Ne haragudj, nem tudom ki mondta neked, de ekkora sületlenséget még nem hallottam, pedig 12 éve lesz már, hogy reikis lettem. Bátran kijelenhetem, nem igaz.
Én úgy tanultam, hogy reiki kezelés után a kezelést adónak nem árt lefürödnie, hogy a negatív energiákat lemossa magáról, viszont a kezeltnek szigorúan tilos 12 órán keresztül fürödnie, zuhanyoznia, vagy folyó vízzel intenzív tevékenységet folytatnia.
én is a személyes ajánlásokban hiszek :o) De. Azért ajánlottam a honlapokat - mert azért vannak -, hogy tájékozódjon, milyen különbségek vannak. Bacskay Kata pl. buddhista, ezért azt a szemléletmódot viszi bele a tanításaiba. Más az angyalokat, pedig nem RAI-s. Sipos Gyuri a tudományt... és sorolhatnám még a szemlélet-különbségeket. Én Király Istvánt "üldöztem" és nem véletlenül nem találtam rá. Ő hívő, én ateista. Nem lehet a mesterem s én nem lehetek a tanítványa, bármennyire is kedvelem és tisztelem őt.
Sipos Gyuri és Őry Kata az Aranyhíd Reiki Szolgálat mesterei. Szeretettel ajánlom magunkat. :o)
Csakhogy a mesterek 10%-ának sincs honlapja. Így a zöme nem található így meg. Én inkább a személyes ajánlásokban hiszek. Ha valakinek segítek, akkor ő fog ajánlani a barátainak, ismerőseinek. Tudom, hogy ez lassú módszer, de nem a mennyiségre, hanem a minőségre kell a hangsúlyt fektetni. Az mindig meghozza a gyümölcsét, mégha sokat is kell rá várni.
Jelenleg külföldön tartozkodik :) Egy honalpon akadtam rá és írtam neki egy e-mailt. Még egy beavatáson sem voltam. Vettem tegnap egy könyvet, csak úgy mert kíváncsi vagyok. Titkok nélkül sorozat Reikis könyvét. Elkeztem olvasni.
Mint írtam még nem végeztem egyet sem, csak tavaly észrevettem magamon, hogy a menyasszonyomom tudod segíteni kézrátétellel.. ekkor kezdtem el érdeklődni a dolog iránt..