a fix húrláb metal. egy időben én is rajtavoltam a floydon nagyon de rájöttem hogy semmi értelme. nyújtani az újjammal is tudok, aztánmeg a zeném nem attól lesz jó ha szarráberregtetem. látom a 7húros + drop D hangolást nem csak én kedvelem...
Régóta szerettem volna fixlábas gityót. Ami húrszakadáskor nem hangolódik el, ahol a drop D hangolás 3 mp, a komplett húrcsere meg 10 perc. Ja, és disznóólul szól. :)
Árusitandó holmiaim szépen új gazdára találnak. Két tétel még eladó. Ezt szeretném most szíves előtökbe adni:
1972 és 74 között készült Fender Twin előző tulaj által fejjé átalakított gitárerősítő, korrekt állapotban eladó 120e ft-ért . 100w-os master potis. Ez a cucc értékegyeztetéssel elcserélhető egy 4x12-es döntött jó állapotú Greenback ládára.
És egy 30w-os all tube Class "A" pwrampos single ch-es 1x12-es Fane hangszóróval egy Greg kombó fenderes hangkarakterrel nagyon dinamikus erős hangja van, 80e ft-ért eladó.
én a mai napig nem értem, jimi miért gyújtotta fel a gitárját. és se kesztler se schönberg nem magyarázza meg sehol. vagy figyelmetlenül olvastam és kihagytam valami lábjegyzetet?
Nomeg meg tudod majd magyarázni, mit csináltál (mintha az olyan fontos lenne). Az összes "művész" ezt csinálja. Alkot valamit, aztán megmagyarázza, hogy az miért jó. Így rá lehet fogni a közönségre a megnemértést.
mind a könyvnek, mind a ténylegesnek - ez utóbbinak bármikor, előtanulmány nélkül is nyugodtan
Én próbálom párhuzamosan a kettőt. Néha sokat segít amit már megtanultam, de azért a legszebb, amikor az ember saját maga fedez fel dolgokat. (és persze bosszantó is, hogy ha tudtam volna, mennyi kínlódástól kímélem meg magam :)
Na, akkor ha végeztél az összhangzóval, akkor neki is eshetsz a zeneszerzésnek (mind a könyvnek, mind a ténylegesnek - ez utóbbinak bármikor, előtanulmány nélkül is nyugodtan).