Először is köszönjük mindenkinek, aki eljött, továbbá Kalózéknak a szervezést!
A viszonylag kis nézőszám ellenére nekem belülről ez volt az egyik legjobb koncert az elmúlt időszakban. Kifele nem tudom, milyen volt a hangzás (volt, aki szerint túl hangos - ezt el tudom képzelni sajnos, bár a Pirates alatt nem tűnt annak), én örültem, hogy a próbákkal ellentétben végre hallottam Krisztián lábdobját :-) és az örök probléma fuvola és ének kontroll is hallható volt.
viszont most mar leirom mert mar sokszor hallotam, hogy szerintem tul hosszu a dal. lehet hogy en vagyok kicsit zenei analfabeta, de ugy erzem hogy kicsit tulspilazzatok a veget.
a dal kozel 20 perc, de nekem a 15 perc koruli fuvala témás lelassulas (ami szinten valtozott szerintem) utan siman vege lehetne. ami utanna van az olyan oncelű progrock tekeres.
persze ez az en velemenyem, szoval maximalisan igy kezeljétek.
Ha megígértem, hát itt van egy kis ízelítő :-) A közérthető témák miatt ezt a darabot szántuk első kislemezre, amennyiben van akkora kislemez, amire ráfér :-D
A Trinity a tegnapi, II. Tribute fesztiválon nagyon jó volt! Én 3x hallottam Őket, de ez tetszett a legjobban! A hosszú saját szám is tetszik, már elsőre is. A vokálok is jók voltak, a fuvola meg olyan unikum, hogy lehidal az ember...
A tegnapi koncert szerintem jól sikerült. Bár kissé későn kezdődött, a portugálok az otthon megszokottakhoz idomulva nem siették el a kezdést, de aztán csak beindult a buli. Egész sokan voltak eleinte. Reméljük, aki ott volt, élvezte. Ja, és köszi Majer Balázsnak a hangosítást!
Ismét fergeteges koncerttel lép színre a TRINITY (art-rock) zenekarunk ennek a hétnek csütörtök napján (szept 28) este a TŰZRAKTÉRben (budapest, IX tűzoltó utcában 54-56)!
Várunk mindenkit aki már kiéhezett egy jópárWatt döngesse meg a mejjünket, meg izzon a cső, pörögjön a leslie, szójjon a rock&roll vad progrock-ra! A koncert a koncerttérben lesz, méghozzá portugál-magyar fesztivál keretében!!!
21:00h ALMAPLANA (portugálok, izé nem ismerem, de én fogom hangosítani, a rider alapján hegedű, cselló, gitár, énekek, szerintem zsír)!!!
2 koncertidőpontunk már van a közeljövőre: szeptember 28.án, jövő hét csütörtökön egy portugál-magyar fesztivál keretében játszunk a Tűzraktérben az Almaplana zenekar előtt vagy után. További info majd még jön. http://www.planetclub.hu/bruno/prog.htm