Szia! Te vagy kamionban érdekelt, ugye? TT méretű Rába nyergeseket lehet kapni, még régi NDK gyártmányok, de szép részletesek. Egy kis festéssel jól feldobhatóak. 1500-2000-Ft körül láttam őket.
Sziasztok! Sajna csak a munkahelyemen van gépem. A púposomról kérdeztél. A Vaterán hirdető Varga Zsolt féle jármű. A Csörgő és a motorvonatok kivételével átalakított BTTB-s alvázra és hajtásra épülnek a modellei. Magamról a már berakott képen kívül, hogy gyerekkorom óta TT-zem. A fűtőház a mostani legnagyobb vállalkozásom, kívülről és belülről is készül. Jövő héttől két hétig nem leszek, most épp a protocsörgőt csinálom. Ez lesz az első saját készítésű mozdonyom. Nagyon fáj a fejem még a 411-es-re, de egyenlőre pénz hiányában nem tudok belevágni. Általában BTTB-s modelljeim vannak illetve néhány Deák féle modell és Varga Zsolt féle M41, BBmot,M40,M47, de nagyon szeretnék majd VasuTom féle kocsikat. A diorámán a terepet szárított földalapra szórt fűanyaggal készítem, illetve Auhagen lapokból csináltam mindent.Egyébként budapesti vagyok. Egy őrült ötlet: jövőre nem csinálunk egy topictalálkozót?
Ravasz ez a nastupista! Még nem fedte fel előttetek, hogy a képen látható terepasztalt a Komárnoi KZM Klub építette. Egy gyönyörű terepasztal, ami egy régi paklikocsiba lett beépítve:
Nagyon örülök, hogy van külön TT topik. Én is nem rég kezdtem bele egy TT asztal építésébe. Főleg régi 15-20 éves Zeuke cuccokból, amik nem rég kerültek elő. Csináltam egy honlapot is, www.tt.gportal.hu , itt láthatjátok, éppen hogy áll az asztal. Mivel teljesen amatőr vagyok, csak könyvekből, internetről "tanulom" a dolgokat. Minden építő kritikát és segítséget szívesen fogadok...
A pörekocsik darabja 4990ft a ponyvás pedig ha jol emlékszem 5590ft.Beszerzésük helye Modell&Hobby amugy érdemes megnézni a honlapjuk E-shopját van pár jo tillig cuccuk
Érdekelne a véleményetek (minősége, milyen alvázra készült, stb.) a TT-ben kapható kisszériás M41-ről, meg néhány közeli fotót is tegyetek fel - ha van - légyszives.