Én is rengeteg hirdetést olvasok mostanában, ez valóban megmosolyogtat. Pedig esküszöm, ha azt a sok baromságot nem írja a végére, még a megnézendő kategóriába raknám, mert bár csak 2 nem sokat mutató képet rakott fel, azok alapján nem tűnik túl leharcoltank. Bár szakavatottabb szemek ezt lehet máshogy látják :) (Ja és tudva azt, hogy én kicsit újabb évjáratú és magasabb árkategóriában nézelődök)
Elképzelehtő, hogy régebben vki ledugózta a kartergázcsőnek azt a részét, amelyik a szívócsőbe van visszavezetve. Amúgy ha motronic-os szerintem is legalább fulladoznia kéne.
Kérdéssel fordulok hozzátok: Erről mi a véleményetek?: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=828233&command=ugras&screenwidth=1024 Esetleg v.kinek egyéb ajánlata 320i-re? (csak coupé érdekelne)
Én a TÜV-re magasról teszek.Az itthoni TÜV például egy rohadt rabló banda, az ami rajta van a pecsét egyáltalán nem biztos, ráadásul agyrém árakon auditálnak bármit is. és ki dönti el hogy az általad tökéletesnek tartott 2000€-s gépet átengedik a vizsgán?
Nézd, vannak kint 83-as gépek is tiptop állapotban. én sem hoznék be olyat, de azért nem kell betojni a mindenféle szirszartól. a cigó aki behozza a 120 orjós szart, az úgysem költ majd rá 400 ezret....
de az itthoni roncsokról, amiket 5 rugó csúszóval lehet műszakiztatni, ugyanúgy nem lehet jót mondani.... nézd csak meg, hány szétrohadt, ótvarosan kiglettelt, talán kasztnizott rozsdaboglya járja az utakat. akkor már inkább dőljenek be az elemek hozzá,amiből megcsináltatják. Bár az szentigaz, hogy aki a legszükségesebbeket nem költi rá, az ezután sem fogja rákölteni...
Viszont az átíratási költséggel, és a súlyadót kiváltó teljesítmény/kor arányos adóztatás arra bíztat, hogy tartsd meg a szarodat, ill. ne vegyél fiatalabb vasat(helyesebben szólva műanyagot). (4 évnél fiatalabb verda 250Ft/kW körül, 15 év fölött 130Ft/kW...Ez közelítő value!)
Nekem a kapcsolóbetét szarozott. De nem sokáig. Ezt 2 hónapja bőröztem, azóta jó. (Még az előző tulaj bekötött-kókler módon-egy startgombot...szóval nem tegnap dobta be az unalmast!!)
Az azért télleg nem lenne jó,ha minden szemetet belehetne hozni magyarországra..evvel egyetértek.Mert akkor a csoró magyar kirohan,és nem az 1-2-3ezer euros szép példányt venné meg,hanem venne két széthajtott rozsdás 200 eurosat..és itt rohangászna nyugat europa roncsautóparkja..vmi szabályzás kéne.Vmi elbírálás vagy nemtom..a megfelelő műszaki állapotu az jöhet.A korrupciót megvhogy kizárni:)Vagy csak olyan jöhet amin van TÜV...vagy mittomén..demár azis haladás hogy az EU szorongat..
én is hajlok arra amit Te mondasz, DE nekem most úgy tűnik, hogy az EU tényleg nem szarozik. nem engedi sem az Áfá-t a használt gépre, sem a pofátlanul magas regadót, SEM pedig az életkor szerinti korlátozást...ami csupa jó dolog.Aki nem akar szegelni, az úgyis újat fog venni.