Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Nati, a vaddisznó nem bánt, főleg nem novemberben. Bár nagyobb mennyiségben kétségtelenül rémisztőek tudnak lenni, de én 22 év alatt rengetegszer találkoztam velük és csak egyszer kellett egy fára felmenekülnöm. :))
Ja, képzeljétek el, tegnap megyek a Hűvösvölgy feletti erdőben bicómmal, egy Cateye-jal felfegyverkezve, hirtelen fura zajt hallok. Pár másodperc múlva vagy 10 vaddisznó árasztja el előttem az utat, további egyedek mozgolódnak tőlem jobbra az árokban és balra a hegyoldalon. Kissé beszartam, mert ha ezek összefognak ellenem, nekem lőttek. Ezért aztán fogtam magam és elkezdtem szörnyhangokat kiadni, amivel sikeresen elijesztettem őket és tudtam tovább tekerni.
Távolabb a Hüvösvölgy fölötti erdőben lakó csövik tábortűz lángját láttam, gondoltam, odamegyek melegedni, de aztán arra gondoltam, hogy elég volt mára a kalandokból! :D
Hihetetlen, de mégis igaz! Megszületett a szponzorációs levél első kiadása. Minden érintett nézze meg az emailjét. Én most elhúzok tekerni, bár nehezen szánom rá magam, megmondom őszintén, mert Q. hideg van odakint!
Ja, látom. De nem sok az a majdnem 30 kilcsi? Lábad bírni fogja? Emlékezz rá, hogy ezek a 20 kilcsis túrák is megviseltek mindenkit, amiket tettünk a Börzsönyben vagy Pilisben!
Én még szemezgetek a Börzsönyi vulkántúrával, de az meg 42 km, és nem vagyok benne biztos, hogy meg tudnám-e csinálni. Ha edzek rá, talán.
Dit, tényleg azonos a tempónk kb. Van kedvem, de több dologtól is függ ez. Pl.ha nagyon szép napos lesz, akkor én inkább tekerek, mert már nagyon meg vannak számlálva a bringások napjai, és most már minden szép napot ki kell használni, hiszen gyalogolni utána is ráérek.
Szóval ha nem jó az idő, vagy nagyon hideg, akkor veled tartok! Ez melyik TT egyébként? Neve?
A ronda idő egész enyhe kifejezés... Első nap majd' megfagytunk, szél volt és -2 fok. A végére meg leesett 5 cm hó. Másnap enyhébb szél és melegebb idő mellett még a nap is kisütött néha, az már kibírhatóbb volt. A verseny meg jó volt, mint szokott. Orsi megküzdött a B mezőnnyel, végül második lett.
Orsi, milyen volt a verseny, végül nagyon ronda idő lett. Én mégsem mentem. Nem akartam 2 napot fagyoskodni, inkább a meleg lakást választottam, meg egy bringa túrát Szentendre-Kőhegy-Lajosforrás-PSzKereszt-Hosszúhegy-Csillaghegy útvonalon. Volt minden. Napsütés, hó, eső. A tavaj télen vásárolt ruháim remekül szerepeltek. :)