Én örülök, hogy a benzinkútnál is lehet gyógyszert venni. Csak az nem örül neki, akinek az anyagi haszna bánja majd, vagyis a gyógyszerészek.
Diploma pedig nem kell hozzá, mert nem fognak helyben keverhető gyógyszereket árulni. És ha éjjel autózok és veszek a benzinkúton egy fájdalomcsillapítót, fejbe is csapnám az eladót, ha a mellékhatásokról akarna nekem kiselőadást tartani. Amit egyébként a gyógyszertárakban sem tesznek meg.
Tudod még mi a röhej? Az, hogy a fájdalomcsillapító és a sebtapasz ugyanúgy el fogja látni a rendeltetését akkor is, ha a benzikúton veszed meg a motorolaj mellől.
Mert ezeknél komolyabb szereket nem fognak a patikákon kívül forgalmazni.
röhej, hogy a patikus, aki majdnem orvos, annyi energiát fektet az én kiszolgálásomba, amikor bemegyek Aszpirint, vagy Demalgont venni. Az elmúlt egy-két évben a patikus "tudására" akkor volt utoljára szükségem, amikor egy recepten olyan csomagolású gyógyszer - 12 db-os - volt felírva, ami már "régóta" (kb. 2 hónapja) nem forgalmazott, helyette volt 10 db-os csomagolású, és a patikus "magyarázta", hogy miért volt hülye az orvos aki felírta és egyúttal az egészségügyi miniszter is, bár az már nem a témához tartozott, de ha már lendületben volt ...
Szerintem a virtuális csodák világában élünk, hol már semmi sem lehetetlen. Mi vagyunk azok hogy még mindig nem szoktuk meg, sem a csodákat, sem a benzinszagú leheletfrissitőt, sem a táplálkozást dögtemetőkből.
De ezt honnan tudod?Szerinted az lehetetlen hogy a megsemmisitendö lejárt szavatosságu törökbálinti élelmiszereket majd ujra átcimkézze példaul a Tesco?Vagy a Profi? És továbbra is mérgeznek bennüket?
tudjátok mi a öhej az egészben és egyben szomoru is ,a gyógyszerész mint szakma csak egy kicsivel kevesebb mint az orvosi diploma. Tehát egy majdnem orvos.No most a benzinkutasnak milyen egésszégügyi egyeteme boccs illetve föiskolája van, és menyit ért a gyógyszerekhez és azzal való bánásokkal.Ha a szakmákat igy lejáratjuk mint a gyógyszerész szakmát, akkor a házakat tervezzék a cukrászok. és Munkavédelemmel pedig megbizzuk a takaritónöket például. Liberálisoknál ez mindegy, Csak ugye egy orvosnak csufolható egésszégugyi miniszter rendelkezett ilyen csufosan.Szóval én lehet hogy gorcsös vagyok de cipöt a ciöboltból és nem a sertéshizlaldából .És még valami most aztán megoldódik a gyógyszerellátottság? És nem lesznek a benzinkutnál mondjuk rég lejárt gyógyszerek?És remélem az aszpirint a motorolaj mellöl veszem el,vagy a desszert mellól.MIvelhogy az élelmiszer nem keverhető a gyógyszereel még tárolva sem.De ez egy banánköztársaságbaaan mindegy.Én meg aazt mondom ,Molnárt a malomba , hát nem od vaéaaaaó ,vagy nem mindegy??
A TV2 Tények eddig hivatalosan meg nem erősített híre szerint 2007-től ezentúl majd a patikákban is kapható lesz a jól ismert sebbenzin mellett 95-ös, 98-as, 99-es benzin, valamint ólompótló adalék.
Külön díj ellenében a patikus meg is tankolja majd az autót.
Az értesülések szerint a benzin literje 99forint lesz, amivel a patikusok nem titkolt célja, hogy még a Tesco-s kutaknál is olcsóbbak legyenek.
Műanyag benzineskannák is kaphatóak lesznek, rajtuk az adott patika címerével.