Rt. Minden jog fenntartva.
Az Index Törzsasztalának vendége pénteken 11 órakor Egely György gépészmérnök, a paranormális jelenségek kutatója, a róla elnevezett vitalitásmérő feltalálója. Könyveiben foglalkozott a tiltott találmányok történetével, a gömbvillámmal és más titokzatos jelenségekkel. Kitörés a jövőbe című könyvének olvasói például a fülszöveg szerint „az antigravitációs szerkezetek leírásával és elvével ismerkedhetnek meg, s áttekintést kaphatnak a megismert elvek gyakorlati felhasználásának lehetőségeiről, elsősorban a térenergia hasznosításáról.”
Szerkesztő válasz erre | adatok | e-mail 2001-10-19 11:15:26
Egely György megérkezett szerkesztőségünkbe, hamarosan válaszol a kérdésekre.
Egely György válasz erre | adatok | e-mail 2001-10-19 11:17:28
Üdvözlöm a Törzsasztal vendégeit. Egy hét múlva fog megjelenni a Bevezetés a tértechnológiába c. könyv 3. kötete, ahol számos olyan gép szabadalmát, leírását, mérési eredményeit ismertetjük, melyek például üzemanyag nélkül adnak többletenergiát, szennyezés nélkül. De lesz ott antigravitációs hatás mérési eredménye, és nagyon sok fénykép ilyen berendezésekről. Az érdeklődő szakemberek számára már elkezdődött egy 10 részes tanfolyam, ahol megmutatjuk ezeket a működő masinákat. Az első előadáson például az Adams-motorokat mutattuk meg működés közben. Erről digitális videofilm készül és ezt majd feltesszük a készülő honlapunkra. Idén májusban bemutattak működő 400 kilowattos többletenergiát adó gépet itt Budapesten, a kanadai magyar dr Szabó László találmányát. Rengeteg újságírót meghívtak erre az eseményre, és hárman jöttek el, két riport született.
A gépet sorozatban gyártják, kereskedelmi forgalomban kapható, de igen nagy méretű, és ezért drága. Nemsokára a japán Minatónak is sorozatban gyártják a mágnesmotorjait, ezek viszont zsebben elférnek. Ezeket működés közben láttam idén Szingapúrban egy bemutatón. Ide szintén meghívták a magyar konzult, aki nem jött el. Általában az a tapasztalatom, hogy hiába írok cikkeket újságoknak, folyóiratoknak, nem közlik le, mert valaki mindig letiltja.
Szóval, inkább ezekről beszéljünk, ha van mit, mint a topic cimétől eltérve piszkáljuk egymást egymást.
Ha valaki a fenti idézetben szereplő bármely állítás igazolására képes, kérem jelezze. Egy állítást magam is tudtam igazolni, de ez sajnos további kételyeket ébresztett bennem. Tényleg megjelent A Bevezetés a tértechnológiába c. könyv 3. kötete ....
A legtöbbet ígérő digitális videofilmet sokat kerestem, de sajnos nem találtam. Hátha valaki tudja honnan lehet letölteni a minden bizonnyal már rég elkészült digitális videofilmeket.
Ez persze már egy másik oldal tartalma (aminek nincs Copyright-ja, ezért nem írom ki a címét), de arra következtetek, hogy csak megvenni lehet a filmeket.
Tájékoztató
A Bevezetés a tértechnológiába 3. kötet tematikájához szorosan kapcsolódva 2001. október-december folyamán 10 részes tértechnológia előadás sorozatot tartottunk. Erről készült 10 db, egyenként kb. 180 perces videokazetta, melyek tartalma a következő:
10/1. Dr. Egely György: Bevezetés – a szimmetria és a megmaradás szerepe a fizikában Molnár György: Az Adams motor működése és építési tapasztalatai
10/2. Dr. Egely György: A szimmetria-megsemmisítés módjai elektromos mezőknél, a mechanikában, gázkisülésnél. Mi a közös a többletenergia-termelő gépekben? Eperjessy András: Mozgó alkatrész nélküli energiatermelő gépek (Coler, Bóday, Hendershot, övcsat)
10/3. Dr. Egely György: A szimmetria megsemmisítés módjai II. Geoffrey Spence: Többletenergia termelése elektronörvénnyel Gonthár Szláva: Schauberger-típusú szerkezetek építése Csőkör Csaba: A szimmetria szerepe a mechanikában, energiakinyerés mechanikai úton
10/4. Dr. Egely György: Tesla találmányai Szamosközi János: A vákuum - vagy éter - a fizikában. Hogyan csapolható meg?
10/5. Sarkadi Dezső: Gravitáció és módosítása, antigravitációs kísérletek Dr. Egely György: Összefoglaló
10/6. Dobó Andor: A tér-idő szerkezet tulajdonságai és módosítása, a mozgások hatása a tér-idő szerkezetre Csőkör Csaba: Mit jelent a gyakorlatban a tér-idő szerkezet változtatása?
10/8. Dr. Egely György: A Vajda János féle többletenergia-termelő gép alapelve Sindely László: Az atommag szerkezetének szimmetriája. Hogyan épül fel az anyag?
10/9. Sindely László – Dobó Andor: A tértechnológia tágabb lehetőségei. Az anyagátalakítás, a térugrás, az időutazás technikai lehetőségei Gál Ferenc: Egypólusú generátorok építési tapasztalatai
10/10. Dr. Szabó László: A C-720-as generátor (mágneses motor) működése és építésének története Molnár György: Az Adams motor építési titkai Szamosközi János: A vákuumenergia megcsapolása vákuumcellával. Termodinamikai anomáliák folyadékok és gőzök esetén
Szivesen írnék ezekről a filmekről az Eötvös Loránd Fizikai Társulat (www.elft.hu) lapja a Fizikai Szemle (www.fizikaiszemle.hu) számára recenziót.
"7. Bebizonyosodik, hogy az emberi kéz hőeloszlása nem homogén, hanem akár 8 celsiusfok hőkülönbségek is lehetnek rajta. könyvre való hivatkozás: János Boczán dr M.D.;New Concepts Concerning the Test of Fitness for Driving 1986
8. Bebizonyosodik, hogy stresszes emberek kezén nagyobbak a hőkülönbségek. könyvre való hivatkozás: János Boczán dr M.D.;New Concepts Concerning the Test of Fitness for Driving 1986
"mitől meleg az emberi test, egyformán melegek-e a különböző szövetek illetve testrészek?"
Így is feltehetjük. Tegyük is fel! :) És ha válaszoltunk rá, azt a kérdést is tegyük fel, mi változtathatja ezt meg úgy, hogy más arányok alakuljanak ki akár csak a tenyereken, mint a "megszokott"?
Azért (sokadszor-) utoljára teszem fel a kérdést: MI GYŐZNE meg arról, hogy VALAMI OKOZZA a kéz bizonyos hőeloszlását Nem is rossz kérdés; úgy is feltehetnénk: mitől meleg az emberi test, egyformán melegek-e a különböző szövetek illetve testrészek?
"Semmit sem vizsgáltál, de hülyeségeket meg feltételezel."
Azt vizsgálom, amire lehetőségem van, és azt feltételezek amit akarok. Mindesetre furcsa, hogy tudományos hozzállás, tehát az "ok-okozat"-on felül akarsz emelkedni.
"Tényleg jobb ha így elhúzol innen."
Kisajátítottad a topicot? Én idáig normális voltam hozzád, ezután is tartom magam ehhez. A meggyőződésem, hogy a tudományos vizsgálódás alapján jutunk előbbre, a te - mostani - hozzállássoddal biztosan nem.
Azért (sokadszor-) utoljára teszem fel a kérdést: MI GYŐZNE meg arról, hogy VALAMI OKOZZA a kéz bizonyos hőeloszlását, ami ezután a levegő forgását előidézi, ami (az eddigi vizsgálataid(?)-ból következő véleményed) alapján az megforgatja a fogaskereket? Van bármilyen dolog, ami neked bizonyíték lehet?
Megpróbálom nagy betűkkel, hátha úgy látni fogod a következő mondatot:
1. IGEN, VALÓSZÍNŰ HOGY A KEREKET A FORGÓ LEVEGŐ HAJTJA. (EZT ÉN MAGAM NEM ELLENŐRIZTEM LE, TEHÁT EZ NÁLAM CSAK TEÓRIA - de nem zárom ki). Felesleges emiatt ugrálnod.
2. IGEN, VALÓSZÍNŰ, HOGY A KÉZ HŐELOSZLÁSA MIATT ALAKUL KI A LEVEGŐ FORGÁSA. Emiatt is fölösleges ugrálnod.
3. IGEN, VALÓSZÍNŰ, HOGY A KÉZ HŐELOSZLÁSA VALAMITŐL KIALAKUL. ENGEM EZ A "VALAMI" (a kiváltó OK) ÉRDEKEL. Ami miatt te abszolút nem akarsz ugrálni. Ezt az okot hihetetlen módon, NEM akarod vizsgálni. Vajon miért?
Engem tehát ez a valami, ez a kivátó OK érdekel, NEM A TÜNETRE VALÓ (1, 2-ES PONT) HIVATKOZÁSOD (általam még nem vizsgált, tehát feltételezett "tények"), AMI SZERINT SZERINTED "NINCS MIT KUTATNI".
Világos voltam? Ha ezt sem érted meg, akkor a továbbiakban nincs miről beszélnünk. Tényleg nem tudok mást erre mondani.
Sem te sem Egey nem tudott a hőmozgás által keletkezett légmozgáson kívül mást kimutatni, ami a kereket mozgatná.
Ha kizárjuk a hőmozgás keltette légmozgás lehetőségét, például egy nyeljonzsacskó a kézre és a kerékre való együttes ráhuzásával, akkor a kerék nem is tud forogni. Pedig az állítólagos vitalítás energia mozgásának az útjában semmi sincs. ???!!!!
Ennek két oka lehet: valaki nem olvasta, tehát tök érdektelen. Valaki meg igen, az meg nem akar róla beszélni, mert az elfogadott tudomány peremvidékén mozog, tudományosan vizsgálódva, és ez ugye a "tudós uraknak" derogál. (Hogy fokozzam a nyelvi viccelődést, hozzáteszem, hogy ez engem irritál. :)
Elég sok mindent írtam abban a hozzászólásban. Te nevezed magad tudományos gondolkodásúnak, aki egyetlen általánosított mondattal elintézted ezt? A régebbi írásaid meg nem érdekelnek, mert még mindig nem érted, hogy a kéz hőeloszlása csak egy közbülső effekt, ami valamiTŐL kilakul. Még mindig makacsul ragaszkodsz csak az eloszláshoz, a "tünet"-hez. Pontosan EZ a hozzáállás az, ami miatt ott állunk, ahol. Ez az a bizonyos ""NINCS MIT KUTATNI", hiszen az egész a kéz hőeloszlása alapján működik" hozzállás. Hát kösz, én ennél kicsit messzebbre szeretnék látni. Mindenesetre annak örülök hogy az anyázásból kinőttünk, és úgy tudunk egymásnak nemet mondani, hogy ezt elkerüljük. Legalább ennyit elértünk a sok év alatt. Ez is valami.