Kérdésünkre azt mondta, hogy 100 ezer. De piac, tehát engedni szoktak. Viszont még engedés után is nagyon drága lenne. Gyuriószeres szerint ennek 15÷20 ezer között lenne reálisan az ára. Neki volt pár évvel ezelőtt, akkor 12 ezerért adta el.
...a tütü fele megmaradt. De a kannán a zománc az már nem.
Nem baj. Mármint a zománcért nem kár.
Apukám szokta nekem mondani, ha kisfiú koromban rám volt bízva, hogy vigyek haza egy üveg bort, hogy: "Fiam! Nagyon vigyázz a borral hazafelé! Az üveget véletlenül összetörheted, de a bornak ne legyen semmi baja! Szét ne folyjon!"
Én egyre nagyobb szeretettel gondolok vissza szegény öregemre.
Hát nem egy kényelmes taxi az biztos! Engem kétszer fuvaroztak vele. Egyszer bent. De a vezetőt a hátába nyomott csavarhúzómmal hamar megállásra kényszerítettem. :)) Másodszorra a "fedélzeten" utaztam. Utaztam?! Lobogtam mint egy zászló. Egyik kezemmel kapaszkodtam valami fogódzóba, a másik kezemmel pedig próbáltam menteni a zománcos tejeskannámat, s az abban lévő tütümet. Na meg az életemet... bosszúból a csavarhúzós akciómért, vagy 80-al tépett a lőtéren velem az az ámokfutó. Az életem s a tütü fele megmaradt. De a kannán a zománc az már nem.