Jól vannak, köszönjük. Semmit nem változtak. Mindketten jó sportosak, nem hiszem, hogy valaha el fognak hizni, pedig nem éheztetem őket.
Kettesben éldegélnek. Szipi még mindig olyan kis őrült, pár nappal ezelőtt Bocikával összeszagolva teljesen kiakadt. Rázta a rácsot, nyújtogatta a nyelvét, hogy elérje. :) Közben fejjel lefelé lógott a cső és a rács közé feszülve. :)
A csincsillák nagy részének szerencsére már találtam gazdit! Még ketten keresnek gazdit:
Két hetero bézs fiú, 2006. március 28-án és április 5-én születtek. Nagyon szép sötétek, a fülük sem szeplős a szemük is nagyon sötét, csak a vaku miatt villant be pirosan. :) Az áruk 15 000 Ft/fő külön-külön, vagy 25 000 Ft a kettő együtt.
Hát én most komolyan kiakadok! Hogy jon bárki ahhoz, hogy valakit azért elítéljen, mert "halál torkában lévő" állatokat ment?! A csiniknek semmi bajuk, nem a teljesen egészséges csinekre illik azt mondani, hogy "halál torkában...", azzal az emberrel van komoly probléma, aki odalöki öket azzal, hogy egy szép téli reggelen ezzel a gondolattal kel: " Hmm... ma csint ölök, aztán iszom egy kávét."
Az elefántokért küzdőkre is követ vet majd valaki holnap, mert azoknak rendes körülmények között meg kellene halniuk?
tudom hogy picit tudatlan vagyok, de monnyoban tulképp kit is tisztelhetek?...
és miért írt olyat Norkának, amilyet?...
...Norka elég rendesen kiveszi a részét a Csincsilla Klub munkájából, ami jelenleg azt hiszem az egyetlen olyan társaság, ami komolyabb pénzt időt és energiát fordít a csincsillák széles körű megismertetésére, arra, hogy az embereknek ne rögtön a prém jusson eszébe, és arra, hogy a házikedvenc csinek megfelelő körülmények között éljenek. A leprémezésre váró csinek rendszeres mentésére csak néhány embernek van lehetősége, köztük Norka, de ebben mi a rossz? pont hogy támogatni kellene, nem?... vagy?...
Csak annyit akarok még hozzáfűzni, hogy egyetlen ember mérhetetlen rosszindulata miatt nem fogok minden egyes cselekedetem miatt magyarázkodni. Ő úgyse hisz nekem soha (hiába nem tud semmit se az aktuális témáról, akkor is beleüti az orrát), más meg vagy rá hallgat, vagy rám. Nem érdekel, csak egyszerűen fáj, hogy ok nélküli támadásoknak vagyok kitéve állandóan. Én szeretem a csineket, ha erről bárki meg akar győződni, akkor üljön fel egy vonatra, jöjjön ide, és nézze meg. Ne egy olyan embernek higyjen, aki lassanként minden csincsillájától megszabadul, plusz semmit nem tud a tenyésztésről...
Hagyjuk ezt. Én már belefáradtam. Vadidegenek nekem támadnak úgy, hogy azt se tudják mi történt, mert egészen egyszerűen nem voltak ott... A lényeg az, hogy a csineknek gazdi kell. Pont.
Ez esetben a dolgodnak semmi köze a csincsillákhoz, csak egy ember még mindig tartó kicsinyes, ostoba és értelmetlen bosszújához, amivel azon a néhány csinen túl senkivel nem szúr ki. És te ehhez úgy tűnik tökéletes eszköz vagy.
Egy bézs velvet fiú (homobézs+velvet), aki 2006 február 23-án született. Nagyon különleges színváltozat, ritkán eladó ilyen csin! Talán ha egy-két évente egyszer felbukkan egy!
Két hetero bézs fiú, 2006. március 28-án és április 5-én születtek. Nagyon szép sötétek, a fülük sem szeplős a szemük is nagyon sötét, csak a vaku miatt villant be pirosan. :)
Három Wilson white fiú. Az egyik kifejezetten silver, ő 2006. július 30-án született. A másik kettő pici inkább mozaiknak tűnik egyelőre, bár ők még kicsik, sokat fakulhatnak, hogyha épp olyanjuk van. :) A kicsik 2006. szeptember 22-iek, még a mama alatt vannak.
Hogyha valakit érdekelnek, a részleteket megtárgyaljuk e-mail-ben, vagy telefonon.
eredeti terv szerint Hamvast fotóztam volna a készülő honlapom albumába, de amint abbahagytam a vakargatást, Zsófi azonnal nekiesett a fényképezőgépnek - jobb esetben a nyakbaakasztós részének, esetleg a lencsevédőnek, rosszabb esetben egyenesen a lencsének...végül leszereltem pár csipkebogyóval, és készítettem néhány villámképet Hamvasról is :)
Lenne egy kérdésem, mennyire bírják a csinek a kutyikat? Merthogy van egy angol szetterünk, a párom meg régóta szeretne egy csinit, és mivel most a kutyink is egyedül van, gondolkozunk egy kis társaságon neki. Lehetne tartani kutya mellett is, vagy nagyon megijedne??