Keresés

Részletes keresés

clausura Creative Commons License 2006.12.26 0 0 19

Én örülök, hogy a benzinkútnál is lehet gyógyszert venni. Csak az nem örül neki, akinek az anyagi haszna bánja majd, vagyis a gyógyszerészek.

Diploma pedig nem kell hozzá, mert nem fognak helyben keverhető gyógyszereket árulni. És ha éjjel autózok és veszek a benzinkúton egy fájdalomcsillapítót, fejbe is csapnám az eladót, ha a mellékhatásokról akarna nekem kiselőadást tartani. Amit egyébként a gyógyszertárakban sem tesznek meg.

Előzmény: colombo45 (13)
überalles Creative Commons License 2006.12.26 0 0 18

Tudod még mi a röhej? Az, hogy a fájdalomcsillapító és a sebtapasz ugyanúgy el fogja látni a rendeltetését akkor is, ha a benzikúton veszed meg a motorolaj mellől.

Mert ezeknél komolyabb szereket nem fognak a patikákon kívül forgalmazni.

HanG99 Creative Commons License 2006.12.26 0 0 17
röhej, hogy a patikus, aki majdnem orvos, annyi energiát fektet az én kiszolgálásomba, amikor bemegyek Aszpirint, vagy Demalgont venni. Az elmúlt egy-két évben a patikus "tudására" akkor volt utoljára szükségem, amikor egy recepten olyan csomagolású gyógyszer - 12 db-os - volt felírva, ami már "régóta" (kb. 2 hónapja) nem forgalmazott, helyette volt 10 db-os csomagolású, és a patikus "magyarázta", hogy miért volt hülye az orvos aki felírta és egyúttal az egészségügyi miniszter is, bár az már nem a témához tartozott, de ha már lendületben volt ...

zividivi Creative Commons License 2006.12.26 0 0 16
Szerintem?

Miért épp szerintem?

Szerintem a virtuális csodák világában élünk, hol már semmi sem lehetetlen. Mi vagyunk azok hogy még mindig nem szoktuk meg, sem a csodákat, sem a benzinszagú leheletfrissitőt, sem a táplálkozást dögtemetőkből.
Előzmény: colombo45 (14)
Endiman Creative Commons License 2006.12.26 0 0 15
jól beszélsz, csak sajna nem vagy miniszter
colombo45 Creative Commons License 2006.12.26 0 0 14
De ezt honnan tudod?Szerinted az lehetetlen hogy a megsemmisitendö lejárt szavatosságu törökbálinti élelmiszereket majd ujra átcimkézze példaul a Tesco?Vagy a Profi? És továbbra is mérgeznek bennüket?
Előzmény: zividivi (12)
colombo45 Creative Commons License 2006.12.26 0 0 13
tudjátok mi a öhej az egészben és egyben szomoru is ,a gyógyszerész mint szakma csak egy kicsivel kevesebb mint az orvosi diploma. Tehát egy majdnem orvos.No most a benzinkutasnak milyen egésszégügyi egyeteme boccs illetve föiskolája van, és menyit ért a gyógyszerekhez és azzal való bánásokkal.Ha a szakmákat igy lejáratjuk mint a gyógyszerész szakmát, akkor a házakat tervezzék a cukrászok. és Munkavédelemmel pedig megbizzuk a takaritónöket például. Liberálisoknál ez mindegy, Csak ugye egy orvosnak csufolható egésszégugyi miniszter rendelkezett ilyen csufosan.Szóval én lehet hogy gorcsös vagyok de cipöt a ciöboltból és nem a sertéshizlaldából .És még valami most aztán megoldódik a gyógyszerellátottság? És nem lesznek a benzinkutnál mondjuk rég lejárt gyógyszerek?És remélem az aszpirint a motorolaj mellöl veszem el,vagy a desszert mellól.MIvelhogy az élelmiszer nem keverhető a gyógyszereel még tárolva sem.De ez egy banánköztársaságbaaan mindegy.Én meg aazt mondom ,Molnárt a malomba , hát nem od vaéaaaaó ,vagy nem mindegy??
Előzmény: Endiman (10)
zividivi Creative Commons License 2006.12.26 0 0 12
Miféle hagyományokhoz?

A döghúst mostanáig lopkodni szokták a dögkutakról, nem pedig árusítani a piacokon!
Előzmény: Endiman (7)
zividivi Creative Commons License 2006.12.26 0 0 11
Azt nem, de fertőtlenítő lemosószert kaphatsz a házi autótakarításhoz
:-))

A műveletet jó pénzért, esetleg a sebészprofesszor végzi el, ha így haladunk!
Előzmény: Törölt nick (9)
Endiman Creative Commons License 2006.12.26 0 0 10
hogyne! illatos terpentinnel :))
Előzmény: Törölt nick (9)
Endiman Creative Commons License 2006.12.26 0 0 7
most visszanyúlnak a hagyományokhoz:)
Előzmény: Degeczi (6)
Degeczi Creative Commons License 2006.12.26 0 0 6
nem új ötlet az sem, Benzné asszony már 120 éve patikából tankolta föl az autójukat...
Előzmény: bogel (4)
Endiman Creative Commons License 2006.12.26 0 0 5
nem loptam spontán volt :)
Előzmény: bogel (4)
bogel Creative Commons License 2006.12.26 0 0 4
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=62516248&t=9155913

Ugye nem innen loptad az ötletet?
Eddig is árultak benzint, és ez nem vicc.
Előzmény: Endiman (-)
halkergető Creative Commons License 2006.12.26 0 0 3

Az én naptáram a rossz?

Április elseje van?    :))))))

eke Creative Commons License 2006.12.26 0 0 2
oké de recept nélkül nem fog menni...
kanga-root Creative Commons License 2006.12.26 0 0 1

Elképzeltem, amint valaki betolat a sarki patikába néhány liter benzinért... :-D

toloba Creative Commons License 2006.12.26 0 0 0
0
Endiman Creative Commons License 2006.12.26 0 0 topiknyitó
A TV2 Tények eddig hivatalosan meg nem erősített híre szerint 2007-től ezentúl majd a patikákban is kapható lesz a jól ismert sebbenzin mellett 95-ös, 98-as, 99-es benzin, valamint ólompótló adalék.

Külön díj ellenében a patikus meg is tankolja majd az autót.

Az értesülések szerint a benzin literje 99forint lesz, amivel a patikusok nem titkolt célja, hogy még a Tesco-s kutaknál is olcsóbbak legyenek.

Műanyag benzineskannák is kaphatóak lesznek, rajtuk az adott patika címerével.

MTI

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!