Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban?
Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye?
Kérem KÍMÉLJENEK azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!!
A topik címébe is beleírtam: TAPASZTALAT!
Te felsoroltad itt az szgk.-at meg a buszokat. De tudod mennyi mezőgazdasági jármű van magyarországon? Az egyik kolléga traktorokba és egyéb mezőgazdasági járművekbe vitte, úgyhogy hidd el, stimmel az a kb. 5 millió.
Már tisztáztuk? Biztos elkerülte a figyelmemet, ezért linkeld be légyszíves azt a hozzászólásodat, amelyben tisztázod ezeket, hogy elolvashassam, mert kíváncsi vagyok.
MAXVAL, én nem tudok hazudni, mert ezek konkrét, mérhető dolgok, azonnal ellenőrizhető. Ez nem olyan, mint egy vitamin, hogy már pedig a miénk 100%-ban felszívódik, a többi meg csak 5%-ban. Na ez ellenőrizhetetlen, a tabi hatása pedig egyértelműen kimutatható.
Jolvan, akkor ha már ennyire előre jutottunk, magyarázd el a többi okosságot is:
- honnan a fenéből szedted, hogy 5.000.000 gépjármű van Magyarországon? Kazánkovács Józsi mondta? Nem lenne jobb megnézni a KSH adatokat és mindjárt nem kéne butaságot beszélni?
- "Biztosítás minden egyes autóra 1 millió USD értékben" Ez szakmailag baromság. az autók 99.9% a töredékét sem éri ennek, a túlbiztosításnak meg semmi értelme. Sokszoros díjat fizetnének a semmiért. Nem is lehetne minden vásárlót egyesével bevonni, hogy minden autóra meglegyen. :) Kb egy sima termékfelelősség biztosításról van szó, amit minden gyártó közelezően megköt a babacsörgőtől a vizibicikliig mindenre, szóval mi ebben olyan különleges, hogy reklámozni kéne?
Ó jó ember, Te ezen lovagolsz azóta? Te szerencsétlen, nem írigyellek! Mint mondtam én dolgozom is, kapkodva leírtam azt, már bánom, de a lényeg az, hogy én arra gondoltam, hogy amitől fosszilis az anyag, azt vonja el, ugyanis minden fosszilis anyag elégetésekor ezek szabadulnak fel, lehet az kőolaj, szén, földgáz! Nem gondoltam, hogy ezt ennyire ki kell fejteni, most értettem meg, hogy nálad itt akadt fel a winchester. Ezen tedd már túl magad, ne ezen pörögjél már!
Na a gyengébbek kedvéért fussunk neki mégegyszer. A fosszilis anyagok égésekor széndioxid, metán és kénoxidgáz kibocsátása történik, ami káros a környezetre, üvegházhatás, stb. A tabi az égés során ezeknek az anyagoknak a felszabadulását igyekszik megakadályozni, ennyire egyszerű a történet, olyan kár ezen lovagolni, aki nem érti, azon nem tudok többet segíteni. Én nem is értem, mi a probléma.
Te hogyan neveznéd azt, aki háromszori beírás után sem képes fogni, hogy a "fosszilis anyagok" és a "fosszilis anyagok égése során keletkező anyagok" között baromi nagy különbség van. Nagyon nem mindegy, hogy melyiket vonjuk ki, mint vízbül a zoxigént. :)